a čuj gog nada umire posljednja;D
Printable View
a čuj gog nada umire posljednja;D
...i onda skužiš da si oženjen za nju i nema više slobode... :D
Kad smo već dotaknuli Glamur - malo se spušio nema više ničega - vrhunac mi je bila vijest da će sestra od Fani Čapalije biti šef BW na "Zlatnom ratu" - 'bate što mi je to važno...
A to što gledam Glamur je zbog toga što nema sapunica u tom terminu... ;D
slažem se, ona Yo je u banani, Pervan mi je isfuran odavno, kao i vicevi sa slovencima, ne ostane puno toga...
..pa i Nancy Profaca je zdimila na RTL, ak niš drugo isplatilo se gledat glamur zbog njenih zanimljivih pričica..
= Citat =:
Poslao: gog
slažem se, ona Yo je u banani, Pervan mi je isfuran odavno, kao i vicevi sa slovencima, ne ostane puno toga...
ma Pervan je legenda, nema šanse da je isfuran. On i ekipa s otv-a su legende toootalne.
legendama je bolje da se povuku dok ih se još uvijek doživljava kao legende...
ma oni su "žive legende"
Ivanišević je bio lagenda 2001 kad je pobjedio u W, i onda je već trebao prestati gnjaviti nas, sad je već isfuran... mislim svaka čast njemu, ali trebo je on još onda prestat.
Evo povlači se za mjesec dana na Wimbledonu, shvatio je čovjek.
Za mene svejedno ostaje legenda, kao i za cijeli Split!
sopekica u novom broju klika izgleda mrak...........
Daj neki scan slike da vidimo i mi:p :)= Citat =:
Poslao: damgol
sopekica u novom broju klika izgleda mrak...........
aha.i ja sam crkla kad sam gledala..pa to bar svatko zna..heheh ,a jadna zena..... hihi...= Citat =:
Poslao: tomo
LOOOOOOOOOOOOOL!!!!
...evo baš gledam glamur caffe i nem rem belivit kako su uvalili Sopekici kajlu hahahahahah.......pa novinar ju pita kaj je to ANTICIKLONA i onaaaa neznaaaaaaa!!!!!!! hahahahahahaa.....:D:lol:
koja sramota za RTL, ja bi joj odma nogu dao pa nek zarađuje u Getrou na promociji novih praškova za veš....;D
Instant zvjezdica i ništa drugo!
Jel netko gleda Cobru 11 na RTL-u?
evo jedne fotke za velike obožavatelje lika i djela Renate Sopek ;), snimljeno prije par sati u kinu europa, nažalost debeli kamerma i velika udaljenost su me spriječili od snimanja bolje fotke :(
http://web.vip.hr/mobil4.vip/forum/sopekica.jpg
hvala ch3lawom što me odveo u kino ;D
ivaniševič je legenda,a kao takav on i njegov dostignuča nisu isfurana...možda tebe gnjavi,mene osobno daleko od toga...ova sopekica je ok,al niš posebno,wauuuu ima sise i sad je ona faca...i zbog takvih kao on ne primječujemo pravu ljepotu koja kruži zagrebom
= Citat =:
Poslao: sile
Daj neki scan slike da vidimo i mi:p :)
niš od toga trk u koisk i kupi si novi klik........
nećeš požalit,isto kao i kad kupiš novi mobil:)
ma ne gnjavi me kad ga ni ne gledam više, jer se nema šta ni gledat... ispada u prvom meču i šteta mi je na to trošit živce... :(= Citat =:
Poslao: smogovac
ivaniševič je legenda,a kao takav on i njegov dostignuča nisu isfurana...možda tebe gnjavi,mene osobno daleko od toga..
Mislim daj Bože da on nešto u tom W i napravi za kraj, ali nekako sam pesimističan u vezi toga....... :(
U redu nije više baš onaj stari, ali u jednom se valjda svi slažemo: svejedno ostaje neupitna veličina bar na račun prijašnjih rezultata!
Pa naravno, svaka mu čast! Čovjek je legenda.
...legenda je, ali nemoguće mu je zaboraviti ograničene rečenice i ponašanje na temu zahvale navijačima u hrvatskoj tjekom prijenosa mečeva na wimbledonu. Ono njegovo ponašanje u vezi relacije Zagreb-Split ( koje več svim zrelijim ljudima ide na k...c),naime ***** nije mogao reći niitjednu riječ zahvale navijačima i građanima Zagreba pa jeb..u m...r pa i mi smo bili na iglama dok se borio na putu za osvajanje naslova, uostalom u wimbledonu je nosio Hrvatsku zastavu , a ne dalmatinsku. Šta da kažem, primitivac je u tom pogledu...
Istina to mu dijeljenje na Zagreb i Split nije trebalo i tu se slažem u potpunosti (glede primitivizma).
Opet u svim intervjuima na TV-u, u časopisima i dnevnim novinama pozdravljao je SVE svoje navijače u lijepoj našoj, stoga mu nemoj zamjeriti ako bi znao uz to posebno pozdraviti i navijače iz Splita- ipak mu je to rodni grad kojem može zahvaliti na uspjehu!
na to nemam zamjerke!!dapače, ali drago mi je da si primjetio i drugi dio priče...:)
Argumentirana rasprava na temelju objektivnosti je najbolja! :beer:
:beer: