Prije 4 dana sam povoljno uzeo Nokiu 6650 fold sa puknutim vanjskim ekranom.
Mobitel je odličan,nema resetiranja i ostalih gluposti kao što je smrzavanje u radu.
Jedini mi je problem GARMIN koji se uz sve zatvorene aplikacije opet neda otvoriti.
Probao sam ugasit neke procese preko X-Plorea pa na tasks ili procceses (svejedno,probano jedno i drugo) i pita me kill process/task? kliknem da i proces opet ostane.
Moram gasit mobitel da bi nekako pokrenuo garmin.
Ima li rješenje tome,kao neki task manager koji stvarno može ubiti proces?
I zanima me jel postoji opcija/program da kad me netko zove da mogu prihvatiti/odbiti poziv tek kad otklopim mobitel,dakle da na unutarnjem ekranu piše tko zove i da mogu prihvatiti i li odbiti poziv.
To mi smeta,jer mi je puknut vanjski ekran koji mi ionako ničemu ne služi,pa ne vidim tko zove,a ako otklopim mobitel,mobitel automatski sam prihvaća poziv.
Ovo mi nije prvi symbian,tako da sam cijeli menu prošao i nikako naći gore navedenu opciju.
Inače mi je mobitel odličan.Prvi dan se resetirao i javljao phone start-up failed.Contact service provider.No,to je rješeno vađenjem MicroSD i mob je radio te sam formatirao MicroSD karticu i vratio u mobitel i radi savršeno.
Garmin XT dobro radi,samo je zvuk loš zbog slabog zvučnika.
I na kraju pitanje jedno:
Na stranim forumima sam vidio patchanje Symbian S60 9.x mobitela uz pomoć patcheva i ROMPatcher+ programa.
Jel tako nešto moguće i sa Nokiom 6650 fold?