pa iso sam zato jel onda nije bio taj xs a nebi mogao flashat da nisam napravio upgrade seusom
Printable View
pa iso sam zato jel onda nije bio taj xs a nebi mogao flashat da nisam napravio upgrade seusom
ovako, ja sam se raspitivo za taj patch unlock i to, kad sam otkljucavo, al je neki lik ne bas tehnick upucen, kaze "neznam ja sta sve radi kompjuter" tako da mi nije mogo rec... al mislim da je kompletan unlock neki... uglavnm, u svakom slucaju ga flashat necu u w610i... jos :D
samo me zanima ovaj certifikat... jel to 100% sigurno ubacit, sa ovim xs++ vdarvinom... posto nemam nikakvog iskusva i strah me je.. :D
jel ima kakav vodis, al skroz step by step, sta sve izabrat i to, kao recimo u temi flashanja k750 u w800, eh tako nekako, al za ubacivanje neceg (u ovom slucaju sertifikata)... posto ja se ne snalazim u onom programu, maju neke way in metode, neki tamo brute i sta ja znam, pa dole neke opcije, 4, koje neznam sta znace, pa gore svasta nesto...
tako da... :D
Vecinu tih opcija ne trebas ni dirati, ostavis kako je postavljeno.
Treba ti samo FSX, a za to trebas stisnuti jedan gumbic (naravno nakon connecta). ;)
Inace, tutorial za te certifikate ima ovdje, valjda nije problem sto je na engleskom...
Ali IMHO to je toliko jednostavno ubaciti da ti ni ne treba neki opsirniji tutorijal, a i vrlo su male sanse da nesto zeznes.
pa naso sam ja taj tutorial... al je oskudan nekako :D
"2: Extract customize_upgrade_halmer and copy both file (customize_upgrade.xml and Halmer.cer) in ur fone using XS++ or Far+SEFP in tpa/preset/custom"
znaci samo browsam do ovdje, i ubacim ovo... nemoram nista editovat ovaj xml i to???
btw engleski nije uopste problem :D
Nista ne diras XML, samo stavis oba filea u files_to_upload/tpa/preset/custom/ i u XS++ pokrenes FSX, i to je to. :)
Cak i da ti nekim cudom javi gresku, nisi nista zeznuo, telefon je i dalje normalno upotrebljiv, a ako hoces postupak mozes i ponoviti.
http://forums.se-nse.net/index.php?s...2&st=0&start=0
evo ovo sam uputsvo naso... valjda necu sta zeznut ;D
E da, ono gore sa files_to_upload je za XS++ 2.x, za 3.x bi trebao raditi drag'n'drop.
evo uso sam bio... malo sam se prepo... al eve je ok... nisam bio skinou one halmer fileove pa nisam nista uploadovo.. al eto uglavnom sam bio unutra :D i lijepo je...
i btw jel mroam vadit sim akritcu kad radim fsx???
i sta bi se desilo ako mi slucajno omakne i kliknem da mi ono updejta cid na 52??? jel bi mogo to otkazat il bi se to u trenutku odradilo??
moras vadit sim i desilo bi ti se to da ces upgrejfat mob na CID 52 a nemos otkazat jer i da mos ubit ces phon ak ne trajno, bar kod unlockera ces ga nosit
može netko poslat custom za w610 da ima hrv jezik
to sa upgradeom cida... znam i ja citat i vidio sam da pise "this cannt be undone".. al pogreno sam forumuliso pitanje... htio sam rec, da kad klinem "slucajno" na yes u tom dijalogu, hocel se to odma izvrsit, znaci gotovo, ode sve.. ili ima jos neka procedura, da sta potvrdujem i klikcem, tj da ako slucajno kliknem na to yes nije sve gotovo... nesto se bojim da mi nece imaknut ovaj mis :D
Bolje da ti se ne omakne mis. ;)
Sumnjam da ima jos dodatnih pitanja ili potvrda.
Sto se tice kartica, kad radis FSX ne moras vaditi ni SIM ni mem.karticu, ali kad flashas firmware moras obavezno, inace se moze desiti da ti se mob zalocka na mrezu trenutne SIM kartice, iako je prije toga mozda bio full odlockan. :(
a i kad bi mi omako, sta bi bilo? updejto bi cid... i jel bi onda mogo ulazit u fs i to?? sta bi fakticki donio taj upgrade?
i jel se moze iskljucit ta opcija upgradeanja? da mi ne omakne :D
full firmware R8BA024_RED52
http://rapidshare.com/files/68802016...A024-RED52.rar
flashao sam svoj k550 u w610 i sve ok...al nigdje ne mogu nac EMEA2 jezike...u tome je hrvatski...sad imam european1...ak mi ko moze tu postat link za download tog jezika il poslat preko msna: kac.93@hotmail.com
HVALA!!!
evo ti naziv
S_E_EUROPE:English - Croatian - Hungarian - Slovenian - Albanian - Serbian
bas i ne pomaze jer neznam otkud bi downloadao...svejedno hvala...mozda nadjem nest
evo red 52 ako pomaže, drugo nemam
http://rapidshare.com/files/68802016...A024-RED52.rar
dal je to moguće možda, dal postoji neki kod ili nešto da se utipka ili patch ili slično da radi na sve mreže
ili ga treba nosit unlokeru da ga otključa:hrv: :hrv: :hrv:
unlocker... nema druge za sad
zna li netko kako stavit lozinku na flash menu, skinuo sam neki s neta ali je šugavi menu, pa ak neko zna kak se stavlja pass na to nek javi
Nikako. To mora biti vec ugradjeno u SWF fileu, znaci jedino ako ces editirati SWF...
a kako se to editira
Pitaj urosa, on to zna raditi.
Ali koliko ja znam, kao i svaki drugi Flash file, znaci valjda sa Macromedia Flashom.
Plus sto ti vjerojatno treba i neki decompiler, jer uz SWF obicno nema pripadajuceg FLA filea...
prekomplicirano je to i izgleda da ništa onda od toga