ako netko ima kod invite za demonoid bio bi zahvalan :comp:
Printable View
ako netko ima kod invite za demonoid bio bi zahvalan :comp:
pa vidis li ti citat?
Bio bih zavalan ako neko ima pozivnicu za Demonoid i ako bih mi poslao, moze na PM ili na mail!! hvala
gagi86_pn@hotmail.com
molim vas pozivnicu za demonoid.com ili torrentleech na pm;unaprijed hvala:respect:
imam flat 8Mb/s t-com
dosadilo su mi isohunt.com i thepiratebay.com jer nitko ne uploda samo žele download:cry:
rate nije problem jer drzim i download i upload na unlimited
email.... agent4mi6@gmail.com
Hvala za pozivnicu za Demonoid!!! Ako neko ima raspolozen za razmenu pozivnica (neka se javi na mail gore), treba mi Torrentleech ili TorrentDamage a nudim hd-bits.ro!!! pozz svima
sta nisu otvorene registracije za hd bits O.o ;D
Pa jbg bolje trenutno nemam od ovih privatnih, imam FL ili ILT ali nemam trenutno pozivnice u ponudi!!! kada bude nesto ja javljam a sada ko je velikodusan!!! :)
Zahvala Darku na pozivnicu za demonoid.
pliz ako nije bed da mi netko pošalje pozivnicu za demonoid..upload mi nije bed..losdinhos@yahoo.com ili na pm..hvala
Molim vas da mi kažete kako poslat nekom pozivnicu,tj gdje pogledat te kodove:hm:
ljudi,jel ima tko pozivicu za demonoid ili torrentleach??plizzzz..imam flat tako da ratio nije nikakav problem..hvala
Ev, ja sam ti poslao. Jel ima tko možda bit-hdtv.com ili torrentleech.com? :) Hvala
jel mozda tko ima za torrentleech?
Otvorene registracije za Demonoid!!!
ima tko pozivnicu za demonoid ili TL.. upload nije problem..imam flat..hvala
Bok i ja sam jedan u nizu kome je potrebna pozivnica za demonoid pa ako netko ima zna sto mu je ciniti :)
Pozdrav. Imali neko pozivnicu za torrentleach? Bio bih vam jako zahvalan!
bok ekipa. meni treba ili pozivnica za torrentleach ili da mi neko maila torrent 12 stones discography. meni bi vise odgovarala pozivnica :comp: ali ako nemate moze samo torrent. da imam pozivnicu za neku drugu stranicu dao bih vam ali nemam tako da se ne mogu mijenjat.:tomato:
ekipa hvala vam!!!!:respect:
blackbloodyrose100@hotmail.com
evo dvije pozivnice za demonoid...pa ako ih netko iskoristi, neka samo javi...Code:rgctmydj4bkxrqmr8zyugrhu84e6oaryfv3hurp
uqehnlqd640e1luvtqofrzxxm4o3oc0l5wqjm
Ajde, kad će netko nabacit bit-hdtv ili torrentleech. Onak, velikodušni sam uploader, ne brinite se da će vas netko zbanati zbog mene :)
te pozivnice su rijetke... :)
imam torrenleach acc i nudim kao trade za premium na rapidshare-u...može na PM
ima li netko pozivnicu za torrentleach? please, nazalost nemam nista za trade
Bok svima.
Ako netko ima pozivnice za torrenleech ili demonoid viška neka posalje na byte@vip.hr ili stusinec@gmail.com.
Unaprijed hvala :respect:
nudim torrentleach acc, pozivi su zatvoreni!
ako oćete, može trade za premium na rapidshare-u
na pm