a primjeti se. :notooth:
Printable View
a primjeti se. :notooth:
neću ništa više govoriti o ova dva playera, samo želim reći da mi se ne da učit za ispite pa ako ima netko dobre volje da uči mjesto mene? Plaćam po satu, +žvaka i kompliment gratis!!!!
kupi player neki,bolje češ učiti..
Ajd, svaki cigo svog konja hvali, pa cu malo i ja. :crazy:
Ako cam ne treba ekran u boji (bar ne veliki), za gledanje slika i videa, probajte moj player... U sigu.
Takodjer Sony, ali S serija. Apsolutno fantastican zvuk, dugotrajna baterija, odlicne slusalice, noise cancellation, radio, odlicna kvaliteta izrade i koristeni materijali.
Apsolutno je prepreje**n player. :respect:
imao sam taj,nisam bio zadovoljan sa zvukom i ekran mi se počeo rokoati za tj dana,ne znam baš dal taj model,ali iz serije..
Pitanje- može li se na A80x staviti tekst pjesme (lyrics)?
Jel zna netko gdje se može naručiti sony nw a805?
Gledam po netu al nigdje ne mogu nać!!!
Nema Vemil? ili Feniks kompjuteri?
Čuj refugee, čitam puno tu o sonyju i mp3-ima i slažem se s tobom sony je naj!:headbang:
Hehe, fala! :beer:
Hey, ljudi zamima me moze li Rockbox na Sony NA-A806, znam da moze na Clix2, ali ipak je Sony, Sony drazi su mi od kineza... :P
thx unaprijed !!!
iriver nije kineska firma...
znam da se proizvode u kini, ali mi je bilo receno da je iRiver kineska marka, nwm
znaci ne moze.... tht about wraps it up, ja kupujem Clix2 jer na Sony-u necu moci scroblati na net, ili postoji neka alternativa rockbox-u..., jer mi se svidja LastFM :)
Thx for help btw !!!
Samo da se nadovežem sa pitanjem (da ne otvaram novi topic)...
Znači uzeo bi Clix2, a treba mi player koji se može punit ono, zdravoseljački u utičnicu :) pa me zanima kako clix2 stoji sa tim.
p.s. ne kužim se skoro niš u te playerčiće (ovo bi mi bio prvi) pa ako mi možete jednostavno objasnit tipa: "da, može se punit u struju, trebaš kupit ovaj adapter - evo link na HR trgovinu " ;)
Svaki savjet je dobrodošao (ako neko zna i di ga ima najjeftinije za uzet u HR isto bih bio zahvalan. Links ?)
pozdrav,
HC
Hvala svima na pomoći,puno su mi pomogli brojni komentari. :thumbup:
pogledaj voltažu i onda nađi odgovarajući punjač...
ja sam imao clix2,ali nisam uzeo dodatni punjač...pa ti nemrem precizije odg...
Koliko ja znam niti nema kod nas za uzeti originalni punjač. http://tinyurl.com/yo2ajy - ovo bi valjda bio taj.
Posto clix2 dolazi sa USB kablom uzmem bilo koji USB->AC adapter DC 5V/2A i punim. (valjda)
Ako neko ima iskustva sa ovakvim punjenjem bio bi zahvalan da se javi.
pozdrav i thx.