@damgol ja bi tvoju konfu nazvao "Žderaćica Bartona" pa nek ovaj WB LOOLIRA kolko hoće ;D
Printable View
@damgol ja bi tvoju konfu nazvao "Žderaćica Bartona" pa nek ovaj WB LOOLIRA kolko hoće ;D
no comment..... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
jucer sam frendu slozio novi komp, kupio je u linksu sve komponente i donio mi sve fino zapakirano u kutijama... koji predivan feeling to sve novo otvarat i slagat. joooooj! ja sam mu prije izabral komponente i dobro sam izabro za tu cijenu, 6k kn
radi se o amd64 3000 na abitovoj ploci, 200gbsata seagate, 512ram 466mhz kingmax, i najvaznije: nvidia 6600gt, prava masina.
naravno, majstor nebi bio majstor kad nebi na kraju i malo 'razradio' isprobao masinu...
pale su neke igre tek tolko za probu (farcry etc) sve vrti na high bez umora.
= Citat =:
Izvorno postao damgol
eto konačno i zadnje dvije promjene na kompu
dvd rw pioneer DVR-109
PCI-E sapphire ati radeon X800XT 256bit,256 MB,vivo,dvi
daj malo ljudi pišite jesu li se dogodile kakve promjene na
vašim kantama pa od ove teme je prošlo gotovo 6 mjeseci...
evo sutra ce biti jedna promjena pa sutra i napisem :)
evo doslo je do te najavljivane promjene. kupio sam novo napajanje, fortron 350w. 120mm vent :) sad planiram ofarbat kuciste njegovo u crno i bacit 2,3 ledice nutra
eto uz sponzorstvo supersporta još par novih stvari
u compu ali i pored njega;D
RAM 2x512 MB,DDR,PC-3200,400 Mhz,kingmax(znači sad imam 2GB;D)
HDD WD raptor 36 GB,serial ata 10.000 o/min.,8 MB cache(na njemu su pogađate što;))
HDD seagate barracuda serial ata 7200.7 plus 160 GB ncq,7.200 o/min.,8 MB cache
i za stari HDD: external case vantec nextar 2,firewire + usb 2.0
doc..... catch me if you can;);D
pa ti nisi normalan, pa kaj će ti to sve?? :eek:
mogo si tu lovu rađe na stranu spremiti, a ne je spiskati sam tak OPET na komp... ti si ovisnik postao... :rolleyes:
Ili je bar spremiti (lovu) pa za godinu dana ili dvije kad ti komp 'ostari' ga nadograditi, pa 1 GB ti je bio uvrh glave, pa di ćeš uopće 2 GB iskoristiti u današnje vrijeme, malo si uranio s tim svim kad je još skupo...
Mislim drago mi je zbog tebe i stvarno zvjer, sve 5, ali po meni neracionalno trošenje love... :dunno: :-/
ma frende zar ne vidiš od kuda je lova došla;)
pa naravno da ću je uložit na ono gdje visim 80% svojeg
vremena kad sam doma uopće mi nije žao ni lipe;)
bolje da sam potrošio na comp nego na nekaj beskorisno
ma bitno da si ti zadovoljan, tvoja je lova... :thumbup:
ja samo velim da bi ja drugačije s tim, ne postoji 'poklonjena lova'... ;)
Evo par hipotetskih situacija - možda bi čuvao kao dio love za opremanje novog stana ili neki kredit, ili bi to pridodao lovi za novi auto kad prodam stari, ili skuter... ma ima stvari bezbroj... a tvoja konfa je već prije bila zvjerčina kakve se ni alienware ne bi postidio... a sad ovo nemreš ni iskoristiti, a kad ćeš moći za godinu-dve sve bi to dobio za 3 put manje love... no to je samo moje mišljenje, meni je drago da si ti zadovoljan! U svakom slučaju zvjer koja može bukvicu očitat alienware-u.. :beer:
BTW preporuka sad za ovu novu zvijer možda da razmisliš i o jačem napajanju? milslim tvoj tagan od 360 W je super, ali sad si toga nakrcao u komp, pa možda ne bi bio na odmet neki tagan od 420 W... ne znam, možda nije potrebno, ali kad je bal, nek jebal... ;)
Moja konfa je dobila pojačanje od još jednog harda od 80GB, Seagate Baracuda, 7200rpms, 2mb cache...
Ovim putem bi se htjeo zahvaliti gospodinu, caru, DAMGOLU!!! koji je legenda kakvu ovaj svijet još nije vidio i koji je praktički sponzorirao moje memorijsko proširenje!!!!!!!!!!!!!!!!
