Ikonu foldera ne možeš nikako promjeniti. Ni sa temom= Citat =:
Poslao: iigor
Hvala Gen Mo`Kai.Kad to uradim,pokazu se postojece ikone. Postoji li neki paket ikona?Hocu da promenim ikone novim folderima,koje sam ja napravio.
Printable View
Ikonu foldera ne možeš nikako promjeniti. Ni sa temom= Citat =:
Poslao: iigor
Hvala Gen Mo`Kai.Kad to uradim,pokazu se postojece ikone. Postoji li neki paket ikona?Hocu da promenim ikone novim folderima,koje sam ja napravio.
Skinuo sam program "Series60 Theme Studio" ali nece da mi radi,pise treba neki InstallAnywhere.Dali je samo to u pitanju ili i operativni sistem[XP P.] i postoji li neki drugi program za pravljenje tema?
Nadam se da ovo pomaze...= Citat =:
Download the application from Forum Nokia.
Right-click the newly downloaded file and click Properties.
Select the 'Compatibility' tab.
Tick the box 'Run this program in compatibility mode for' and select Windows 2000. Click OK.
Then load the application. All should be well.
Hvala Prijatelju,ne pomaze,nema veze.Ima li mozda neko krekovani MobiLuck?
Trebao bi mi advanced call manager za N3660. Trzio sam ga svugdi ali ga nisam nasao. Ako ima tko nek mi ga posalje!
Hvala!
Imam ja. Reci koji ti je mail= Citat =:
Poslao: andro2001
Trebao bi mi advanced call manager za N3660. Trzio sam ga svugdi ali ga nisam nasao. Ako ima tko nek mi ga posalje!
Hvala!
Jesi li siguran da je za OS6.1. Ako je spasija bi jer ja sam samo nalazija za 7.0.
mail je:andro@vip.hr
Hvala!
Prika oces mi molim te poslati!= Citat =:
Poslao: cyberphere
Imam ja. Reci koji ti je mail
mislim da ima na= Citat =:
Hvala!
http://nokia.petrucci.ch
ili probaj na
www.aivanet.com (oni definitivno imaju)
Evo ti malo točniji link:
http://www.aivanet.com/en/index.php?...call%20manager
Ima li još pitanja? :D
Je vidim i ja. Neko ga je stavija nocas. Dosad nije 100% bija jer sam provjerava svakodnevno. Svejedno hvala amigo!
Instalirao sam SlovoED, skinija crack ali nece. Ima li ko crack ili full version programa???
moj mail
Samo upiši ovo: EP61-004E-0111-111111-2734-2147= Citat =:
Instalirao sam SlovoED, skinija crack ali nece. Ima li ko crack ili full version programa???
moj mail
Nema problema amigo! Uvijek spreman pomoći.= Citat =:
Je vidim i ja. Neko ga je stavija nocas. Dosad nije 100% bija jer sam provjerava svakodnevno. Svejedno hvala amigo!
Grazie tanto!!!= Citat =:
Poslao: cyberphere
Samo upiši ovo: EP61-004E-0111-111111-2734-2147
Postoji li kakav dobar program koji pokazuje koliko još ima baterije?
Bok...gdje trebam kopirati program kad ga skinem s neta?-u koji folder na MMC (za prebacivanje koristim citac memorijskih kartica...)
Trebo bi personal license key za ZIPMAN, ULTRA MP3, TOTAL REMOTE, SMART MOVIE (IMEI : 351525004672078) - ili mi recite web adresu otkud mogu skinut crack-ove za te programe, molim Vas....
ZIPMAN 1.20-109261 ULTRA MP3 1.22-43611 TOTALREMOTE 1.41-3731118 Smart Movie ti mogu poslati krekovan.ostavi E-mail ili odgovori na iivanovic@sezampro.yu= Citat =:
Poslao: vkosalec
Trebo bi personal license key za ZIPMAN, ULTRA MP3, TOTAL REMOTE, SMART MOVIE (IMEI : 351525004672078) - ili mi recite web adresu otkud mogu skinut crack-ove za te programe, molim Vas....
e-mail je rkosalec@xnet.hr a za ostalo hvala
jel bi mi mogo iskalkulirat kod za zipman 2.30 ili mi dat link otkud da skinem 1.20 ili mi ga posalji na mail ako ga imas doma...
Imam problema s Total IRremotom. Pokrenem ga i kad odaberem samsung tv idem na kopiraj aplikaciju => infracrvenom vezom on onda molim pricekajte pa spajanje ic vezom i onda ispise nemogu preuzet aplikaciju pa koji mu k****???!!!!
Mp3 player radi i Philips camcorder radi mada je slika uzas al snima samo nekih 20 sec. Kako je kod vas.
I jos jedno kako brisem ja te sve instalacije jel ima negdje uninstal ili jednostavno kad spojim MMc s kompom samo ispraznim nokia instal folder i to je to????
Ne ideš na kopiranje nego kada odabereš TV samo pritisni lijevi gumb. Tada će ti se pojaviti daljinski i onda mrdaj po televizoru= Citat =:
Poslao: sile
Imam problema s Total IRremotom. Pokrenem ga i kad odaberem samsung tv idem na kopiraj aplikaciju => infracrvenom vezom on onda molim pricekajte pa spajanje ic vezom i onda ispise nemogu preuzet aplikaciju pa koji mu k****???!!!!
Nabavi si ETI Camcorder ako imaš verziju software-a 4.09.1. On je puno bolji i snima neograničeno tj. dok ne popuni svu memoriju= Citat =:
Mp3 player radi i Philips camcorder radi mada je slika uzas al snima samo nekih 20 sec. Kako je kod vas.
U izborniku imaš Upravitelj. Tamo uninstaliraš programe i igre kao u Windowsima= Citat =:
I jos jedno kako brisem ja te sve instalacije jel ima negdje uninstal ili jednostavno kad spojim MMc s kompom samo ispraznim nokia instal folder i to je to????
Pojavi mi se daljinski nije to problem al ja klikam na programe a ono nista. I to sam na 5cm od ic-a televizora???
Imam ETIcamcorder v1.0 pa cu ga ubacit da vidim sta kaže.
Skuzio.
da vas otrujem najacim otrovom za seriju 60
www.zone60.org
programi,melodije,video,sve tako dobro organizovano i u ogromnim kloicinama xexexe