a cuj mozemo bacit rejs ak oces..aha da neces smjet vozit kad polozis,sorry...
Printable View
a cuj mozemo bacit rejs ak oces..aha da neces smjet vozit kad polozis,sorry...
@tomo ajmo i mi snjima al sa bajsovima:)
...prebrzi smo,možemo sa romobilom...;D
a mozete i sa autima,nema beda.stavit cemo aj i smogovac NOS pa cemo vam mozda bit dostojni..
tomo,koji auto furaš...nisam baš presiguran da ste brži...ma moći ću đirat,vozio sam starog,zadovoljan je...al još kenja nekaj..
tomo fura najbolju pilu u galaksiji i šire, a kaj se nosa tiče doći ćemo mi s crvenim nosevima pa bolje da se čuvate... :)
nemojte tomu izazivat dečki, pojma nemate kaj (i kak) on vozi, nije mu ni šumi ravan... :)
vrijedi i obrnuto...
smogovac,ocemo ih oprat ko malu decu ?
može, ponesite dosta sapuna jer se mi baš često ne peremo
meni je dosta za ovaj vikend...skrsena ja...skrsen motor...a buraz....i on...malo jace skrsen :(
evo bio u cabu, bio je neki hh party, bilo fora, dobra zika, zena...
[QUOTE]Poslao: smogovac
tomo,koji auto furaš...nisam baš presiguran da ste brži...ma moći ću đirat,vozio sam starog,zadovoljan je...al još kenja nekaj.. [/QUOTE
...kaj kenja,prebrzo se voziš pa je nesiguran...;)
vozim romobil koral55....;D
zaboravio si staviti na kraju "biturbo" :)
ma kaj nesiguran...moj otac ti je ovak malo nadprosječnih sposobnosti što se auta tiče...tak da hoče da i ja budem takav..što je i meni u interesu,al preduga mi je to škola...
a kaj hrvoje,hočemo ignorirati znakove i sve to na cesti?
ma koji znakovi!!ja negldam uopce ispred sebe dok vozim.netreba mi to.
al muku mu ježevu dok si kod onog tvog ludog instruktora moraš gledat sve inače ćeš bit bannan.
da,nije se s time za šaliti...
pa muku mi jezevu hrvoje manje gasa!stisni spojku do kraja!a ko ce gledat ljevo?..blabla
:D
da malo ontopikamo,ja u subotu valdja u aqvarius,mozda i sa autom,nikad se nezna,hehe,ipak sam polozio danas.sta kazes smogovac?
malo ste off....
čestitam na položenom vozačkom ispitu...
danas- cuga
sutra- best
prekosutra- mamurluk:D
hvala tomo