Bilježim se sa štovanjem ;D
Nego ćeš ti taj disk u eksterno kućište? Tak da se svi fino od toga okoristimo... ;D
Razmišljao sam, ali a) nemam love; b) u njima se diskovi dosta griju pa ne znam da li je pametno imati ih stalno uštekane c)ch3lawy ti već ima jednu kurvu od 160GB koju daje svima ;D
ma znam, ali ta njegova je u banani... ;D
A ništa, onda ćemo ovaj novi damgolov eksternjak morat u promet stavit... ;)
nema frke što je moje to je i vaše;);D
Evo moja:
Amd Athlon Xp 1800+ Palomino @ 2300+
Fastfame 6vfh mbo, via kt266a
Sapphire Ati Radeon 9700pro
HDD Maxtor 40GB + 512MB stick usb2.0
2x256 MB ddr 400mhz Corsair
Cdrom LG 52x
DVD prža 16+-, dl
Zvučna MSI 5.1
Labtec home arena 675 5.1
LG flatron 19" monitor
......
Uskoro (15dana) bit će zamijenjen proc i ploča (vjerojatno ću od frenda uzet pentium 4 2,66 ghz i msi ploču), te zvučna i zvučnici (audigy 2 i creative 5.1 neznam koji model zvučnika)
Pa nista posebno samo sto sam memoriju "silovao" na 380mhz (def 333) a mozda bi isla i vise al mi se neda zivcirati :) + sto sam si napravio VU-metar= Citat =:
Izvorno postao damgol
jos jedna promjena kod mene, ali ovaj puta prava,, gamerska ;)
nvidia geforce - gigabyte 6600 GT strava kartica (1600kn)
8 pipelines, 500/1000 clockovi i jos se dade dizat
ev da i ja dodadem... imam dvije kante... jedna je moja:
AMD 64 3400+ s739->(bed)
MBO asus nforce3, s-ata, 7,1, dual lan FireWire Firewall Atx2
HDD 80GB maxtor s-ata
HDD 40GM maxtor ata133
HDD WD 36.1GB scsi (al nije trenutno u pogonu)
ATI RADEON x700xt 256MB
768MB pc 3500 DDR433 RAM
DVD-RAM teac
DVD-r/CD-rw teac
15" LCD LG
500w thermaltake atx2
+ modificirano kučište... 3 blue ventilatora, uv neon i uv reaktivna pasta na cooleru... bez bočne stranice(dao sam napraviti bočnu, pa još nije došla...
i imam još jednu kantu... koju smo ja i lega sastavili...
Intel CELERON 2,8 @ 4GHz (čitaj : četiri gigaherca)
Ati Radeon 9600XT
512MB PC 3200 RAM
80GB maxtor s-ata
DVD-ram pioneer
DVD-r LG
15" CRT LG
uskoro: vodeno hlađenje za celerona.. i novi cooler za amd-a
ma da pa x800xt koju slučajno ja posjedujem je bolja;D
dobro damgol sad si već stvarno naporan - evo zaključka - DAMGOL IMA NAJBOJU KONFU NA FORUMU!
ok, sad si valjda zadovoljan pa prestani gnjaviti ljude... čovjek je samo napisao kakvu konfu ima, a ti njemu odma ko malo djete 'moja je bolja, ja imam bolju grafulju, na-na-na-na-na-na...' ;)
novost na mojem kompu - ventilator (ispušni) za kučište sa ledicama za 40 kn (buka od vrlo dobrih 25 db) i podržana varijabilna brzina vrtnje s matične... sponsored by whiteboy ;)
+ memory card reader 15 in 1 (u stvari bitno mi je samo za xD, ali nek se nađe i za ostalo), USB 2.0... sponsored by whiteboy ;)
+ ultimate upgrade - spindel od 100 verbatim CD-a... ;D također sponsored by whiteboy ;)
+ sljedećih par dana imam Philips LCD projektor za potpuni doživljaj filmova, igara i dr... ;D
je istina tek sam jučer malo čačkao po netu i uskoro će definitivno pasti novo= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
kučište skupa sa recimo 400-500 W napajanjem;),i još mislim ubost neku bt tipkovnicu
to je prva sljedeća investicija;)
btw onaj post za grafičku je bio namjenjen killi a ne krumpirku;)
još malo pa češ fakat imat kantu, trpaš u nju sve i svašta, nemilosrdno...
.....kao recimo ja...
http://img206.exs.cx/img206/3548/dsci00021nh.jpg
Daj Killa molim te veću sliku na ovoj se baš niša nevidi tako da je totalno bez veze.Daj veću sliku!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla