Nije ni problem obraditi. 15s posla.
Printable View
Nije ni problem obraditi. 15s posla.
zasto na cx65 vidim tekstualno vip live a ne sa ikonama
Isti slucaj= Citat =:
Poslao: uragan
zasto na cx65 vidim tekstualno vip live a ne sa ikonama?
...pa zato što očito on to ne podržava...
To moraš pitat VIP, zbog čega samo mobiteli koji podržavaju Vodafone live prikazuju ikone, a svi drugi samo tekst. Moj M55 uredno prikaže ikone na Mojoj zoni od HTmobile, dok kod VIP-a prikazuje samo tekst.= Citat =:
Poslao: uragan
zasto na cx65 vidim tekstualno vip live a ne sa ikonama
Imam jedno pitanje u vezi Siemens-a CX65 i M55?Možda se pitanje ne odnosi na ovu temu ali da ne otvaram novi thread radi jednog pitanja...?!Uskoro cu si nabavit CX65 pa me zanima mogu li se na koji način(da nije kabal)prebacit melodije sa sadašnjeg M55 na budući CX65??
Hvala!
MMS
eto gdje se vidi nedostatak IrDA-e ili BT-a...
Imam još jedno pitanje.Sad kad cu kupovat CX-a mislim si kupit ili irda adapter za komp ili USB kabal pa me sad zanima što je bolje kupiti?
mislim da je tak sve jedno. jedino ti se isplati pogledat razliku izmedu ir-adaptera i kabla pa sam odluci
Onda bi radije uzeo irda adapter s tim da je on 120Kn,a kabal oko 160-170Kn.
Ako misliš sam stavljati novi software onda kabel, a inače je svejedno.
Ma to samo za slike,melodije...
Možeš kupiti i kabel od serije 55 ili 60 koji su jeftiniji od IrDA-e.
za prenos melodija i slika - IrDA, ali moja preporuka je naravnop oboje :) - svakako rađe kabel, za kasnije update-e i sl, a prenos melodija i slika je naravno isto moguć. Jednostavno imas viđe mogucnosti sa kabelom...
Mislim da cu napraviti kao što je "3aTmr" rekao,prvo cu si kupit irda jer ne mislim odmah mjenjat software,a kasnije cu kupit kabal.Sve u svemu hvala na odgovorima!!