Ne može. Po defaultu je na NO i bit će svaki put na NO i morat ćeš ga svaki put ručno prebacit na YES. Tako je to kod Motorole :-/
Printable View
Ne može. Po defaultu je na NO i bit će svaki put na NO i morat ćeš ga svaki put ručno prebacit na YES. Tako je to kod Motorole :-/
Ovo je drugi put da sam brisao neke stvarcice sa mobitela.Kada sam prvi put brisao,zajedno sa ostalim melodiama,pobrisao sam i melodiu "Ibiza Party".I nije mi je vise bilo u popisu zvukova u multimediji(kao sto sam ja i zelio),ali sam je mogao ponovno slusati prilikom namjestanja alarma ili bilo kojeg drugog zvuk u opciji detalja.znaci ona je ostala u mobu.
I sada kad sam ponovno brisao nasao sam je i opet izbrisao(mislim da je bila u folder/audio/ bas kao i prvi put).I sada nje takoder nema u popisu zvukova,ali kada idem namjestit zvono alarma ili bilo koji ringstyl u detaljima onaj popis melodia se krece dok ne dode do ibize.Tada me izbaci na izbornik.Pokusavao sam sa PST al nema koristi,ocito se ibiza party jos uvijek nalazi na mom mobu,al neznam gdje????Nadam se da ste me skuzili.
To su ti ona dva db filea. Treba njih izbrisat pa ugasit/upalit mob da se kreiraju ponovo.
ja sam stavio flex 10f9 i mob mi se sa vremena na vrijeme sam od sebe ugasi i upali da li je to do flexa ili mi je mob otisao kvragu?
da li v550 ima 256k boja ili se treba staviti opet novi flex?
= Citat =:
Izvorno postao zaccc
V550 ima 65k boja, a navodno display može prikazati 256
Probaj ponovit flexanje, ako ti se mob gasi. To zna bit od nekih errora kod flexanja.
Kako mogu u P2Kman-u vratiti Attributes na staro. Naime prije skidanja file-a bilo je 70004 kad sam ga obradio i vratio natrag je 70000. Probao sam tako da kliknem na file kojem hocu promijeniti Attributes i dolje u kockicu upisem 70004 i pritisnem Change ali ne prihvaca i dalje ostaje 70000. Radi se o Fileu mma_dcp.
Hvala na odgovorima.
Meni radi s P2Kmanom promjena atributa, bez problema, i to sa obje verzije P2Kmana.
Probaj sa TTCom, možda to proradi?
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ma evo radi sad OK, greska je bila sto sam ja u kucicu Change upisivao cijeli broj 70004, a u onu kucicu treba upisti samo broj 4 i pritisnuti Change. E sad me zanima kako taj recimo 70000 promijeniti u 270000. Koliko sam vidio mijenja se samo zadnji broj. Probao sam u kucicu Change upisati 27 ali onda nestane cijeli File i treba ponovo ubaciti taj file u Mob.
Ako netko zna nek javi kako. Hvala.
Hvala i BlueDevil-u na odgovoru.
Atributi su zapisani u heksadecimalnoj bazi, ti u kućicu upisuješ brojke u decimalnoj bazi. Najjasnije će biti ako navedem primjer: da bi promijenio zadnje dvije znamenke atributa u 44 moraš u kućicu upisati 68. Na netu imaš hexsadecimal to decimal converter. Good luck!
Pozdrav!
Imam V525 i jučer sam malo išao brisati one nepotrebne zvukove, ali sam pogriješio što sam sam išao na blef sve raditi a ne da malo pratim po topicima.
Problem je u ovome:
s P2K Managerom sam našao listu glazbenih fileova, ali kako mi ona imena ~AlertFileXXX nisu ništa govorila, nisam znao koje zvukove želim, a koje ne želim izbrisati pa sam samo selektirao sve te fileove (glazbene) i odabrao Change attributes.
To je sve prošlo u redu, i sad te fileove mogu brisati i sve.
Ali mu muči to što su se mjenjanjem atribjutsa svi fileovi preimenovali iz npr. Luna u ~AlertFileXYZ i zato sad, kada odem na podešavanje - stilovi zvona i kad odaberem npr glasno i želim editirati taj stil glasno - ne ulazi u onaj meni za editiranje gdje se bira zvuk za poruku, zvuk za zvono i slično, nego me samo izbaci van, u onaj menu podešavanje.
Kako to riješiti? Dal netko zna?
thanks, poz
Odeš na SEARCH pa utipkaš "ringstyles" i onda vidiš...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8872
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6166
Hm stavio sam neku novu temu na v550@v620 i od onda nemogu uci u ring style-ove pobrisao sam ona dva .db file-a i resetirao mob no i dalje isto?
Fora ti je u tome što je definiran neki MP3 ili MIDI kao zvonjava za nešto, a taj file fizički ne postoji na mobu. Probaj vidjet koji je to file pa ga uploadat na mob (vidi, recimo, preko PCja sa nekim editorom taj skin, negdje je ziher definiran MP3 ili MIDI)
A s kojim da vidim?Imam neki motoskin pa nema nista za melodije.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
I ne kuzim prije nek sam stavljao novu temu bekapirao sam staru i sad kad vratim tu staru stylevi opet ne rade??
Novu temu koju sam stavljao sam preimenovao u Neon,Neon1,Neon.ski + wallpaper tak se radi ne?
da dobro si to napravio...wallpaper ti ide u slike samo al to ne smeta nista...al ce netko flexat mob..:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
A gle, nisam vičan skinovima. Mislio sam da sa skinom dolazi i melodija - očito ne dolazi.
Fora je da si obrisao dotični file koji je bio u upotrebi, pa ti zato ne da u detalje. A negdje je Inovator (mislim) postao kako se to sredi na v550 (search!)
Inače na v525 se to da preko PST-a složit (ima i o tome na forumu --> search za "detalji zvona" ili tako nešto)
ma zavisi si ti ima ti melodija al mnogo puta je tu reda radi ne stavlja se kao default.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
A super nemam ni backupa jer dok sam skidao melodije 2pk mi se stalno brejkao "not responding" pa reko valjda mi nece trebat..i kaj sad moram flashat?Ima neko da mi posalje sveaudio fajlove od v620 pa da ih probam uploadat?
imam
R376_G_0E.65.25R_LP0024_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R376_0 5_00_03R_GSRV620T673NZ070_1FF
V620_Core_SE5109AXXXX056
Ok ak nema nitko nije meni problem flashat (iako mi prosli put kad ga flashao pst znao zblokirat-bilo not responding-valjda ga trebam preinstalirat) al kak da onda stavljam novi skin da mi se to ne dogodi opet?
Imam veeeeeeeeeliki problem flexao sam sa 10f9 u pocetku mi se gasio ali sam ga opet flexao i dalje se gasilo nisam nista brisao osim videa i odjednom ne radi mi zvuk zvona i veceras flexam opet i mob se upali ali se ne vidi ekran crn je !!!
Ja cujem da on hoda po imeniku ili sve to ali ne radi.da li je riknuo ekran i da li se uopce isplati popravljati i koliko love bi morao dati za to ???
upomoc....
nemogu nigdje na forumima pronaci kako da izbrisem igrice iz motorole 550/620
puno sam ih stavio a svega dve tri igram
odeš na igricu, pa menu (tipke gore sredina) i odabereš Izbriši! Kad te pita jel želiš sve obrisat pukni DA i to je to!= Citat =:
Izvorno postao slavko35
a jesam glupan,hvala,kako je ovo bilo ocito,mislim za obrisati
(a bogme i ovo o glupanu):(
ok. tako radi!!