Mislim da se još ne može dok zappan ne posloži korisničke grupe.
Printable View
Mislim da se još ne može dok zappan ne posloži korisničke grupe.
kontrolna ploča -> uredi profil
tamo je opcija 'Custom User Title' (sad sam aktivirao za modove, isključena je bila kod instalacije nove verzije)...
za ostale korisnike - morat ćete pričekat da konfiguriram grupe i automatske prijelaze u grupu koja ima dozvole za avatar i custom user title kad zadovolji postavljene kriterije.. bit će...
plusić je oznaka da ti se taj user nalazi u listi frendova
vid stvarno, nisam ni znao da mi je on u listi frendova
nebih rekao,meni se pojavljuje plusic i kod clanova koji su se tek ulogirali u forum(pretopstavljam)= Citat =:
Izvorno postao zappan
zanimljivo je kad malo zadrzis kursor na onom zelenom kvadraticu ispod broja postova (reputaciji), pojavi se poruka o stanju bodova
meni ne, meni se pojavi ono 'HRCO je na prekretnici'...
I meni isto...
e pa bas to. neki imaju npr. andrea ima ovak "andrea je jos uvijek nepoznanica" sto valjda znaci da joj jos nitko nije dao nikakve bodove, a mi koji smo na "prekretnici" cemo s jos malo dobivenih bodova dobit dva zelena kvadratica
pa skoro svi su na prekretnici
A tko ustvari nije?
Oni koji nemaju niti jedan "glas"...
You must spread some Reputation around before giving it to ..::HRCO::.. again.
To mi ispise taman kad sam mislio pohvalit hrcu ponovno.
što je eto način da dijelite reputacije što većem broju članova....
i trebalo bi se svima opisno pojavit, a ne nekakvi broj bodova... bar kolko si ja brijem da je to tak
evo na primjer tek registrirani clanovi imaju "nije stekao reputaciju"
...vidim da je riješen izgled imena moderatora,super moda i administr. ...ili sam tek sada to primjetio...
Jel se dobija sta tom reputacijom kad ju dijelis i kad ti dijele ili?
kad ju djelis onda ne jedino kad ti ju udjele, onda da
I kako se krecu te reputacije vidim ovo nema reputaciju, pa trenutno je na prekretnici sta ima dalje?
I jos jedno.
Attach Files
Valjane ekstenzije datoteka: bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip
E sad kako to radi, koja velicina file mora biti i naravno u cemu je kvaka jel nemrem prikacit nista?!
ne znam vidjet cemo. kad su se bodovi podijelili a nas je malo pravih forumasa tak da smo si ih vec podavali.
attach je najvjerojatnije ukinut
attach se ne može stavljati, imate istu mogućnost ko i za slike.
reputacije - vidjet će se lakše tko je tu tko na forumu kad se to razradi malo.
Može se attach, ako imaš datoteku koja je velika 1bajt :D :D :D
Molim, 1bajt mora da se zezas!! Ustvari to sam vidio dobra sala.
reputacije - pa opet mi nije nis jasno sta ce se vidjet ko je koliko na forumu ili ko je koliko aktivan ili sta?I kako ce se to vidjet?Jel kockica mjenja boju, broj, postaje trokut ili?
Vidim da je zappan na forumu,fino... zato zapy kad ces postavit one "kucice" gdje pise koji mob imas i operater:)