evo mene malo u zg :) sad vas do 18og mucit na forumu hehe
Printable View
kaj
ja ipak modza otpicim u umag , al onda na mjesec dana , 01,08 - 01,09 uzas , duuuugo je
kak je bilo?= Citat =:
Poslao: flOorKilla
..jesam, al više mi škemba ne prolazi kroz njega, tak da mi netreba..;) znaš onu pravu.."..hvali more , drš se kraja"= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
Tomo Jesi poneo pumpu za slauf?
ma zafelsano sam napiso gore.... to je od sunca :)
umag je luud... jedino onih par dana kad je cvjetalo more..... fuj uzas bljak
e da jel cvjetalo more*
znaci u osmom mjesecu nece vise*
sad je ok
ma meni treba pumpa za slauf, danas sam pumpal neki camac na napuhavanje i nisam uspio.= Citat =:
Poslao: tomo ..jesam, al više mi škemba ne prolazi kroz njega, tak da mi netreba..;) znaš onu pravu.."..hvali more , drš se kraja"
Pakoštane
ZAKLJUČCI:
1 Dalmatinci nemaju kam za izać
2 Ak se nešto i nađe, prostor je dva sa dva
3 Neznaju plesat odnosno tjeraju sve turiste u krugu2 km
4 Cure su ili ispod 15 ili babe
5 Špica je u pol deset a ja kreto u 10 van
6 Ono kaj se cura i moze upoznat su iz ZGa
7 Sve je puno Češke Slovačke i Poljske dakle štanga što se jezika tiče :D
8 Muzika vani sucksa
9 Jesam reko da neznaju plesat i da su u zabludi da su crne potkusulje in na tipu od 30 kvrgi ?
10 Razno
evo nes slika
save target as
jedva čekam Umag
znaci popljuvao si to
ja sam došao u subotu s mora, a 1.8. pičim još tjedan dana u novalju
bio sam jedan dan u crikvenici, gdje ljetujem zadnjih 5 godina i bila je poprilična gužva, izlazak standardan, cuganje prije -> u galiju na b52 i long island-e -> phoenix i dovršavanje s malvazijom ;D
produžio na krk, ili bolje reči u krk, plaža tak-tak, puno starijih, puno bolje kupanje je bilo u malinskoj, barem ima komada ;D bio s frendom na onom padobranu kaj te gliser vuče, prestrašno, ukoliko imate priliku obavezno probati, budem poslao filmić kada se frend vrati s fotićem s mora
za izlazak smo bili ograničeni samo na krk jer nitko nije htjeo voziti pod gasom do crossroads-a u malinskoj :(
casa di padrone je neki klub koji radi do 2, uređeno do jaja, ali malo vruće, tamo smo napravili pravi show ;D disko đungla je katastrofa 30-50 ljudi max, ali ako si s dobrom ekipom može i tamo biti dobro
uglavnom nedostatak ljudi se itekako osjeti.. sva sreća bio je tamo frend s vinskim podrumom, 250 litara vina i nabrijana ekipa ;D
...samo 250 litara pa to je za malo lošije okupljanje (radno) Moslavaca u klijeti... ;D
vi morate piti da bi se zabavili.svasta
haha
b 52 mi je takoooo looos...uzas pio sad na moru . frend i ja bili tolko razocarani (ja pio kamikazu-puno bolja od toga) da je on zguzvo racun i bacio ga na pod, pa smo platili sam dve žuje :D
meni je b52 čist ok, kao zagrijavanje, možda su ti ga loše složili...
ja obožavam b52! Baš kao što gog kaže, za zagrijavanje...
Ja idem u Cittanovu (Novigrad ;) ) 14.8.
ja u petak 30.7 u crikvenicu (s frendom, ide njegova sestra i njezine frendice, a sestra mu ide u 4raz srednje :) ) i to do 13.8 i onda sa starcima na krk u silo do 17.8.
@dark bio sam u novigradu. to jos u sestom mjesecu i to na 3 dana. bas je tam ZAKON sve je uredeno cisto, a iza hotela (neznam kak se zove) ima velika plaza i bazeni. covjece!!!!!!
Znam. Bio sam tamo već nekoliko puta.
U Crikvenici sam isto bio više puta (7).
ja inace tradicionalno na silo (to ti je preko puta crikvenice)
@gog -- kolko si para dao za padobran? U puntu je 200 kn, a meni se to čini ful kratko, pa neznam baš dal se isplati...
Znam ja gdje je Šilo, znam ja cijeli otok Krk i bližu okolicu Crikvenice, kao i Rijeku (gdje sam već bio dva puta ove godine). ;)= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
ja inace tradicionalno na silo (to ti je preko puta crikvenice)
ja sam se danas vratio isto sa krk, tocnije njivice
U petak smo otisli na zagrijavanje u del capu u malinsku, a kasnije u crossroad na funky divas, upad je bio 60kn, ali nije bilo bas nesta posebno, a u subotu je bio normalan program i bilo je sigurno oko 700-800 ljudi, ak ne i vise. Uglavnom je sve bilo ok.
3.8 picim sa ekipom na dva tjedna na vir i par dana na pagu.
hrvoje,zuja?ima nesto svena u tebi