@fredy:imas tipku edit/uredi,pa ju koristi!
A sto se tice baterije.To kolko tebi traje,ne znaci apsolutno nista,ako ne navedes sto i kolko koristis,barem okvirno! I preciznije od 3,4,5 dana :-P
Printable View
@fredy:imas tipku edit/uredi,pa ju koristi!
A sto se tice baterije.To kolko tebi traje,ne znaci apsolutno nista,ako ne navedes sto i kolko koristis,barem okvirno! I preciznije od 3,4,5 dana :-P
Lijepi pozdrav
Dobio sam mobitel, naveden u nazivu teme.. Naime sav je slijepljen, nemam potreban alat, ali koliko mi se čini, samo maskicu treba promijeniti.
E sada, gdje i kako? Kod nas kupiti masku ili naručiti iz vana?
Iskustva ako već netko mijenjao na tom mobitelu itd..
Hvala
pogledaj u ovoj temi ako je bilo govora o tome
Ok,stvar je sljedeća..dobio sam Sony Ericsson P1 u perfektnom stanju,ali ima jedan problem. Mikrofon kad pričaš na mob zuji,tj kao da je bio mokar. Ex vlasnik mi je rekao da ga je jedanput malo prolio i da su mu u servisu rekli da treba mjenjati mikrofon.
E sad mene zanima,dali ja to kao n00b mogu sam uraditi,koliko me to zadovoljstvo košta i di uopče nabaviti mikrofon. Hvala.
A cemu nova tema?
Da je bar naslov bio po pravilima...
Sorry šefe...
Može odg?
I da napomenem,nije mikrofon/zvučnik u kvaru,nego onaj zvučnik koji služi za zvonjavu,tj kad ti dolazi poruka ili sms.
znaci vanjski zvucnik zuji samo dok pricas?
dok pricas prek njega(tzv.handsfree), ili dok pricas normalno prek malog zvucnika, pa cujes da zuji.
a dok pustas glazbu?
u svakom slucaju, ako nisi spretan i pazljiv, nebi preporucio otvaranje moba. lako se dogodi da pukne neka kopca(ne znam za P1,al tak je na drugim)
a za cijenu nemam pojma, zovi SE servis u Rijeci ak ga ima opce(mislim da cak i nema).. ili zovi raznorazne mob servise,pa ih pitaj!
p.s. znam da nije P1,al upravo sam rastavljao jedan k750 i nebi bas rekao da ga je jednostavno promijeniti, u istoj je plastici skupa sa malim zvucnikom
znači situacija je sljedeća - mob mi ispao, maska se na jednom dijelu ulupila (znači ona prednja, aluminijska), odljepio je, ispravio i sad ne znam s čim je zalijepiti natrag?! ono jednokratno ljepilo s čim je maska zalijepljena u tvornici naravno više ne lijepi.. zalijepiti super ljepilom me strah, više je neću moć skinut možda..
p.s. ako ima netko očuvanu prednju aluminijsku masku za neku simboličnu svotu, nek se javi.. jer ostatak moba je netaknut, nema mi smisla kupovati cijelu..
postoji ono ljepilo koje je kao silikon. lijepi predobro, ne uništava plastiku a kad se skida sam se sastruže, e sad me ubi al ne znam kak se zove. serviseri ga često koriste...
takva vrsta ljepila je i bila, razvlači se kao silikon kad sam čistio mob od njega.. možda će se netko sjetiti..