:wtf: od kud sad to?!
Printable View
Vjerovatno su ovi novi proizvedeni nakon 1.2009. i imaju normalan zvucnik, moguce i novi firmware. Pretpostavljam da se t-šrot htio riješit što prije tih spiganih modela pa ih nije zaključavao i prodavao ih čak u simpi za 1500kn što su smiješni novci. Mislim ono, razmislite malo... Pa ovo je prvi nekodirani mob u t-mobajlu u proteklih like 5 godina. Mislite da je slučajnost? Ja mislim da nije.
I još nešto. Smrdi smrdi, užasno smrdi sve to skupa. Briem da se boje tužbe. Zeznuli su to kaj su ga prodavali "ispod pulta" u simpi. neznam dali smiju to raditi? mogao bi ih netko tužit. Zato se sad i prave blesavi da ih nikad nisu prodavali. :nono:
Htio bi te ispravit, XM 5800 nije prvi ne zakljucani mob u zadnjih 5 god. Ja kada sam iso kupit N95 8GB sam ga platio sa bodovima + pretplata i sve to skupa i kasnije kada sam doso doma ubacio sam karticu od tomata i sve sljaka:spin::spin:. A mislim da ima i vise unlockanih mobova u njihovoj ponudi, znam da se i N96 prodaje unlockan i E71. A jucer sam isto malo svratio do tog T-Srota u Avenue Mallu i naletim na nekog (valjda) novog prodavaca koji mi kaze da imaju jos par paketa XM 5800 u simpi i ja sam ga trazio da ode provjerit, taj tren je doso neki tam nabrijani frajer (valjda neki koji sve nadgleda) i kaze da se XM 5800 nikada nije prodavao u Simpa paketu:wtf::wtf:??? Prvo sam ga zbunjeno gledo i mislim si...kao ovaj se*e?? Pa vidio sam sliku racuna di su prodavali XM 5800 u Simpi...Tuzno i zalosno je to sto nas te budale tako varaju i kradu...
ne dobro je netko gore rekao,print račun i u gl.t-centar pa rat ak treba
Ima li kakva naznaka da će se 5800 uskoro pojavit u VIP-u? Trebam produžit pretplatu a svidja mi se taj mob.....
Hehe...ja nebi rade rat....Bila ti je jedna emisija (mislim da je to Potrosacki kod bio) i tamo su se neki ljudi zalili na to kako su serviseri iz mobisa ne profesionalni i da ne postupaju u redu sa uredajima (znaci da ih ostecuju pri "servisiranju"), a i jedan je covjek (htio je ostat aniniman) reko kako nabijaju cijene i kradu ljude. Te je drugim ljudima preporucio da ne kupuju mobove kod njih jel dobivaju u zadnje vrijeme previse defektnih mobova..:loco:
A drugi dio emisije je bio o tome sto uciniti ako ste dobili pokvaren uredaj (mislim da je bas bila rijec o N96-ici), te su ispitivali tam ljude iz T-mobila sto da ucine, a oni, nis pametno da kazu, "Mi nemozemo nista pri kvaru mobitela ucinit, zato sluze serviseri" i tak...na kraju nije nis pametno bilo...:suicide:
BTW koliko se meni cini, XM 5800 je trenutno nesto tipa "ekskluziva" samo kod T-mobila...tak da ce trebat proc malo vremena dok dodje kod Tele 2 i Vipa
ja sam kupio prvu,nezaključaanu seriju u simpi za 1500kn...i sve radi super,nema greške na mobu...
KAd sće u tele2
Jos se nezna. Barem ni Vip ni Tele 2 ne daju nikakve izjave :(
i da,jesu li svi kupljeni do sada u T-mobileu zaključani (te ako se kupi zaključani,mogu li ga sama otključat)?
Edit by Ico: Oglasi su zabranji
ajmo insajderi, da čujem, kad će u vip i za kolko para? jesu li više dobili novu pošiljku u t-mobileu?
do sada svi mobovi (po mojim infoima) su NE ZAKLJUCANI. Vip, niti Tele 2 po 100 put NE GOVORE o XM 5800... Javim ako jos nest saznam..
5800 u t mobile su sada zaključani...
Frend si kupio mob, 4.2.2009 u T-mobile centru u Avenue Mallu i odma je ubacio Tele 2 karticu i sve radi. Kad si ti kupio svoj?
moj jedan nije radio.tj. imo je bug kad se zaključa i ponovo otključa pojave se neke crtice pa treba pričekat 5 sek i onda se da otključat. išo sam mjenjat tog i nije ih bilo dugo , sad su došli novi i zaključani su. imaju firmware 11 i product code je 0577303. ja sam također kupio i zamjenio u avenue mallu
zaključani svi novi :S
Stigla je 5800 u VIP, zna li netko je li zaključana?
Inače do sad svi "skuplji" mobovi u Vip-u nisu bili zaključani.
poz svima!
evo u vip-u
Cijena samog uređaja 2391,00 kn
ugovor 12 mjeseci 1891,00 kn
ugovor 24 mjeseca 1491,00 kn
Produljenje pretplatničkog ugovora 12 mjeseci 1491,00 kn
Produljenje pretplatničkog ugovora 24 mjeseca 1291,00 kn
A znaci onda nista od T-Mobile...
Jer 100 % sigurno da ce 5800 stici u tele2 ponudu ?
Mislim ako je stigao u Vip, 99% stize i u Tele2 onda...
Ako tamo stize, onda ga tamo i kupujem a ne u t-lopovima...
uređaj u Vip-u nije zaključan. danas sam ga kupila po cijeni 1291 uz produženje ugovora, srebrno-crna boja
Netko je spominjao Uskrsnju akciju... zna li se oce bit sta od tog? I kad bi to trebalo pocet? Kako je bilo prijasnjih godina?
Rekli su da za Uskrs dolazi u Simpi i da ce biti između 1500-2200 sto znaci da vise nece biti onih od 1500