Je, ako sve to obrises, Facebook izgubi na zabavnosti...
Printable View
Je, ako sve to obrises, Facebook izgubi na zabavnosti...
Jok. Samo mi došlo iz guzice u glavu da ne želim da mi slike i neki podaci budu out in the open pred "prijateljima".
Uostalom, fejs je dosadan za pop... da.
I onda tu dosadu ubiješ igrajući Mafia Wars ;D
Weeeeee. Yupiiii! xD
Di si brateeeeeeeeeeeeeee!
http://platform.ak.facebook.com/www....ile_box_fb.jpg
Čik pogodi šta mi se podiže kada startam Mozilla Firefox? http://8.17.172.137/passasmiley/imag...ink-Tongue.png
I ja sam na facebooku.
Igram Mafia Wars negdje 10 dana, 28lvl sam...
Pa ako netko jos igra, neka mi posalje na moj PM Ime i Prezime da ga requestam, pa cemo igrati zajedno i energy packove dijelit... :D
haha,facebook....ne otvaram vise svoj racun..blokira mi server od kompanije....
dugacko je, ali preporucila bih svima da procitaju
Zašto?
Pa nismo mi ti koji postavljamo slike isplaženih jezika sa svojim dragim pa da se nečega moramo bojati!http://cafe.mobil.hr/images/icons/icon10.gif
Ajdeeeeeee čega te je strah!
Da nisi postala ovo nebi otišao na tvoj facebook i vidio te u vjenčanici!!!
Imaš ispod štikle?
Ja sam si neke opcije u Privacy iskljucio, kao naprimjer da mi u aplikacijama nemogu bas nista vidjeti, i da se nevide moji info kad me se ide dodavati za frenda, i jos tak nesto...
vuki, nemam stikle
i nije mene strah, ali unutra pisu vrlo korisne stvari (ne samo za mene).
ja sam samo iziritirana ovim novim "tagaj stovise frendova" forama u debilnim notes-ima, pa ti onda odje odjednom stoosamdeset notifikacija, jer, ofkors, svi se sjatili komentirati.. spam koji nema smisla i ne moze ga se sprijeciti!!
najdebilniji od svega su oni chain lettersi koji stizu na PM - jer se ne mogu obristai!! :mad: tj, obrsises poruku, ali svaki, bas svaki jebeni put kad netko od ostalih kojima je ta poruka slana kad i tebi odluci odgovoriti - poruka ti opet dolazi!! to sam uredno pocela prijavljivati facebookovom abuse-u, pa ce biti jos blokiranih accounta :p
i onda mi se cudite sto grintam na taj fejs od prvog dana.. pa kako nebi?!
meni fejs sluzi da budem u kontaktu s nekim ljudima koji su daleko. a ne da bih rjesavala debilne kvizove, igrala igrice, ili jos gore - bavila se taganjem forvardusa!!
Gmail.com,freemail.net.hr,hotmail.com,uz te mail servise i tona instant messengera....= Citat =:
meni fejs sluzi da budem u kontaktu s nekim ljudima koji su daleko.
Facebook=Online zajednica koja ne sluzi samo chatanju i razmjenjivanju slika.
I onda neduzni 14-godisnjaci ostanu bez fejsa :(
Bez ikakve uvrede naravno :)
sve to sto si naveo je upravo kao stvoreno za vas cetrnaestogodisnjake i sirenje vasih chainova i spamica, jer ako ne proslijedis to svima koje znas, ne's nikad yebat :freakout:
;D
razmjena slika i nekih podataka preko fejsa je puuuuno laksa nego preko maila i instant messangera, svu rodbinu imam na okupu bez obzira na kontinetne, yada yada yada.
go and spam.
al se ne cudi kad ostanes blokiran.
nisam se uvrijedila, dakle, nemoj ni ti.
:D
E to fakat ne kontam šta mu to dođe, ali nema veze!
---------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------
Facebook mi više dođe kao pozdrav na ulici.
