probaj za sada irda ili bt
Printable View
probaj za sada irda ili bt
ali sa kojim programom da prebacim podatke???????????
pa kad instaliras bt ili irda, onda dobijes nekakav instalacijski cd ili nesto sl...
Ponekad ti ne treba program. Prvo nabavi IRDA adapter ili BT ili kabel
kabel je dosao sa mobom USB, a imam i serial od starog m55 samo mi na ekranu sx1-a napise nesto u stilu "neodgovarajuci dodatak"..............
tako je. ne mozes korisiti USB kabel od drugih siemensa, jer usb za sx1 radi na drugom principu (tj. pravi usb). Mozes korisiti jedino njegov originalni usb kabel...
jel zna tko jel pala cijena sx-a u dućanu? prošlo je skoro dva mjeseca od kad sam ga ja kupio pa me zanima jel još uvijek 4032 kn. i stvarno mi je čudno da niko ne prodaje sx preko plavog oglasnika!
U HT-u je oko 3800... Nema ga na crno jer je u italiji, a vjerovatno i drugdje, skuplji od konkurencije, čak skuplji nego u hrvatskoj. ima ga ponegdje u oglasnicima, al je uvijek više od 500 eura, a recimo nokia 6600 je 350, pa onda vidi isplativosti...
pa dobro zar ti Gen Mo'Kai nisi rekao da ćeš ga ubosti?
A hebi ga, kad sam kupovao mob odlučila je razlika od 160 eura u cijeni, a sad sam pokušao zamijenit nokiu za sx, ali nitko ne želi mijenjat, a nitko niti ne prodaje, valjda su svi super zadovoljni, pa ću izgleda ipak ostat na nokiji...
:angry: pa nije ti valjda samo lova na pameti:) :) znaš da za pravi telefon treba izdvojit koju kunu više:D
A mnogi ga pljuju, pa sam se ful dvoumio, nisam mogao spavat i td. :D A i roditelji su mi rekli da si mogu ubost mob do 3000 kn, a sx je bio preko 4000, pa... Ipak me najviše odbilo to što se u paketu ne dobije mmc i symbian 6.1...
pa al zato kad ga kupiš dobiješ usb kabel a kod nokije ga nema,a kad izračunaš koliko košta usb i mmc koji dobiješ uz n6600 dođe ti na isto! a symbian 6.1 i nema neke prevelike razlike od 7.0
pa sa 6600 dobijes mmc a sa sx1 ne, jel tako?
tako je, sa 6600 dobijes 32MB MMC... sx1 nema u oglasniku, ili barem prije nije bilo jer nije bilo potraznje i previse je cijenjen, stoga dilerima se nije isplatilo... kad sam ja uzimao 6600, sx1 bio je skuplji 100 eura, i to interno... u oglasniku ga nije bilo!
sada je vjerojatno drugacije... da je u trenu moje kupovine sx1 bio jeftiniji na crno nekih 20 eura, uzeo bi radje siemensa... vise mi je pri srcu :)
sx se pojavi u oglasniku po 430eura, a 6600 je 360
ta razlika mi je nevjerovatna! mislim kako je u dućanu n6600 skuplja za 1000 kn od sx-a a u oglasniku je obrnuto!?!?!?!?!
inače preko ht sx se može dobiti za 3500 kn što je fakat povoljno osim što moraš(a ja nikad nebi )biti njihov preplatnik!
sve to sto moras uzeti na preplatu, to iako na prvi pogled izgleda jeftinije, kad malo izracunas, dođe skuplje nego da si uzeo mob u siemensa...
Pa u tome i je štos. Navuku ljude da kupe mob na pretplatu i ispadne ih više nego da su ga kupili samog= Citat =:
Poslao: 3aTmr
sve to sto moras uzeti na preplatu, to iako na prvi pogled izgleda jeftinije, kad malo izracunas, dođe skuplje nego da si uzeo mob u siemensa...
tako je, zato ne preporucam kupiti uz preplatu...
tako je, zato ne preporucam kupiti uz preplatu i ne gledajte cijenu od 3500 kn kao povoljnu; jer morate uzeti i preplatu uz to...
mene su u siemens shopu zapalili jer su mi obecali pomoci oko povrata PDV-a (oko750kn) ali kad sam im dao 4032 u kesu rekli su da oni kao generalni zastupnici nemaju povrat poreza, ipak nije mi zao imam trenutno NAJMOB..........
Ne želim cjepidlačiti ali nemaš naj mob.= Citat =:
Poslao: drazen
mene su u siemens shopu zapalili jer su mi obecali pomoci oko povrata PDV-a (oko750kn) ali kad sam im dao 4032 u kesu rekli su da oni kao generalni zastupnici nemaju povrat poreza, ipak nije mi zao imam trenutno NAJMOB..........
za nas ljubitelje siemensa imaš Dražene imaš naj..........
OK. I sad Siemens izda najgori model mobitela ti ćeš ga kupiti i tvrditi da je najbolji. Ne želim opet početi svađu ali zbilja pretjeruješ= Citat =:
Poslao: damgol
za nas ljubitelje siemensa imaš Dražene imaš naj..........