Jer uvijet za dobivanje kuna ako se kupi uredjaj takodjer ova nadoplata svakih 30 dana ? vidim da je istaknuto kao uvjet za start pakete posebno , a za uredjaje iz akcijske ponude nije , pa ak netko tocno zna ...
Printable View
Jer uvijet za dobivanje kuna ako se kupi uredjaj takodjer ova nadoplata svakih 30 dana ? vidim da je istaknuto kao uvjet za start pakete posebno , a za uredjaje iz akcijske ponude nije , pa ak netko tocno zna ...
Nije mi jasno što se dogodilo s onom božićnom akcijom za blabla korisnike nadoplati s 50 i dobiješ 50...
Naime,bio sam nadoplatio račun negdje 7.12. sa 100kn i dobio sam tih 50 kuna... I sad,kako je prošlo više od 30 dana,išao sam nadoplatit sa 50kn da mi ne propadne to. I nadoplatio sam s bonom od 50kn 23.1. (prekjučer). Znao sam da novci ne sjedaju isti dan nego se može otegnuti i na 3 dana pa se nisam živcirao što mi još nisu dodali 50kn,međutim danas sam primio sljedeću poruku: "Tvoj bla bla racun nadoplacen je s 25 kn. Vise ne mozes sudjelovati u promociji. Tvoj Tele2!"
Mislim :wtf: Ne kužim što bi ovo trebalo značit?!? Nadoplatio sam s 50kn,ne kužim što im znači ovo da mi je račun nadoplaćen s 25kn?! I ovo da više ne mogu sudjelovati u promociji? Stvarno mi nisu jasni :loco:
WT...? Nazovi ti njih fino i pitaj dal je to neki bug or what. Trebao bi dobiti pare ako si ih već dobio u 12. mj. Poštivao si 30 dana razmaka, ne vidim problem osim ako je do njih. Dva broja sam nedavno nadoplatio tako i dobio što sam trebao... Isto to očekujem i u 2. mj. zato ako ih nazoveš javi što su ti rekli.
@Sniper
Nadam se da govoris o starom Tele2 broju jer oni novi dobivaju 25kn po 12 mjeseci.
:hm: Ja sam uzeo svoju karticu početkom 11.mjeseca... To valjda znači da spadam u stare korisnike ili? :jehon:
Ma nema veze,uglavnom,pogledao sam sad i sjelo mi je ne 50 nego 75 kuna (50 od onog nadoplatiš 50 dobiješ 50 i još 25 od one akcije sa 24sata) :D Naravno,poruku nikakvu nisam dobio. Ali nema ni veze,mene je bila zbunila ona poruka "Tvoj bla bla racun nadoplacen je s 25 kn. Vise ne mozes sudjelovati u promociji. Tvoj Tele2!". Valjda im se nešto bilo pobrkalo. Ali dobro,bitno je da je sve sjelo na svoje mjesto :)