sms freak daj molim te reci kojim si to mobom slikao tako čiste slike?
mislim da si kupim odmah par komada;D
Printable View
vidio sam boljih i po losiim krcmama....
MCA-20 ih radi u max.rezoluciji,ako ne vjeruješ pogledaj neku fotku sa crvenom bojom(inače je kamera nešto alergična na tu boju-radi nekakve "rešetke"),ima ih u odjelu Slike auta...= Citat =:
Poslao: damgol
Šteta što sam izgubio MCA-25,ona tek radi oštre slike.
sms freak,nadamo se još tvojem inspiriranom radu
Sve je to fine al nekako mi bas ne lici da su te slike naravno ne sve uhvacene bas s vasim mobom. Al ocijena 5.
nevjerni toma
Moje su sve snimane mob_kamerom jer je ovo ipak mobitelski forum(a i naslov teme je zahtijevao tako).Usput puno je diskretnije snimit fotku mobom nego digitalcem(osim ako je onaj Philips na USB sticku).= Citat =:
Poslao: sile
Sve je to fine al nekako mi bas ne lici da su te slike naravno ne sve uhvacene bas s vasim mobom. Al ocijena 5.
Ma nema problema fotke se meni svidaju skroz ja bi svaki dan stavio novu samo da imam mobac s foticem al valjda ce i to bit od jedne place. Jos samo da mi je znat ko su one dvije ona u crnim tangama i onda sto ima cicu ko dinja e ta mi treba :) a vec pise tamo da se izvor nesmije odat al ne pise da se nesmije rec ko je na fotkama?
...e sile,sile...sad bi ti i imena...
sms freak ma sile je samo ljubomoran jer on nikak da naiđe na dobru trebu da ju uslika....;)
...'baš pogledah slike - nekako ste mi "guzno" orijentirani momci, a... ;D
a sisno ništa.....e dečki dečki neznate vi šta valja
...znamo - piva... ;D
to ti je 1500 kn:p + 1 kazneni:cool:
pa guza je najbitnija! Assman!= Citat =:
Poslao: andrea
a sisno ništa.....e dečki dečki neznate vi šta valja
e nije!:angry::p
...da je nemaš gdje bi ti bile "prišarafljene" noge??? :p
pa ispod sisića:)
slažem se....u velikoj potpunosti= Citat =:
Poslao: whiteboy
pa guza je najbitnija! Assman!
Ma ima butri koliko hoces da bi i server zabloko :) al nema mobaca s foticem :(= Citat =:
sms freak ma sile je samo ljubomoran jer on nikak da naiđe na dobru trebu da ju uslika....;)
Ček dis aut,postoje neke stranice posvećene posebno toj temi.
MobilneGuze
Camarazzi
P.S.Nije baš lako ufotkati sa prednje strane,ovako nemaju pojma što se događa iza :D
Lol to nam treba voajeri!!! :)
...'bate izgledala bi kao pauk (mada i sada baš...)... ;D:rolleyes: :-/ :D= Citat =:
pa ispod sisića:)
dmi lsifčoweujvaisdjwaioefiusdlkjfoiw:angry:
...dobro da je ovo Č u daljnjem tekstu inaće bi pomislio da ti se tipkovnica prebacila na EN... ;)