dea,a koji motor je stari kupio?
Printable View
dea,a koji motor je stari kupio?
ovaj= Citat =:
doberrrrr
slatki je... :D
bas za curice..btw kaj ce ti takav motorčić tvome starom??
joj vijeko ajde malo psssst..ti stvarno neznaš ništa o motorima
istina ne znam nista, al na prvom mjestu mi je izgled, al tek na drugom mashina..
motor je jako velik....ja sam se iznenadila, stvarno je jako velik i težak, tako da ću malo teže naučit vozit.
nije bas jako velik, to je normalna velicina motora... nemres ga usporedjivat sa skuterom, skuter je romobil a ne motor.
@andrea jesi vidla hondu goldwing ili neki slican cruiser? e to je velko...
ja bi...ja bi...cbr-ku...ili r1...al bed ja to nemogu vozit :(
@mala ti nabavi motor a ja cu nas provozat :)
oki,dogovoreno..
mmm...vozit ce me komad s foruma ..njami.. :D
ja mislim da ti imaš jako spore reflekse ako te auto na običnoj žutoj traci pobro... kak bi tek bilo da je vozio brže i da ti je npr. prošo kroz crveno na tvoje zeleno... ccc... s tako sporim refleksima ne znam šta bi bilo... :fried: ;)= Citat =:
Poslao: flOorKilla
nisam reko SAMO refleksi nego I refleksi. nije uvjek tako ali dosta puta... pa ja imam dobre reflekse, vec sam 100 puta na zg cestama zbog takvih idiota mogo past smotora...
a ko ce svama :) aj dosta o tome prjedjimo na ljepsu stranu ovog sporta...
e sad te mogu prcat do mile volje što se refleksa tiče... lol... ;D
uh, vidim da je netko ovu temu prebacio u cafe i izbriso off topic... sorry... :(
a bas me briga sta mislis..... laku noc.
fora su mi oni veliki skuteri-dugacki i siroki..
a sto se tice sigurnosti i sporih refleksa najbolje je rijesenje da uzmete onaj bmw motor sa krovom ;)
pa da još nek dodaju dva kotača i vrata i to je pravi motor...;D
meni su super oni yamaha 'motori' s pogonom na sva 4... oni za pješčane plaže.
to nema veze sa motorom. motor mora bit na 2 kotaca. :beer:
ak si prava faca dost ti je samo zadnji...,)
@wb, to na pjescanim plazama furaju samo isfuratori poput tebi, pravi frajeri se odi zajebavati na pustinjske dine... ;D
UJAK MI IMA MOTOR NA CETRI KOTACA, FURA GA PO SVOJIM POLJIMA..FORA..
@tomo veca si faca kad vozis na straznja dva kotaca (u ovom slucaju motor sa cetri kotaca) i jos dve trebice iza tebe ;)
pa naravno, samo kaj mi je malo teže naći kod nas neku takvu dugu pješčanu plažu pa malo glupo izgledam na kamenju kad se prevaljujem s tim motorom... ;)= Citat =:
Poslao: gog
@wb, to na pjescanim plazama furaju samo isfuratori poput tebi, pravi frajeri se odi zajebavati na pustinjske dine... ;D
e da, a sad ću si kupiti 'pinto' ili takav neki američki stariji auto pa mu sredit hidrauliku da se mogu i po gradu preseravat... ;D
kupi si subaru imprezu pa se po gradu preseravaj ;)
jebeš imprezu(ruzna je ko *******) uzmes micubušija lancera evo VIII WRC i onda si glavna faca u gradu
btw WB jel znas kaj ljudi u americi misle o 'pintu' -onaj koji ga vozi ima (pre)maloga ;)
evo ti pinta za plazu:
http://www.offroadexchange.com/images/mda/pinto.jpg