:lol: :lol: :lol: :lol: LooL :lol: :lol: :lol: :lol:
Printable View
da, ali svi su ostali imali dolje, kod konektora za punjenje, ovaj je valjda prvi koji ima naprijed
sutra idem kupit mob za 1100kn pa ako budem jako razocarana prodavat cu ga ja dalje za 1000, no sumnjam da cu bit razocarana, idem po bijeli ;)
Jer se da dekodirati?
Ako da, tko radi to?
nemoj ti meni ako ;D
ma zakon je mob, kaj da vam velim :)
bijeli, mozda mrcu male tipke ali je potrebno navikavanje
zvucnik nesto losiji u odnosu na W
a to da izgleda plasticno... pogledajte w300 pa usporedite :D
sve u svemu nije ti žao?
crni ne izgleda plastično
ak mi bude zao vidit ces ga u ogasniku :D i ne izgleda ni bijeli plasticno i ne maže se full. w300 i crni i bijeli su prava plastika, to mogu sa sigurnoscu usporediti jer ga imam.
ne nije mi zao za te pare nimalo, full je lijep a kamera je predobra
sve u svemu, preporucam ;)
zivcira me jedino kaj je utor za slusalice sa strane pa mi jedva stane u dep u uske hlace kad slusam mjuzu. no opet usporedujuci ga sa w300 slusanje mjuze nije toliko dobro bas i to... takav dizajn i soft od w meni bi idealan bio w610 ali sumnjam da bu taj toliko jeftin... koliko para toliko muzike.
hjtlea sam k750, taj mi decko ima, ali opet, ovaj mi je i ljepsi i bolji... i laksi milijon puta :thumbup:
k550i se može preflashati na w610 :)
mislis k550... ma znam, al jel ima kakve razlike onda u zvuku? se moze taj zvucnik kak sredit?... bas mi ide na zivce, puno je losiji nego na w300, osjetno losiji :cry:
Sad si bas skidam neke cartoon teme :D
kad ti ides po njega? aj svi smo ga uzeli sad moras i ti ;)
i jos uvijek glasam za bijeli ;)
mozes sredit cjeli soft,odes kod unlockera(za 2-3 tjedna kad izade nova verzija semc tool-a koja ce moc flashat k550) i kazes da ti stavi soft od w610,dobit ces bolji mp3 player(walkman),kvalitetniji zvuk ali glasnoca zvucnika ostaje ista za to ces morat stavit drugi (glasniji) driver
Sad je jedini problem što ce cjene padat ko lude pa če ga imat cjela Hrvatska,ali mi ga imamo dok je još na reklami kao najnoviji mob.
I USPUT SVI KUPITE TELE2 KNOCK OUT TARIFU
a štaš... bude ga bilo kao i k750 :D koga god vidim vadi to
k550, cini mi se da bateija ne traje extra dugo, mozda jer ja sad puno kopam po mobu... al je identicna onoj na w300 koja traje i po 6 dana pa me cudi kako se ovo ovako brzo trosi?!
2 dana drži ako se jako puno po njemu čačka
jedino sta mi je iritantno je zvuk, nikako se nemrem naviknut na tako los zvuk, morat cu ga ja presaltat u w610... :rolleyes: