to sigurno kad su ovoj n95 8g nabili cijenu 6700
Printable View
to sigurno kad su ovoj n95 8g nabili cijenu 6700
http://exoticphone.com/index.php?cPa...sort=2a&page=5
549$+65$(poštarine za europu dolazi unutar 5 dana)=614$ oko 3100 kn
Kaj je to fakat moguce tak narucit???Cijena je zakon,a i taman bi imao toliko para,kome da dam novce?:bigjump:
....definitivno jedan od najruznijih telefona danasnjice,kako ga unakazise majko mila :(
ma nisam niti zelim :D ,stvarno je gadan,mislim uzivo moze biti malkoo lepsi,ali meni se nikako ne svidja ni na snimcima ni na slikama,a uzivo se ne moze previse razlikovati,a i boja je ocajna .
to je od osobe do osobe,meni je recimo dizajn ok.
nista spektakularno,cak malo vuce i na SE.:(
Meni isto dizajnom nije baš osobito lijep ali su mu specs na razini pa zanemarujem dizajn.. :)
Meni je dizajn prosječan,ali me zanima kako će izgledati u stvarnosti sa tom reflektirajućom srebrnom bojom...
Btw,zar ga još nitko nema na forumu? :jehon:
Slike zanju pervarit i to jako,slucaj kod k850 i w960 i n73 koja je uzivo stvarno puno ljepsa...
U ponedjeljak najvjerojatnije idem kupit N82 pa me zanimaju neke stvari... Najviše me zanima što da onako na brzinu da provjerim dal sve šljaka jer ga kupujem po stvarno niskoj cijeni pa mi je malo sumnjivo,iako sam kod tog tipa kupio većinu mobova i nikad nisam imao problema...:)
odmah cu ti rec da provjeris za koje je trziste mobitel, ako je za azijsko moze imati tipkovnicu( hijeroglife) a i nemora, zato proveri punjac ako ima nastavak jedan onda je azijski i to ti je shit a i zato su jeftni, razlika u cijeni je znacajna od ovog za azijsko i europsko trziste
mozda po prduct codeu koji je ispisan ispod baterije na etiketi.
gle oni isto izgledaju, ali neki nemaju abc slova na tipkovnici nego one njihove hijeroglife, razlika je i u softwareu, opet kazem isti su, al ovaj je znacajno sporiji nego europski, zatim problemi skidanja raznih mapa za gps, zatim nije otvoren na sve mogucnosti skidanja programa sa neta itd itd
Azijske nokie imaju iste tipke kao i europske.
http://www.expansys.jp/b.aspx?i=141579
OT, @ sniper, neka te ne zabrinjava niska cijena uređaja, ja sam danas uzeo žešće jeftin w960 a uređaj nije ni otvaran tako da bi i ostali mogli polako spuštati cijenu a ne tu nabijati kao u dućanima, odnosno oko 4k kn.. :)
Drži se uputa kao što su pojedinci naveli i nemaš nikakvih problema.. :)
isp na off
ima li jos kakva "odokativna" razlika izmedju azijske i europske n82?
naime mogu dobiti mob za cca 350 eura (sto i nije toliko malo) pa me zanima ako mi mozete nabrojiti glavne "odokativne" razlike jer sam nov u svijetu nokia...
btw ako zna netko gdje mogu proci jeftinije od navedene cijene neka mi posalje na private....
zahvaljujem na odgovorima