Layoutom možeš ukloniti logo, scrollbarove, ikone za bat/signal i datum i sat (te premještat navedene) i slično, ali tekst loga se može jedino promjeniti elfom.
Printable View
ljudi evo citam ovo sve, i nigdje nisam nasao konkretni tutorijal, tako da bih zamolio dobru dusu ili da mi da link do tutoriala jer nikako da nadem, ili neka mi proba pojasniti...
znaci gtio bih flashat k530i u w660i, naravno da mi bude i na hrvatski, ali i ako nema firmwarea na hrvatskom nije strasno...molio bih to nekoga tko je to vec radio i siguran je u to, jer nebi volio sjebat novi mob...unaprijed hvala!
AFAIK, tutorial je isti kao i za flashanje K800, samo su drugi FW fileovi.
ja nezznam to nigdi nac...jel ima netko da mi da tut po kojem je on flashao?
Imas u SE firmware podforumu gomili sticky tema, medju ostalim i tu koja ti treba.
I inace, pogledaj prvo sticky teme, sticky su s razlogom (da ih se lakse nadje).
pa to je za k800i a ja trebam za k530i, znaci tocno za njega jer prvi put to radim i nisam bas najsigurniji...neznam di software nabavit...koji software, i rado bi acustic drivere ubacio...
Pa procitaj sta sam gore napisao. :jehon:
Firmware fileovi su naravno od W660, ima tema za zahtjeve, u njoj su u prvom postu linkovi na firmware. Medjutim, ako se toliko slabo snalazis u svemu tome, mozda bolje da pricekas i jos malo proucavas postojece teme, po meni bolje tako nego da sad forsiras i nesto (mozda i nepovratno) zeznes.
znaci ako zelim k530i flashat u w660i moram iz onog posta downloadat w660i software?
a ostalo sve pratim upute isto kao i za k800i?
i sta s tim acustic driverima, jel su oni isti za sve modele ili sta? i kako se oni stavljaju?
Acoustic driveri su isti za sve modele na istoj platformi - kao npr. K530, W660, K800 i K810. Piše ti tamo kako ih ubacuješ. Upute pratiš kao za K800. Da, moraš downlaodat W660 softver, sumnjam da će raditi sa K810 softom :D.
Nisam nikad radio sa K530/W660, ali mislim da da.
Acoustic driveri NISU isti za sve modele. Procedura je na pocetku teme o moddanju K750.
Jesi siguran da ne zelis ipak jos malo proucavati teme o moddanju?
EDIT:
Da, kao sto .:TailS:. gore kaze, acoustic driveri se uglavnom mogu koristiti za razne modele na istoj platformi. Htio sam samo naglasiti da i kod toga pripazis, da ne stavis npr. apf drivere u zapf mobitel. Ne bi trebao biti neki veliki problem (samo neces nista cuti niti ce tebe cuti), ali ipak, za svaki slucaj.
hehe...ma ja sam pratio okolo i vidim da to nije tesko...
ali sta nitko nema bas k530@w660i?
Sumnjam. Evo, ja imam 2 K610@W660 (jedan radi, drugi ne :D), ako ti treba nešto određeno, pitaj u temi za zahtjeve.
si sjebo flashanjem ili...?
Duga priča. S**** sam s krivim GDFS-om.
a koje patcheve trebam prije ubacivat?
Za K530 niti jedan ako hoćeš da mob normalno radi, samo za K610 treba patcheva.
kako da riješim tipkovncu kad upalim walkman na k530 u w660
Moguće bi bilo patchem riješiti to osvjetljenje, ali treba samo određeni dio "odrezat" od K610@W660 patcha, pa onda stavit (a u mojem slučaju i portati), pa je opet pitanje da li će raditi.
Pozdrav,Imam k530@W600 i kad promjenim skin od Walkmana...Stavim onaj s vecom kockom gde ide slika od pjesme ili vizulacija i Slika iza se promijeni ali layout ostaje isti,mala je ona kockica s vizulacijom i Tekst pjesme tj, ime pjesme je gje je i bilo...Kak da to slozim?Hvala
Za to trebaš patch.
Aha...Hvala...skuzio sam,Vidio sam na Topse.ru...
Molim pomoć oko flashanja K530! naime pokušao sam ga flashunt preko update servica... ništa..pa sam ga flashnuo sa jdflasherom i upali se telefon, pise please wait crta dodje do nekih recimo 75% i nestane slike i samo radi backlight!! pleeeeeeaseeee help!! cid 53 je
skini novi far ,novi plugin,novi main fs i sve i ponovo radi s razumijevanjem i polako prek uputa.
ok sada idem sve poskidati...... nego kad stavim FS jel moram custom fajlove obavezno stavaljati ili moze bez njih...