on ima curu ...i vjerojatno s curom ide..
:)
Printable View
ma da kaj ima veze i ja idem na festu,a tekmu bumo mozda i vidli .:)
Pravilo br 1: ne nosi drvo u šumu :notooth:
Hehe :)
Već smo na str. 6 a thread je friški da friškiji nemere bit. Niti 24 sata. U 8 mjeseci ćemo prestići stari thread :)
LOL Blue...
vidim, već si sve izračunao... :)
ja bum najviše pridonjela zajednici :notooth:
@ ico: da, jesam, ova rakija bistri um i oštri čula :D
Mala, nisam ni sumnjao u tvoju nesebičnu predanost forumskm potrebama! Samo naprijed, bez milosti. Ni zrna žita neprijatelju!
i ja dajem svoj nesebicni doprinos...we.:)
ja trenutno prestajem pridonositi i odlazim obavljati kucanske poslove.. oce mi doc ko usisat kucu?? aj pliiiz.. mrzim to :(
Ma možemo se mi svi trudit... al mala je već zasjela na vrh u ovoj temi... ;D
bemti...
Jedva čekam feštu... :)
A onda samo čekam potvrdan odgovor od rođaka i planiranje nove godine i okpljanje ljudi može počet... :)
Bemti... ako to upali, moglo bi biti jedno dobro zimovanej i proslava nove godine... :)
To kaj je veliki nije problem, možemo mi dugo ;)
Nego kakav je sauger, to je pitanje? Dal' dobro siše? :D
Vjerojatno je ovakav:
http://www.powerpac.de/Bilder%20Powe...20%20ltr.1.JPG
;D
to posiše sve... ;D (to bi čak posaugiralo i onog pretilog zeca što to ga mala ima, a što ga nije htjela donjet na okupljanej forumaša da imaju forumaši šta okrenut na ražnju ;D ) ;D :p
dakle, otvorena je nova tema...šteta: trebalo je pričekat da ona dođe na 50 000 postova pa je tek onda zatvorit... :)
ja sam gladna, čekam ručak http://img52.exs.cx/img52/2025/s5oeat.gif
Bemti, to mora da siše ko ona mala S. sa sedmog kata :love: ;D ;D ;D
LooOooL, hoću i ja jednog :D Dok se ne pojavim u čekaonici (kod WBa) s tim na.... jel... :creep: :klap:
jeboteeee koliko postova u ovoj temi od sinoc.......
ahaaa pa otvorena je nova tema...ma nije me bilo zadnjih dana jer sam bio u poslu,morao sam shamanixu gatat oce li dobit TYTN II pa ono,sad jedem integralne kekse i te stvari sa ukusom negodovanja........
@ @bLd@
alo covjece, sta se ti ne javljas vise!
došao s utakmice
prsti na rukama su još ok, ali zato stopala ne osjećam . . .
ispusim ovaj duhan i u potragu guma za kola... cale mi dao pola para da zamjenim sve 4.... ali sam ja prokock'o njegovu lovu tako da kupujem samo dvije :D
spremam se za martinje vol. 2 :D
Čekam da se malo od krave ispeče (odnosno da se zapeče do kraja), pa da se i toga riješim :D