Pozdrav! Jel se netko možda bavio instalacijom viamicheline na SE P1i?
Printable View
Pozdrav! Jel se netko možda bavio instalacijom viamicheline na SE P1i?
hocu samo da se zahvalim za detaljna i strpljiva objasnjenja svima koju su sudjelovali u njima!!!
posebno kiflici i duletu!
Zna li tko kako se može pojačati glas na Garminu? Stavim ga na 100% i svejedno je užasno tiho...
da li ima neka detaljnija karta BiH od ove "easterne europe v608"?, za tt6?
a kakva je ta karta. Inace htjedoh pitati sto se samo dobije auto_punjac jer mora modul uvijek biti na punjacu ili se moze samo napuniti i nositi s sobom ? mozda malo glupo pitanje ali ovo je moj prvi SE i prvi gps
Jel se vama na P1 GPS navođenje čuje na slušalicu ili na zvučnik ?
mislio je dal se cuje na onaj straznji zvucnik, ili na slusalicu (onu na koju cujes sugovornika...)...
ja nemam pojma :) hehe
nisam na to uopce obracala paznju...
Bok društvo. Zanima me koja je karta na P1 najdetaljnija. Konkretno Dubrovnik i Zagreb tj. Hrvatska su mi najzanimljiviji. Europa ili nesto trece me gotovo pa i ne interesira. Da li: Wayfinder7 (to je verzija koja ne vuče podatke preko GPRS-a jel?), AdriaRoute (pod uvijetom da se moze instalirat) ili TomTom.
Također ne znam koliko je teško koju nabavit/instalirat (piratsku naravno), pa ako može malo i osvrt na to...
Najkvalitetnija karta što ide na P1i = TomTom
možda najlješše sučelje što ide na P1i = Garmin
Najskuplja verzija što ide na P1i = Vayfinder
ima li tomtom koji drugi voice osim onog muskog na hrvatskom i ima li hrvatski prijevod za cijelog softwera
ne i ne.
imaš predraga:)
Poštovani.
ne snalazim se baš najbolje po forumima i pronalaženju programa te instaliranju. Postoji li neko ko ima p1 i navigaciju pa da mi objasni što je najbolje gdje da to nadjem te kako da instaliram.
Unaprijed hvala
Apsolutno sve ti piše u ovom threadu i jako je detaljno napisano. Sve što trebaš učiniti je detaljno pročitati i pratiti korak po korak.
pozdrav, napravio sam sve, međutim kod aktivacije karte eastren_europe skinute s linka javlja da je neispravan key. Id: ANCAS DAQFE a key koji dobijem je 79YW3 UDXLL TMZGX i javlja da je neispravan
zna li netko ima li koja novija karta za tom tom od ove na str,1 za podrucje istocne europe, a samim time i hrv...
za nove karte informirajte se ovdje:
http://www.tomtom.com/products/maps/...guage=1&D=1089
npr. zadnja verzija eastern europe je v6.8...
Kakve su promjene interesuje me za oblast bih cro i srb
Jesuli ove karte poboljšane i šta donosi ova nova verzija i na koji način se "koristi"
evo instalirao sam garmin xt na P1 ali imam problem neće mi naći GPS koji sam dobio uz njega a na N95 8gb mi ga nađe odmah isto preko garmina, jel zna netko u čemu je problem hvala
imam jedno pitanje vezano za GPS bluetooth modul ........ treba li mu formatirati bateriju prilikom prve upotrebe . kao što je poželjno mob prvi put punit dvanaestak sati ? Koliko dugo drži sa jednim punjenjem ? (mislim pri tom na modul koji se dobije sa sony ericsson p1i) .
fakat ne znam...evo bas se i meni ispraznio pa bi odgovor dobro dosao :)
misliš isprazniti bateriju. ja svoju nisam, radi 6 sati kad je baterija puna, toliko piše na specifikaciji.
ma kakvo punjenje, tko je izdržao da se napuni, išla je odmah u pogon još u sobi
ma neeee...meni se ispraznio nakon koristenja, i sad koliko treba to cudo puniti i tak...