Radi, tnx!
Printable View
Radi, tnx!
problemmm, nadam se vasoj pomoči..
- imam p1i i zna se blokirat ,kad ga napunim za 10 min sve radi normalno osim sto kad me netko nazove iskljucen mi je mob, a nije, a kad ja pokusam nazvat samo tišina u slusalici???
vec sam stavio update dva puta , sta da radim??
Jedino servis... To je ocito problem u hardware-u...
Kakav ti je signal? Da li je oduvjek radio takve/slicne probleme?
mmm da signal mi je 2-3 crtice , a znaci servis , jel to oni mogu sredit tamo ??
a odkad ga imam zafrkava
ja sam u početku gubio signal ali nisam imao ovakve probleme.
u servisu ti oni sve moraju moč riješiti
u servisu je , sad mi je samo molitva da ce ga složit, sva sreća da je pod garancijom -valjda
hvala svima
jurgen88... majsore to se i meni dogadja...pogledaj desetak zadnjih postova...ista stvar.... moj mob je kupljen u svicarskoj...i naj vjerovatnije je problem u tome...to kad ti se dogodi onda ga moras ugasit pa upalit..jel tako???
@jurgen i vura, ugasite 3G mrežu i mislim da ste rješili problem..
Naime, kada je upaljena 3G mreža + GSM onda signal varira jer dostupnost 3G-a nije kao kod GSM-a.
Ako ovo ne pomogne onda u servis ;)
e frende, ajd molim te objasni malo kako doc do toga...bas mi neide...hehe...sry...
Meni-control panel-network-optiones-gsm/3g
kad kliknem na control panel nemam network za izabrat...mozda ne govorimo o istom mobu... ja imam P1i...
Gle, i ja imam p1, nadi mobilne mreze i u opcijama moras imati izbor 3g ili Gsm.
Mozda je razlika u verziji softa.
naso sam...e al sad me pita koko to zelim postavit...bilo mi je na automatic sad sam stavio na manual i onda me pita koji mode hocu...imam ponudjeno GSM only, 3G only, i GSM and 3G....koje da stavim....?
Jel' vam bolji signal ili je sve ostalo kao i prije?
ma meni je signal osto ko i prije...ali mi se mob u roku 24 sata zablokira...al ne skroz da nemogu nista nego samo nemogu zvat i primat pozive a sve ostalo mogu...onda mu moram izvadit bateriju i ponovo ga upalit zato sto ga nemogu ugasit na gumb...
Ništa onda, ne preostaje ti drugo nego u ovlašteni lil privatni servis. ;)
da...i prije i poslje isti k...
Ništa dečki, onda pravac servis.
Nema vam to veze sa državom proizvodnje ili prodavanja.
I ovaj moj je stigao iz Njemačke pa radi odlično...da ga zakucam u drvo ;)
a kolko bi me to ''veselje'' moglo kostat...???
nazovi http://www.emsc.hr/
Ovako, imam jedan bizaran problem sa P1i...
Naime, kada mi dođe SMS poruka ništa se ne događa, tj. nikakav zvuk, niti napiše išta na ekranu, baš ništa....Kao da SMS nije niti došao....
Jedino kako znam da imam novi SMS je kada odem u Messanging i pogledam pod Inbox x unread (x-broj novih, nepročitanih SMS-ova).
A odabran mi je i zvuk za SMS i kvačića na 'Display notification' i zvuk pojačan do kraja...Ne kužim učemu je stvar.
Radilo je cca 4 mjeseca a u zadnjih 10-ak dana ne radi...Nisam ništa 'prkčao' po mobu?!
Jel može netko pomoći?
Ista stvar se i meni dešavala jedan dan. Ugasio sam mob, upalio ga i od onda opet sve normalno radi.
Podcrtao sam rjesenje... Dogadjalo se i meni na P990, jednostavno se nekad zna zblesirati... Jednom mi je alarm zvonio umjesto PUSCPxx u PUSCxxN (dani u tjednu). Povremeno je potrebno resetirati mobitel kako bi dosao k sebi... :)
Ako ti restart ne pomogne onda probaj format c disk ili update preko SEUS-a...