svoj zvuk stavit ovako
http://audiko.net/en.html
tu izrezat dio pjesme i spremit za iphone.
otić u itunes i stavit u ringtones.
Printable View
svoj zvuk stavit ovako
http://audiko.net/en.html
tu izrezat dio pjesme i spremit za iphone.
otić u itunes i stavit u ringtones.
ljudi, kako staviti sliku na pozadinu? i zar se baš moram registrirati na i tunes ako zelim nesto skinuti? unaprijed hvala
otvori neku sliku i u donjem lijevom kutu ti ima neka strelica,klikni na nju i onda "use as wallpaper"
http://www.youtube.com/watch?v=DLxq9...e=channel_page
Svako ko ima problem sa ovim telefonom obavezno nek pogleda ovo i nek sledi tutorijal :-)
Pozdrav svima! Imam par pitanja na koje nisam naso odgovor!
za koji dan cu uzet novi iPhone iz T-coma a ja koristim TELE2, Sta mi je cinit da to proradi s mojom karticom! Dal postoji kakav link sa uputama na HR od A-Ž vezano za to odkodiravanje?!
Hvala!
@user_name:
imaš tutorial kako otključati iPhone 3G na ovom linku
pa si pročitaj
ovak, znam da negdje pise, ali dosta stranica ima, a odgovor mi treba brzo. da li se sve verzije softwarea mogu otkljucati ili samo 2.2?
unaprijed zahvaljujem, malo sam ispato iz stosa iPhonea.
Pozdrav, imam jedan malo poveći problem (koji mi trenutno onemugćava zabavljanje s IPhone aplikacijama) ..
IPhone 3G, 2.2.1 firmware, jailbrake-an, imam Cydiu, Instalera i Installous-a (koji je po meni prepun zabavnih programa) i kad skinem s njim (s Installousom) bilo koju aplikaciju i stavim INSTALL, instalacija se dovrši ali APLIKACIJE u meniju nigdje .. Nema ikone niti ništa, pa me zanima kako je to moguće srediti?!
S Cydiom ili Instalerom radi sve normalno ..
Hvala unaprijed ..
Evo i ja nabavih Iphone :) Imam naravno pitanja, pa ako bi bili ljubazni odgovoriti na njih...
1. kako se registrirati na iTunes?
2. kako skidati pjesme, slike i dr. s kompa ili neta na iphone?
3. ima li koja igrica na njemu i gdje?
4. čemu služi App Store (to otprilike znam) i kako se registrirati?
5. gdje se rihtaju postavke za gps, želim da mi budu glasovne navigacije koje trenutno nisu???
Hvala! :respect:
1.Odi na store pa sing in
2.prvo ga sinkroniziraj sa iTune-om i onda podi na "administrator iPhone" i prebacivaj
3.ima ih na internetu tisuće samo napisi download free games for iPhone
4.služi ti za skidanje svakojakih aplikacija,igara itd. za iPhone,imaš besplatne ali i one koje moras platiti,odi na apple stranicu i registriraj se
5.ne znam nisam koristio GPS
EDIT:Umjesto app store-a možeš koristit cydiu,to ti je program na istoj bazi kao i app store ali moras unosit svoje source-ove
Hm, gdje se rihtaju postavke za sms i kako se pišu velika štampana slova... nemrem nigdje nać?
Ne mozes imat glasovnu navigaciju na Iphoneu zato kaj taj Google program nema tu opciju.
Mozes samo pozicionirat isl.
Navadno da se radi na pravom Gps programu za tvog ljubimca.
Aha, nadam se da će to sredit ubrzo...e da, kako se stavi na opciju "silent" znači kad ne želim da mi zvoni mob?
jesi ti pogledala uputstva?imas ih na netu za procitati..
+sa lijeve strane imas gumb,koji pomaknes prema dole i to je to..
Ma čitala sam u vezi App Storea, neta itd. ovo nisam znala, thx...
Dvije ne prospavane noći i sad sam se usavršio .. Haha .. Ono u vezi mojeg problema, je bilo to da treba prvo instalirati preko iTunes-a (iStore-a) neku legalnu aplikaciju (može biti bilo koja free), tek kada se ona sinkronizira s mobom (tj. nasnimi) onda radi sve ostalo :) ..
BTW. primjetio sam da INSTALLOUS ne radi već 2 dana .. od jučer .. Nadam se da ga nisu zatvorili zbog APPLE-a ..
Nadam se da ću ovu temu od sada posejćivati s razlogom da pomognem, al znate kak se veli "čovjek uči dok je živ" .. :)
Pozdrav ;)
Na iStore kad dođe za odabir kartice ti staviš da nemaš karticu i to je to .. Nema brige ..
Posebnih postavki za SMS nema, a velika štampana slova koliko znam moraš za svako slovo kliknuti SHIFT tipku (lijevo dole u kutu - ko strelica) ..
kakve slusalice dolaze uz original iphone (2g), tj. da li bi mikrofon na njima mogao koristit za ipod touch 2g
Šta ne postoji ni jedan program za iphone da na gps-u imam glasovnu navigaciju (nemora biti na hrv)?
zasad ne..garmin radi na tome..:D
Hm, nadam se da će skoro jer to mi je bitno...:hrv:
iphone 3g ima dva zvucnika, zar ne? pitam jer meni samo jedan radi. dal ima u postavkama negdje da se moze odabrat koji ce zvucnik raditi, ono kao kod winampa ili wmp?
sa jedne strane je zvučnik , a sa druge je mikrofon ...... i ja sam mislio da ima dva
ako ukljucim wifi i spojim se na svoju mrezu i idem gledat youtube, to ce trosit promet na mojoj mrezi zar ne? strah me da ako cu puno surfat da ne prebijem promet koji imam u pretplatnickom ugovoru. doma imam flat pa bi htio da to trosi.