da ima prek dana kaj raditi
Printable View
da ima prek dana kaj raditi
???????
sta prek dana pa PREK DANA SI NA MORU!"!!!!!!!!!!
ja vas ne kuzim ljudi.
Sad se pitam u kome je problem, u tebi ili u nama :D
fakat
ja koji sam cjeli dan na plazi ili vi koji ste cjel dan u sobi i igrate Soliter , a ekipa u moru igra picegin
Pa ja vas ne kužim - kag će vam vraga na moru komp?!?!?!?1
Neznam baš dal ko ima tak važne mailove da ih mora svaki dan čitati!?!?!?!?
MORE-UŽIVANJE, KUPANJE = DA ! ! !
MORE-SURFANJE (netom), IGRANJE KOMPA = NE ! ! !
PS-predlažem moderatoru da premjesti ovo u Chataonicu!!!
to ej moj čovjek
ti si ko i česi oni i svoju vodu voze u autu na more da slučajno ne bi koju kunu potrošili ;D . btw. nije ic na more samo kupat se ima i drugih sTvArI
evo sad je i autronic pokrenuo akciju nagradimo odlikaše koja nema veze s ministarstvom obrazovanja i zato ne treba njihov formular nego se mora predočit učenička knjižica, svjedodžba ili indeks. više na http://www.autronic.hr/akcija.asp
nije mi jasno kak da predam svjedodžbu kad sam ju predao u školi prilikom upisa
Predaj ovlaštenu kopiju svjedodžbe (nek ti ju u školi skopiraju (oni i imaju več kopiju za svoju arhivu) i nek ti ju poštambiljaju) - to ti je ko da je orginal!
Pa i piše ti da se preda fotokopija svjedodžbe!
Pre malo nude, a ista je cijena ko i ovo iz KING-a!
nemam pojima sve je tak shebano, mislim da je razlika u popustima kod autronica i kinga (ispravite me). a kak cemo dobit onaj internet kad josh nismo dobili ni prijavnice
Dal je ko dobio doma onaj nekakav katalog????
Ja ništ!
HRCO-ti možda???
istina.= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
ti si ko i česi oni i svoju vodu voze u autu na more da slučajno ne bi koju kunu potrošili ;D . btw. nije ic na more samo kupat se ima i drugih sTvArI
dosta vremena potrosim i na susenje i sunčanje.
ne nista.
Ipak ima neke razlike kod kinga i autronica u onom racunalu za 4.999kn, u autronicu to računalo ima 512mb ram a u kingu 256mb ram ostalo je sve isto, plus što u autronicu mozes naruciti da ti stave josh neke komponente, npr. pržilicu. ic cu sa starim vidit u autronic on pozna seficu nekad su radili zajedno
OŽIVLJAVANJE STARE TEME!!!!
Pa dobro kaj se to događa???????????''
Dal je ko uopće dobio kaj (katalog ili sl), ja ništ, čovječe, u bivšoj školi mi je sve zatvoreno, neznam kaj da napravim, a hoću novi komp
i hto sam uzeti ovaj za 4999 kn!!!!!!!
Koga got pitam, nitko ništa nije dobio i sve je baš briga za nekakve kompjutere, ALI MENE NIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dajte, ima ko kakvu informaciju???
HRCO - jesi dobio šta?????????????
??????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????? ???
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????
I... još nekaj, na onoj stranici www.odlikasi.hr sam se uspješno logirao, a to znači da znaju za mene, jer ako proba netko za koga nisu čuli, nemože dobiti passw!!!!!
Ko tu sad koga j**e???
** - eb
Ja sam dobio nepotpuni katalog, pasword i username za odlikasi.hr i e-mail adresu, pismo ministra (kopija :) ) i ponudu za kredit. Sada razmišljam o HP digitalcu za 1200kn.
A, pazi ovo, poslao sam danas mail (niti sam neznam kamo) i molo sam se izživio u njemu, pitao sam ih kao šta je to, da skoro to nitko ne dobiva i sl. i danas poslije podne idem van i vidiim pismo o sandučiću i vidim u pismu katalog i ostalo!
HE! :-)
Ja budem vjerojatno uzeo onaj najjači komp + 17" LCD Monitor! Kaj velite?
I da, ono korisničko ime i lozinka mi ne valjaju, emogu se logirati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čudno. Meni sve super radi.
A kaj veliš na ovu konfiguraciju i monitor?
Konfiguracije na http://www.autronic.hr/akcija.asp su uzas!
@Iggxy ja mislim uzeti:
Intel Pentium 4 2.8 GHz FSB 800MHz 1MB cache Prescott
RAM: DDR 512MB PC3200
Grafička kartica: ATI Radeon A9550GE/TD/128MB (DVI, TV-Out)
Tvrdi disk: 80 GB
FDD, DVD/CD-RW Combo
Modem, LAN 10/100
Midi Tower kućište sa 400W napajanjem
Multimedijalna tipkovnica, optički miš, zvučnici
Softver: PCCillin antivirusna zaštita
3 mjeseca besplatnog Internet pristupa preko Globalneta
Jamstvo 12 mjeseci
-to je 4,999 kn,
+ 17" LCD monitor Samsung - 2000 kn!
Konfiguracija je super.