Evo sad idem flashati main i fs u w800...valjda proradi jer mi sad mobitel izgleda jadno :( ovako mrtav...
Evo sad idem flashati main i fs u w800...valjda proradi jer mi sad mobitel izgleda jadno :( ovako mrtav...
@ xlr
Probaj sa FARom da ubaciš patch jer mi izgleda dosta jednostavno, i još k tome ne moraš fleshati main , več direktno ubacuješ samo patch u mob.
"kad ti detektira mob onda ti prikaze foldere FLASH i FS i onda udes u FLASH
i sa desne strane far-a dodes do patcha i napravis drag & drop u folder FLASH
i upres copy i upres flash,a kad zelis maknit patch napravis sve to isto
ali samo kad upres copy stavis "x" u remove patch i upres flash."
Evo to je citat od Blizzarda, meni se ovo čini jednostavnim, a FAr mi odmah skuži mob, dok sam s Gflashom imao problema kao i ti.
Pozdrav!
Ako itko zna!!!
Skinuo sam na netu winamp player za w800, e sad nemam pojma kako ga instalirati u mob.
Evo ovako izgleda SADRŽAJ rar arhive koju sam skinuo sa neta.
http://img504.imageshack.us/img504/5...pzaw800wl8.jpg
Šta da sad radi8m, kuda staviti taj sadržaj, šta dalje...???
@Dejan86g
Ovo ti izgleda kao raspakirana .jar datoteka.
@all
Flashao sam main i fs (zbilja jednostavno, tko se dvoumi, nek se ostavi brige, to je mačji kašalj), sad pokušavam još acoustic drivere, ali teško mi detektira mob. Pretpostavio sam da mi se baterija ispraznila, pa sam ga stavio na punjenje i onda ću tek probati flashati acoustic drivere.
Ja sam uspješno stavio i Patcheve. Za sve koji koriste CID 36 neka rade preko FARA ako žele ubaciti patch u mob jer stvarno je jednostavno.
Da Carbon i ja sam mislio možda je to .jar, ali neznam kud sa time sada, i kako stavit to u mob da kad pokrenmem walkman im taj njegov Winamp.
Tako je meni izgledao NFS Carbon, kao raspakirana jar datoteka, a znam 100% da nije.
Uspio sam flashati svoj K750i u W800i! Pretpostavka mi se potvrdila- baterija prazna, prazna, kad sam ga upalio odmah se ugasio zbog preprazne baterije, nisam znao da flashanje tolko troši bateriju.
Ovaj tutorial je za 10, ne za 5, presretan sam. Sad mi se mobitel puni. Kad se malo napuni isprobat ću kako se čuje na slušalice mjuza s ovim driverima. Na zvučnik se čuje katastrofa...
Pozdrav svima!
EDIT: Sad kad imam "W800i" ne radi mi softver koji sam dobio s K750i. Gdje mogu naći taj softver za W800i.?
P.S. Treba mi samo onaj softver da mogu mob spojit preko kabla i da mi bude kao "remote device". Disc2Phone pretpostavljam radi od K750...
Imaš na Sony Ericssonovim stranicama cujeli PC suit za W800. Nekuh 40-tak mb ti je pa si skini. Nemam točno link ali potraži malo i sigurno budeš našao.
Imam modemsku vezu, neda mi se skidati 40MB. Nekako sam se teško odlučio i da skinem ovih 28MB firmwarea i fs-a. Meni treba samo driver da mogu preko DCU-60 kabla slati pjesme i video, za slike, teme i igrice mi je dovoljan i bluetooth.
Kada mobitel prikopčam na usb kabel (DCU-60) pokaže mi se onaj čarobnjak za instaliranje novog hardwarea. Kada traži drivere ne može ih naći.
Gdje ima za skinuti usb driveri za W800?
Potražit ću malo po netu, pa ak nađem javim vam. :)
EDIT:
Evo našao sam:
W800 signed usb drivers
Da, a i trebao si drivere dobiti na CD-u koji dodje s mobitelom.
Nije nitko upoznat sa ovim wiampom za w800? Več počinjem sumnjati dal da ga stavljam ili ne. Pošto nitko nezna kako da to uradim, možda nevalja taj winamp ili?
@Dejan86
Ako ti je to .jar datoteka a izgleda da je stavi je na stick (u MSSEMC\Media files\other ) i pokreni s glavnog menia Datoteke - Drugo.
Pitat ce te gdje zelis instalirat Igre/Programi i kad odaberes da li zelis pokrenut.
