Ima li kakvie šanse da ova zvijer dođe u ponudu te-mobajla?
Vidim da ga u TELE2 ponudi već imaju...
Printable View
Ima li kakvie šanse da ova zvijer dođe u ponudu te-mobajla?
Vidim da ga u TELE2 ponudi već imaju...
Pozdrav svima.
Citam malo i vidim da se ima problema prilikom instliranja Garmina XT u INNOV8.Mozda sam ja imao malo srece jer sam isti taj stavio u svoj Samsung I8510 i starome u Nokiu N85,te radi bez problema.Jedina zamjerka mu ide sta barem meni nece da isrovremeno cita karte iz AdriaRuote 2.20 i Europe NT 2009, vec ih moram stalno prebacivati.
Isto koristim i Route66,te cu vam rec da je ipak detaljniji od Garmina,samo ne izgleda tako dobro kao i on.
Da li može netko rek kako i gdje se moze skinuti novi Software i update za INNOV8.Znam da ima u meniu od moba opcija da sam pretrazi i skine upgrade,ali mi stalo izbacuje da mi je kriva Host address....
Svaka pomoc bi mi dobro dosla
e ekipa jel mi mozete napisati koliko dugo baterija traje i koliko je kvalitetna izrada mobitela jer mislim se izmedu njega i g810 jer mi se svida kako je napravljen
Meni je baterija trajala 4 dana, kvaliteta izrade vrhunska.
a jel se grebe ekran i ona plastika oko njega jer mi se ne cini bas nest...
i jel slide ocajan kao sa n95?
N95, kao i N96 je smeće u usporedbi s Innov8.
Mob je robustan, čvrst, metalan odzada, slider robustan ali se lako otvara, tipke su bolje nego u N95/96.
A ovo pitanje "jel se grebe" je glupo. Grebe se ako ga grebeš. Ako si nemaran onda si nabavi nekakvu futrolu i kupi folije za ekran.
neznam jedino sto me ''plasi'' kod njega je baterija jer se bojim da se ne bi dogodilo kao sa n95 da baterija ne izdrzi pola dana normalne upotrebe
a ja jos dosta pricam preko dana
i da mozda glupo zvuci ali citao sam da se prasina nakuplja ispod ekrana?
Ne znam, meni se nikakva prašina nije nakupljala, ne bi trebala ni tebi ako malo paziš. Ovo ostalo sam ti već rekao...
Imao sam telefon i neznam , sve nekako izgleda nedoradeno sto se softa tice....izrada je vrhunska i nije plastika kao nokia ali baterija je uzas ....kad mi je mob formatiran (sve obrisano) traje 3-4 dana ali cim nesto instaliram na njega baterija izdrzi 1 dan uvrh glave.....zamjenio sam ga za n96 i nije mi zao
Ne znam šta si ti to instalirao na njega da ti traje baterija 1 dan, a i apsurdno je da instalirani software troši bateriju (osim ako nije neki šta ima pozadinske procese, poput Garmina). Ja sam na svome imao dosta instaliranog softwarea i baterija je trajala 4 dana. Također sam se igrao i sa N95/96, i Innov8 je neusporedivo bolji mob od njih.
Ne znam , bilo sto stavim baterija ode drasticno ( taskman , fontove , msn itd) .....Ah ne znam po cemu drasticno bolji osim po izradi i kamera , po svemu ostalom je n96 puno bolja...pogotovo za igranje i n-gage i gaming tipke ....muka je okrenut erkan u landscape na innov8 ....
Kakva muka, imaš akcelerometar koji to obavlja za tebe?
Pozdrav! Inače sam SE fan,bio čvrsto rešen da kupim c 905,kad na forumima,što domaćim što stranim,naiđoh na gomilu loših beseda o istom(na moju žalost).E onda sam malo posvetio pažnju nekim drugim markama i Samsung innov 8 i s 8300 mi se učinili vrlo interesantnim.E sad,pošto sam zainteresovan da NAVIGACIJA radi dobro,a nisam imao prilike da se u to uverim,molio bih te da mi kažeš tvoja iskustva i koje mape koriste Samsung telefoni?
Unapred hvala!!
reko sta vredi landscape kad u igrama nema one tipke sto nokia ima( gaming tipke)
:rolleyes:
ok..
Pa nije ok , kad nema :D ....zaj. se , nema sta , dobar je samsung dakako ali svatko nesto voli:thumbup:
Osobno baš i ne volim samsunga, mislim da su im mobiteli uglavnom konfekcijsko smeće, ali Innova su ipak napravili korektno ;)
istina da...a i omnia hd izgleda obecavajuce :)
Kako? Je li to nakon nekog vremena baterija uzela maha ili?Ja imam mob nekih 15 dana, baterija traje 1,5 dan, probao sam isključiti 3g, wlan i opet isto. Jesi imao neku posebnu proceduru kod prvih punjenja?
Ko zna kako u HR mogu nabaviti samo bateriju (ako zatreba).
Inače, mob je fenomenalan :respect: pa nekako prelazim preko ovoga sa baterijom.
Baterija. Ja sam jučer punio nakon 3 dana. Mogla je još jedan dan.
S NAGLASKOM na to da je mobitel preko noći isključen kakvih 7-9 sati.
Dakle, rekalno trajanje je 2-3 dana; normalne upotrebe.
Nikakvu proceduru što se tiče nove baterije ne treba provoditi.
Samo je ispraznio do kraja i punio 12h kako mi je i rečeno...
ostalo je rekao "hp compaq"