da to se zna da k850 ima te senzore pa i to nije neka inovacija mda ono moj k810 btw ima pomalo zgreban ekran od traperica al ovak je u odličnom stanju,ovo je loše definitivno
Printable View
da to se zna da k850 ima te senzore pa i to nije neka inovacija mda ono moj k810 btw ima pomalo zgreban ekran od traperica al ovak je u odličnom stanju,ovo je loše definitivno
aha ok..ali opet zakon stvar...sam me jos zanima cemu sluze ti senzori?
osim za igricu..
Mozes preko njih i upravljati funkcijama mobitela.
Npr. mobitel svira MP3, trznes ga desno i on prebaci na sljedecu pjesmu. :)
cooool..a jer ima to w960?
Pa zar ta funkcija nije namijenjena samo za w910 (Shake It)?= Citat =:
Npr. mobitel svira MP3, trznes ga desno i on prebaci na sljedecu pjesmu.
:angry: čitat malo detaljnije...nije shake it je za w seriju ddakle w910 trenutno a za w960 nisam ziher,sumnjam al možda k850 ima te senzore koji prepoznavaju u kojem je polozaju mobitel i to je to kaj trazisi za slike i za video i igre ugl okreneš ga i ekran se zarotira,zanimljiva funkcija(iphone ju ima prvi čini mi se btw)
K850 ima akcelerometar, automatsko okretanje slike na zaslonu ovisno o tome kako se mobitel okrene
Đizus fakin krajst- ja znam da k850 ima accelerometer, ali s njim 100% ne možeš promijenit pjesmu samo ako trzneš s mobom. To ima samo w910. Prošvrljaj malo po internetu pa mi dokaži da k850 ima Shake it.
neznam da li je netko već napisao ali ovo sam sad vidio i iznenađen sam
k850 više neće imati M2 poznate kartice za Se već obićne microSD
to piše na mobilnom svetu
a na GSM Areni piše da mogu ići oba dvije
pa na jednom videu pokazuje kak idu obadve..sam negdje vidio..
da oba dve mogu ić...ims utor :D to je good
oba dvije,M2 i microSD
po meni,jedan od BOLJIHHH poteza SE-a
Jel su već sad u prodaji 4gb Micro SD kartice kod nas?
mobitel izgleda fenomenalno sviđa mi se zeleno svijetli oko one dvije tipke...:)
mobitel je super............... ali sve sto je super ima i super cijenu...... imam rodjaka koji radi u Njemackoj u Vodafone......
pa sam ja malo njega priupitkivao oko K850i i kaze da ce pocetna cijena biti izmedju 390€ i 450€ ............
bude li to istina ja sam medju prvim kupcima.........
Toliko su otprilike koštali k750 i k800 kad su izašli, a toliko sam i pretpostavljao da če koštati k850.
mislim da za takav telefon nije ni previse dati toliko novca
a w960i samo 50 Eura skuplji pa vrijedi dobro razmisliti
kako znaš da će w960 toliko koštati?
prijatelj iz SWE (stanuje nedaleko neke SE tvornice) mi dojavio 500eura i da izlazi gore kod njih krajem mjeseca. Naravno, već sam si naručio, on i mob stižu u ZE sredinom idućeg mjeseca pa ću se onda hvaliti ovdje o w960i
super..nije puno,ak bu došao toliko u šavbiji'porez kupujem...odmah..:D
Ja kupujem oba :thumbup: . Definitivno.
ja k850..jer sam sad mp3 kupio..ne znam zkj,hebeno mi izgleda..čim dođe...
Samo da prije Božića kod nas izbace mem. karticu od 4 gige- 2 su mi stvarno premale za koristit :(
kako malo 2GB???????
šta misliš ubacivati u mob da ti treba veća