-
Kupio novi mobitel i novi problemi s ngage.
Imam nokiu n95 8gb, stavio sam mu novi software i sa softwerom mi se instalirao ngage, kojeg sam uredno unistaliral. Zatim sam sve napravio i instalirao pomocu topica na forumu "[Tutorial] N-gage 2.0 - instaliranje aplikacije i igrica". Uglavnom igru sam instalirao rjec je o HOOKED ON: CREATURES OF THE DEEP i onda uredno radi kad se ju pokrene, ali cim ulovis nesto i stavis keep izbaci iz igrice i javlja ovo:
HOOKED ON: CREATURES OF THE DEEP exited with an error, zatim sam stavil na more info i onda napise jos ovo HOOKED ON: CREATURES OF THE DEEP closed; KERN-EXEC3.
Ako zna mozda ko u cemu bi bio problem bio bih mu zahvalan. A neznam mozda da mu ostavim njegov orginal ngage program koji sam instalira sa novim softwerom. Uglavno ako zna neko kako to rijseti bio bih mu zahvalan.
-
Imam Nokiu N97....instalirao sam N-Gage......skinuo trail igre preko kopma instalirao i sve radi...sada ako neko zna kakav link za full igre neka ovde javi znaci treba N-Gage igre za S60v5.....
-
Vi koji nailazite na errore kad pokrećete igru, prije nego krenete igrati isključite Open4All patch (ako ste hakirali HellooX metodom) ili uključite Caps Off ako je upitanju ona druga metoda. :D
Kod mene nema problema nakon toga. Pozz
-
Kako instalirati ngage da radi na svim s60v3 i v5 uređajima. Napravite hack na ovaj način:skinite s60sign.sis i helloox2 v1.03.sis preko opere mini tako da koristite opciju 'save' i spremite u download(ako nemate mapu izradite je sami). Instalirajte s60sign.sis i pokrenite ga. Pronađite helloox2 i pritisnite joystick desno,i čekajte. Onda stisnite da(pisat će nešto čudno i imat čete da i ne) i aplikacija helloox2 će se instalirati. Pokrenite helloox2 i čekajte da aplikacija završi i upita vas da instalirate 'modo' pritisnite da i izađite u pozadinu. Odite u aplikacije i pronađite 'romPatcher'. Uđite,pritisnite options-patch-add to auto. Ugasite aplikaciju i restartirajte mobitel.Upalite mobitel i odite na internet da skinete 'ngage for n73.sisx ili sis','20001079.txt',symabook lite.sis ili sisx' i ngage patch.sis. Instalirajte ngage,ngage patch i symabook lite. Onda skinite i instalirajte drakkarious.sis. Uđite u xplore i onda u mapu di ste spremili 20001079.txt i kopirajte ga u c/private/1202be9 i to je to. Imate ngage.