ispričavam se ako ovo već ima..
al trebaju mi postavke za wlan za nokiu e65 ako je moguće što prije da mi neko da ;)
Printable View
ispričavam se ako ovo već ima..
al trebaju mi postavke za wlan za nokiu e65 ako je moguće što prije da mi neko da ;)
za to ti ne postoje postavke, WLAN jednostavno radi kad se spojiš...
Imaš ovdje:
http://voip.blog.hr/
http://freevoiphr.com/html/info.html
Pozdrav
ma ljudi šta tolko ne razumijete ta wlan danas sam ga prvi put upotrijebio na svojoj nokiji n82 i sve radi dobro problem je kad vam je veza slabija od 60% onda vam neče raditi kad vidite neku vezu kliknete na nju odete pod details i piše vam pod signal kakav je u mom slučaju radi super na 76% jednom mi je bio 100% tad je internet fanscinantno brz (za mob naravno) eto to je sve valjda vam je jasnije sada
Mali je genijalac, opća gimnazija garant. Stavio sam na main screen da mi pronalazi wlan. Ima refresh svakih 10 min. Nije problem u tome što neće naći mrežu već u tome što je većina današnjih wlan-ova šifrirana i rijetki su oni sa slobodnim pristupom tako da je u većini slučajeva skoro neupotrebljiv. Što se tiče signala i brzine to nije uopće upitno!
kako ga spojit na wlan net,htjeo bi ga spojit na moj acces point,al di da upisem u mobu lozinku i pass?a ni nezeli mi na nijednu drugu se spojit,tj pokaze mi ko da se spojio al na browseru kad upisem google,il slicno se nis ne dogada,jednostavno ostane "bijel ekran" pomognite hvala
Potraži na dotsisu handywi, jako zgodan programčić za spajanje preko wlana a tamo ima i opcija za definiranje pristupne tocke i lozinke, što upravo tebi treba. A pokušaj imaš u opciji spajanje kućnu mrežu možda se i tako može.
ovako imam n95 8gb i nikako se nemogu spojiti na wlan mrezu bio sam na nekoliko hotspotova kod frenda cak na wlanu i nikako da mi ukljuci preglednig weba , sto se tice nekih aplikacija da skidan , nisam bas zainteresiran , ak tu ne pomognete ide mob na par dana u mobis nis mi drugo nepreostaje p.s. imam mob vec oko 2mj i skup mi je net ovak kad mogu djabe imat od susjeda
ja sam samo upisao šifru pod 'postavkama sigurnosti WLAN-a' za svaku movu mrežu a ime mob nađe sam i spoji se na svaku. nemre bit jednostavnije.
eventualno može bit bitno još ono 'javna ili skrivena' mreža i 'status mreže'.
ako niš nisi propustio možda zbilja nešto ne valja
moze li netko nabaciti neki msn messenger za n95 8g, koji mogu koristiti preko wlana
ja koristim Slick po meni najjednostavniji i najbrži a i možeš koristit i neke druge accauntove osim MSN-a....
http://i33.tinypic.com/16kngwp.png
Iz ovog packa otvoriš si folder "S60_3rd_edition" i tu verziju instaliraš
FRING man !
To je ime pravog messengera ;)
tnx pbreaker, javit cu kad isprobam
..moze li se podesiti N95 da bude u mrezi prikazan tako da se mogu slati i primati sve datoteke na njega ..kao sto su to ostala racunala..
uspio sam dobiti jedino da se mogu pregledavati glazbu..slike i video...
no podatke ne...
N95 vs E51 - e51 ima bolji wlan, imam oba moba i stanem na jedno 50m od kuce i e51 uhvati ispoji se , sve radi.... n95 ne.....
to je lijepo znati s obzirom da sam se nekako zagrijao da si kupim E51 :D
Software koji koristi smb protokol na symbian je Telexy symsmb v 3.5.
info:http://www.telexy.com/
Symsmb je smbclient kao i smbserver, zasad je moguce pristupiti mreznim folderima ali nije moguce startati aplikaciju ili uraditi stream.(npr. gledanje filma
sa harddisk..)
Aplikacija je dostupna i cracked, ali prije toga se mora telefon otkljucati radi
instaliranja nepotpisanih aplikacija (use: HelloCarbide.sisx,installserver.exe,Y-browser).
POMOČ!!!! ne znam da li se pisalo u forumu o tome al imam tehnički problem.
n95. I do tu je (manje više) sve ok.
imam adsl vezu na jednom kompu u kuči, složio sam wlan i sve ok. i super.... radi... surfam na mobu ko veliki. al u mojoj sobi na drugom compu nemam vezu na internet, da povučem kablove ispalo bi 46m, a ne bi kupovao ni usb uređaj(kako se več zove) niti internu karticu ako to nije potrebno....dok mi netko ne odgovori:
mogu li spojenim n95 (koji lovi wlan signal) preko usb kabla dobiti vezu na internet na drugom računalu?? Tojest da u biti mobitel igra ulogu wlan recievera za comp.
(shema: CPU1-WLAN-N95-USB-CPU2 )
Svaka pomoč bila bi od jako velike koristi. Hvala i pozdrav svim forumašima.
S kojom aplikacijom se može slušati radio preko interneta na E65?
Ma meni se sve skopca i kad treba da izadje na net samo napise da nema odgovora sa gatawey-a i ostane kako neko ranije rece bijel ekran... ima li ko pametan da kaze sta je to pogresno... prije mi se normala kacio na svaki nezasticeni wifi... aparat je N95 8gb :jehon:
Ovako, htio bi napraviti da se mogu kod kuce spojiti wlanom na net. PC mi je spojen na internet kabelskim internetom. U kompu se nalazi i jedna wireless kartica. Zna li netko kako da omogucim da se sa mobom mogu spojiti na net,preko svog wlana (ne susjed)? Neki tutorial ili nesto...ponesto se kuzim u mreze,ali ne uspjeva mi...negdje grijesim ali ne znam u cemu..:dunno:
Ima li tko kakvu ideju?
ja ti kod kuce imam ADSL, kupio sam sebi Access Point, kabl iz routera od adsl-a, kopcas u Access Point, drugi kabl vuces iz Access Pointa u mreznu kartu kompa i sve radi ok, na kompu mi normalna konekcija, a po cijeloj kuci i u dvoristu (10-tak metara od kuce imam wireless, koristim ga na mobu (N82) i na laptopu i sve super radi
a ti posto imas wireless karticu u kompu, znac taj kabl od interneta kopcas na AP, i bezicno koristis i na kompu i na mobu i na svemu drugom
btw Access Point ti nije skup, ja ga platio 40 eura
imam i ja jedno u svezi wlana, kod kuće sam se spojio na wlan, no kod svakog novog spajanja mi traži wep key, jel se može to negdje podesiti da se automatski spaja i da ne moram svaki put copy-paste WK? tražio sam po postavkama i nisam našao ništa takvo.
i drugo pitanje kućna wlan mreža mi je sakrivena, na laptopu se to podesi da se spaja na sakrivene međutim na telefonu kad kažem traži sakrivenu, ne vidi moju mrežu na koju imam pravo pristupa?
Telefon je N95 8gb
ja imam wpa key ali pretpostavljam da je isto.
alati-postavke-veza-pristupne tocke-[ime tocke]-post.sigur.WLAN-a.