malo previse.. ah, sta ces, to ti je ljubav...= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Printable View
malo previse.. ah, sta ces, to ti je ljubav...= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
danyx slažeš slutere?ja slažem pežoja dvije godine i nikak da ga dovedem u red....
a evo ovih dana ležim u krevetu..na kraju kreveta je monitor...fala bogu da imam bež. tipkofnicu i miša..
ma slazem ti ja svasta, samo dovedi, dovest cemo mi to u red.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
e, svaka ti cast, samo sto ja imam laltop i touchpad;D ;D ;D ;D ;D :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ne nego sta radite inace u zivotu? :p
u zivotu sam upravo prestao raditi i najvise zbog bezuvjetnog upisa se odlucio vratiti i zavrsiti fakultet . malo je cudno , ali ipak nista bez papira
...sad trenutno boravim u Samoboru, vojska...
.. tražim job :-/
Ja eto studiram na TVZ-u, radim u PCchipu i Mobyju, dobivam neku sitnu placicu, upoznavam se sa novom curom, sto jos...trazim jos jedan posao, pripremam par projekata za fakultet, budem vodio Linux radionicu, planiram troskove za selidbu (dugorocno) itd...uglavnom, vise-manje tipicno :-)
ja malo onak okolo po bauštelama, dok ne postanem predsjednik......SVEMIRA!http://cosgan.de/images/smilie/boese/e010.gif
LOL care! ;D Ja bum glasal za tebe!= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
ravnam aute od tuče , da se ne trabaju lakirat:thumbup:
Osiguravam ispravno funkcioniranje softwarea.;D
skupljam pokemone.....moram skupit sve:p:kitty:
To je dobro znat, ako mi nedaj Bože zatreba, da znam kome se javiti... :)= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
Jel ti radiš u "Tuča" d.o.o.?= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
trg. putnik (distribucija pica) --> prodajem sve sto vase fine guzice piju kad sjednete u birc... :spin:
...e OVO je dobro znat :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Xeicon
kažeš, moglo bi biti dobrih tuluma s njim ;D= Citat =:
Izvorno postao Chellex
daj distributiraj meni nest u sobu ;D= Citat =:
Izvorno postao Xeicon
mi ne živimo mi preživljavamo.....
za vas sve po nabavnoj cjeni ili 10% rabata... (to je sve kaj mogu za sada) + jos nekaj promo materijala...
...ili mozda kkoja "bavaria" hostesica... :king:
Može meni jedna? ;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao Xeicon
Ja samo sjedim na kompjuteru i onda gledam televizi pa skidam s interneta gluposti::comp:
U zadnje vrijeme pokušavam naplatiti neke poslove koji mi nisu isplačeni na vrijeme...E da i proučavam kazneni zakon HR:spin:
nesto si ti meni sumnjiv.da ne ides u kamatare? :turn:= Citat =:
Izvorno postao ledeni