I
to je to.
bok
Hm, meni je taj winamp skroz cudno izgleda. :-/
Kao prvo, nije JAR kad jasno pise da se zove RAR (osim ako ga nisi preimenovao).
Kao drugo, unutra nema fileova koji su nuzni za Java aplikaciju (npr. folder META-INF, nema nijednog .class filea), tako da ne bi bas rekao da je to JAR tj. Java aplikacija.
Meni ovo vise izgleda kao neki patch za firmware ili nesto slicno. :dunno:
BTW zar nema tamo odakle si ga skinuo neke upute kako se koristi?
Ma to je winamp skin za media player koliko mi se čini. Piše mp_winamp_w800!
Riješeno!
Sve sam fleshao preko fara u mediaplayer/mp folder i radi sve.
Ubacim još par patcheva u mob i to je to. izgleda da sam sve promijenio :)
Ima tko kakvu ideju kako sad ovo ubaciti u mob? Ovdje ima puno više ikona nego što imam shortcuta za klasični ili grid menu.
kako to ubacit u mob, super mi izgleda.
Također sam našao i neki Media centar za mob ali je sličan ovome pa neznam kako da to sad stavim u mobitel.
Evo link di to možete skinuti (taj windows vista za w800/K750)
http://sek750i.pl/component/option,c...b9d74/lang,en/
Ako netko zna molim neka napiše kako da se to stavi u mob!
Hvala
EDIT:
Riješio ja i ovo :)
Sorry, promaklo mi je to. :blush:
Onda tocno, nista od CD-a, dobro da si nasao drivere na netu. :)
@Xulos
To znači da nemam CD koji se dobije s W800, jednostavno. :D
Evo korisnih linkova ako sve poželite vratiti na staro: ;D
ORIGINAL ACOUSTIC DRIVERS - R1CA021 Original
ORIGINAL CAMERA DRIVERS - R1CA021 Original
ORIGINAL DISPLAY DRIVERS - R1CA021 Original
K750i MAIN FIRMWARE - R1CA021 Original
K750i FILE SYSTEM - R1CA021 EMEA2 Original
Dajte mi predložite najbolje drivere za K750i. WOW by BlackIce za zvuk mi se sviđa, ali dajte neki za kameru i display. Za kameru trenutno koristim onaj iz prvog posta, ali nisam pretjerano zadovoljan. Makro funkcija i fokus su za svaku pohvalu, ali zoom sa slikom 1632x1224 baš i nije nešto, isto tako i makro s istom veličinom slike. Video još nisam probao, sad sam se sjetio.:gun:
ja sam stavio neki Zuza sto ima zoom 16x.ne znam bas razliku izmedju njega i ostalih... koji mi vi driver preporucujete. uzimao sam kriomag 21.9 cini mi se, ali dok sliku uslika treba mu malo vise vremena. i ako se malo pomjeris slika je bezveze...A Sarmad's isto sranje... CID 36 mi je w800i/k750
Jel ima neko ovaj patch (ali da mu radi)
password_to_unlock_keyboard_w800_r1bc002?
Probao sam ga stavit ali kad bi pokušam otključati tipkovnicu ekran počne blinkati i tako onda blinka nekih ~10sec pa se otključa.
Molim experte da ako znaju neki sličan patch za zaključavanje (koji radi) to iznesu u javnost.
Hvala:respect:
xlm. znam gdje ti je problem na far manageru. u mene je isto cid36. kad hoces neki patch klikni jednom lijevim klikom misa na njega i pritisni f5. i onda klikni copy... i oznaci ono raw i onda flash.javi ako zapnes.mada ni ja nisam do sad patchovao nista ali evo upravo radim
'xlm' sam možda ja? :rolleyes:
Kako god, imam problema sa driverima trenutno, sve sam za*ebao spuštanjem na staru verziju tako da mi sad ništa osim XS-a ne prepoznaje mob (2 dana rješavam ovaj problem i niš) :) Čekam kišu pa da srušim windowse i sve nanovo, pa do slušanja. Btw tnx za info, probam prvom prilikom!
Kako da stavim ovo za start up i shutdown, sve ispravno napravio ali neče i neče.
Evo link
http://rapidshare.com/files/41008388..._loop.zip.html
imam k800 cid 49! zanima me koji fs i main se stavlja flashom ( koji je naj ) dali se radi xsom ko i k750 i dali se ide na brute force ili na new method ?i jos nesto koji customization pack !pretpostavljam da mu se main i fs ne moraju provuc kroz gslide?