i meni je to čudno...da bar neko skuži kako rješit ove probleme sa k800i-->w880 jer mi je fakat super imat na k800i flash menije i walkman...
a probat ću malo potražit na netu...;)
i meni je to čudno...da bar neko skuži kako rješit ove probleme sa k800i-->w880 jer mi je fakat super imat na k800i flash menije i walkman...
a probat ću malo potražit na netu...;)
Ma ajde, ma sta kazes??
Sta probao si da ubacis w880i u k800i i nece da radi?? Ma nije moguce...
Stvarno je super imati k800i i walkman/ flash podrsku??
Ako nisi znao ovo se odavno probalo, odavno se zna koji su problemi, odavno se zna sta se treba uraditi...
Jedino sto ce mozda moci da se resi jeste tastatura, sto se tice joysticka i kamere to su verovatno puste zelje...
Ne moras da trazis na netu, nema nicega slicnog, mozes da uzmes neki hex editor u ruke i da krenes da pravis patcheve koji ce resiti to...
I bolje malo potrazi jer sam jedno 5 puta pisao o tome, samo ovde izgleda niko ne cita...
pa i nema,ali bi bilo dobro da neko napravi patch za k800i-w880i da rješi probleme...
Pozdrav svima! Već neko duže vrijeme razbijam glavu sa tim, a nisam našao odgovor. Možda će ovdje netko znati. Čemu služe acustic driveri u k800i koji nisu .zapf? Kod prve izmjene drivera bilo je navedeno da se sa liste brišu svi sa .zapf ali ostali obavezno ostaju. Naravno nakon nekoga vremena sam stavljao nove i zaboravio na taj podatak, ali i bez njih sve normalno radi.:retard:
evo ja cu ga staviti veceras, bilo mi zao zbog patcheva, ali su izasli i za ovaj novi firmware. javim rezultate ;)
imatic, pa na prosloj strani sam pisao...
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=122
Slučajno sam danas morao nekoliko puta ugasiti i upaliti telefon. Poslije svakog ukucavanja pina telefon hoće formatirati karticu. Dali se to i tebi slučajno događa ili je problem samo kod mene?
I da! Kamera je stvarno osjetno bolja. Samo kod mene inačica softvera kamere trenutna 5.9 a kamera videopoziva 2.3 :deal:
ako ti hoce formatirati karticu nakon paljenja, spremi sve sa kartice na komp. i formatiraju ju preko telefona (ne preko komp.)
kod mene je kamera 2,5
kamera videopoziva 2,3
Meni se to isto jednom dogadjalo (mislim da se poklopilo sa stavljanjem novog softa). Rijesio sam formatiranjem kartice u mobu, kako kaze imatic. Naime, komp moze prihvatiti svakako formatiranu karticu, ali mob je izgleda malo izbirljiviji po tom pitanju, pa je najbolje onda dati mobu da to rijesi kako njemu najbolje odgovara. ;)
sa ovim novim firmwareom, kao da mi signal steka, sinoc odjednom dobijem dvije poruke, danas mi nece poslati poruku kaze da nema signala. sad, ili je u firmware-u ili je do mreze
Nemam tih problema :)
Takodje nemam problem ni sa gubljenjem mreze... Verovatno je do mreze...
Eto opet se nesto desava... kako sad ORKA ima 5.9 za kameru, ti imatic imas 2.5, a ja imam 3.7.
Prvo kad sam ukljucio telefon video sam tu novinu, i posle nekog vremena kad su na stranim forumima napisali da ja lazem da je verzija ostala 2.5(kao i sto stvarno pise u camera driveru)
Onda sam ja extractovan camera driver(znaci iz ovog R8BC004) ubacio preko XS++ u moj telefon i odjednom sve moje slike su bile losije :(
Znaci npr. sa blicem slike bez diranja camera drivera imaju ISO250 i uopste se ne vidi sum... Dok sa nekim modovanim drajverom ili ovim extractovanim slike imaju ISO320.
Svasta sam pokusavao, cak i kacio slike, a mnogi su me ismevali zbog toga.
Evo npr. ova nocna slika bez blica, pa k800i ili k810i sa original, pa cak i nekim modovanim drajverom sa super night modom ne bi imali ovako lepu sliku bez suma, znaci nema onih plavih tackica kao kad sam imao Genus 6.0
Najgore je ako ubacite modovani camera driver i zelite opet vratiti ovaj stari original to nikako nije moguce :( Vec se mora telefon opet flashovati...
http://img156.imageshack.us/img156/9...3359pl3.th.jpg
evo ovako, stavio sam jedan jebeni meni skin na k810, međutim kad idem na slušanje glazbe otvori se meni u kojem izaberem KD-Player, Radio i Video, ja bih tu htio dodati i onaj Standardni media player, dali je to moguće, znam da je, ali ak bi mogao netko objasnit
evo link tog skina http://topse.ru/files/cat22_2-dateD.html
naziv je Blue Mod k810
Pa otvoris menu.ml pomocu notepad i stavis ovako:
Izbrises staro pod broj 6 i stavis ovo:
<!-- Desktop Element 6 -->
<element id="MediaPlayer">
<label type="name" textid="MENU_MEDIAPLAYER_TXT"/>
<icon pos="unselected" source="file">icon6_unselected.png</icon>
<icon pos="selected" source="file">icon6_selected.png</icon>
<icon pos="shortcut" source="internal">RN_SHORTCUT_LIST_MEDIAPLAYER_ICN </icon>
<link type="internal"/>
</element>
al tamo je i video i radio i kd, ja hoću da bude sve tamo
Pa dodas onda samo ovo:
<element id="MediaPlayer">
<label type="name" textid="MENU_MEDIAPLAYER_TXT"/>
<icon pos="unselected" source="file">icon6_unselected.png</icon>
<icon pos="selected" source="file">icon6_selected.png</icon>
<link type="internal"/>
e kad to dodam onda tek ništa ne radi, neda mi se zajebavat više s tim, stavit ću drugi i amen
Aj probaj staviti ovako pod broj 6 gde su kd, video i radio:
<element lock="icons" id="MediaPlayer">
<label type="name" textid="MENU_MEDIAPLAYER_TXT" />
<icon pos="unselected" source="internal">MEDIAPLAYER_DESKTOP_ICN</icon>
<icon pos="selected" source="internal">MEDIAPLAYER_DESKTOP_SELECTED_ICN </icon>
<link type="internal" />
Znao sam da ga ne smijem pohvaliti! Sinoć sve ok, a jutros nakon uključivanja bijelo-roza ekran. Napucao sam ponovno fs i main ali opet ništa. U stvari on kao radi ali na ekranu se ništa ne vidi.
http://img153.imageshack.us/img153/7...3216ws5.th.jpg
Svi prijedlozi za oživljavanje su dobrodošli!