"Ej, bok ša` ima? Kako zdravlje?"
Neki internet malo previše ozbiljno shvačaju!
Istina ima balavaca koji su hrabri u svojoj sobi tako da postanu osori na netu!:snagator:
You're so not fun! Party-pooper! :belj: ;D
OK, priznajem, tu i tamo sudjelujem u takvim forvardusama, iako znam da je to jednako korisno (ili manje?) kao i pokeanje, razni kvazi-personality kvizovi, medjusobno slanje voca, povrca, srca, cokolade, karme i jos kojecega... Ali eto, sta cu, nekad mi bas dodje. :)
BTW za tebe sam vec naucio da ne treba taggati ili opcenito spominjati u takvim stvarima... ;)
forvarduse ti dodje ono sto je u zadnje vrijeme vrlo popularno:
netko napise neki debilni note u obliku leksikona (tipa s par pitanja), taga stopedeset svojih frendova i kaze im da oni moraju odgovoriti na ta pitanja i tagat stopedeset svojih frenodva :rolleyes: let's spread spam.
ali, to nije sve! sad su istu stvar poceli raditi i sa slikama!! ono, uzmes neku sliku, na njoj tagas stopedeset frednova i kazes im da oni moraju isto tako. ovo je jos gore jer svaki put kad netko od stopedeset taganih ljudi iskomentira taganu sliku, tebi iskoci notification!!! upalis fejs, kad ono sto notifikejsena o komentarima ljudi na TVOJU sliku, a ti za te ljude nikad cuo :dunno: za popizdit! (sad sam ukljucila ono da nitko ne moze vidit sliku na kojoj me netko drugi tagao, tak da valjda vise necu dobivati te notifikejšne :drzi figetine: )
a i to sta kazes, dodje ti kao neki "bok bok" na cesti. na cesti sigurno ne radis ovo goreopisano! pa takve stvari bi se valjda trebale prerast s osnovnom skolom, spomenarima i leksikonima :dunno: al neeeee, ajmo sirit spam.
uzas.
nije da internet shvacam ozbiljno, s masom ljudi koje imam na fejsu se ionako zajebavam, ali ovo prelazi sve granice i postaje dozlaboga iritantno!! najvise zato sto jednostavno nema lijeka protiv takvih stvari. kad ti netko salje invitatione za glupave aplikacije, jednostavno izignoriras sve, al ovo nemo's. jer te fakin tagaju :rolleyes:
BTW znas da sa slika mozes maknut tag na sebe, pa ga vise nitko (ni vlasnik slike) ne moze vratit na tu sliku?
Znam znam, to ne pomaze da te ne taggaju na nekoj drugoj slici... Jbg.
znam rav, to i radim.
al nije rjesenje jer ne visim citav dan na fejsu, pa dok ja upalim fejs, vec imam hrpetinu notifikejsna zbog takve slike..
jednostavno se treba uvest ta opcija zabrane da te itko drugi igdje moze tagat.
al sve mi se cini da nece :rolleyes:
Da, to je zanimljivo. Imaju sav taj slojevit privacy control kojim se toliko hvale, a opet, za dopustenje tagganja se pita samo vlasnika slike, a ne i tagganu osobu. Go figure. :dunno:
Facebook is bad, mkay.. :D
Laluna , mislim da si preozbiljno shvatila taj facebook.
dakle , shvati to kao moderni ICQ. Ili moderni MSN. moderni iskon čet .vatevr.
odes na tu stranicu , pogledas ljude koji te zanimaju .
imas 16 notifikejsna i 14 poziva za razne aplikacije? who cares onak . ne sljivis ih ak ti se neda.
ne zelis da primat ikakve apliakcije? filtriras kaj ti notificationi prikazuju , maknes da prikazuju aplikacije . fakat se da dosta toga namjestit.
Ljudi ce uvijek naci nacin da ti dosaduju ako to zele.
stamp os mi biti frend na fejsicu??plizzzzzz