Ne znam al VIP mi je očigledno najskuplji,bila sam par godina na njemu pa prešla na pretplatu t-mobile,ma nemaju nikakve posebe akcije i ovaj net carnet i to je koma spore t-mobileov je punoo brži!!
Printable View
Ne znam al VIP mi je očigledno najskuplji,bila sam par godina na njemu pa prešla na pretplatu t-mobile,ma nemaju nikakve posebe akcije i ovaj net carnet i to je koma spore t-mobileov je punoo brži!!
bas citam da je vipnetu kompletno jutros pala mreza... evo neke moje kolege tu ne mogu ama bas nista s mobilnim telefonom...
cudi me da nema jos nista o tome ovdje... (ocito korisnici VIPneta ne koriste bas svoje mobilne telefone ;D )
edit: http://www.totalportal.hr/article.php?article_id=202508
iskreno, ja nisam ni skuzila da je pala mreza jer sam mislila da su me iskljucili jer sam kasnila s uplatom...ali eto, ipak nije :)
Evo dobio sam na mail:
"Postovani,
obavjestavamo vas da dio korisnika Vip mreze u Zagrebu te korisnici 3G mreze imaju danas tehnickih poteskoca s uspostavom poziva i slanjem SMS-ova od 08.45 sati. Poteskoce su se javile nakon nocasnjeg prebacivanja prometa u centru Zagreba na novu Ericssonovu telekomunikacijsku centralu. Ericssonovi i Vipnetovi strucnjaci rade na rjesavanju poteskoca.
Ovom prilikom se ispricavamo nasim korisnicima i ocekujemo rjesenje u vrlo kratkom roku.
Srdacan pozdrav,
Dubravka Jusic
rukovoditeljica Korporativnih komunikacija Vipneta
kakva neprofesionalnost . . .
jedan veliki :thumbdown
kakav fjasko.., a promo tako dobar zvuk, kristalno cist...katastrofa!!
danas mi VIP uopce nije radio.
Nova obavjest :
Postovani,
korisnici Vip mreze u Zagrebu te dio korisnika 3G mreze imali su danas od 8.45 sati tehnickih poteskoca s uspostavom poziva i slanjem SMS-ova.
Do tehnickih poteskoca doslo je prilikom prebacivanja prometa u Zagrebu na novu Ericssonovu telekomunikacijsku centralu. Tehnicke poteskoce pojavile su se pri porastu prometa u jutarnjim satima, kada je novoinstalirana oprema pokazala slabosti koje proizvodac opreme ima obvezu trenutacno otkloniti. Problem rjesavamo vracanjem prometa na dosad koristene komunikacijske cvorove.
Vipnet se ispricava svim korisnicima koji su danas imali teskoce u komuniciranju. Takoder, u predstojecim vikendima cemo svakom korisniku omoguciti 24 sata besplatnog telefoniranja u Hrvatskoj, o cemu ce dobiti dodatnu obavijest.
Mogu oni davati besplatno sto hoce, cijela firma je na Vipu i od jutra do do kraja radnog vremena nitko nije mogao nikoga nazvati...sad bi im trebalo zaracunati trosak pa neka ga namire (pola firme na terenu i ne mozes nikoga dobiti).
Sto nisu prebacivali sustav po noci kad svi spavaju.
Jesti pročitao objašnjenje? Prebacivali su očigledno preko noći, ali ujutro kada su krenuli masovni pozivi, sve se srušilo.
Meni kao malom pojedincu paše.. nisam ni primjetila da ne radi.. a sada ću još besplatno razgovarati .. odlično :)
Pa covjece imas 18 godina. Jesi li kada potpisao koji ugovor i prije toga ga procitao. Svatko tko je procitao ono sto je potpisao za Vipnetove usluge mogao je naci slijedece (ima i na webu)...
Članak 9.
Smetnje, tehničke i operativne mogućnosti Vipnetovog telekomunikacijskog sustava
9.1. Pretplatnici potpisom Zahtjeva prihvaćaju da Vipnet pruža Usluge unutar tehničkih i operativnih mogućnosti sustava svoje javne pokretne telekomunikacijske mreže te da zbog toga Usluge neće biti dostupne Pretplatniku u svako doba i na svakom mjestu. Pretplatnici su obvezni plaćati mjesečnu naknadu čak i ako Usluge ne budu dostupne u određenim područjima ili u određeno doba kao i ako Pretplatnik nije koristio ili pokušao koristiti Usluge unutar određenog razdoblja.
9.3. Vipnet nije obvezan platiti naknadu štete ako je razina kakvoće obavljene telekomunikacijske usluge manja od propisane razine kakvoće usluge zbog objektivnih uzroka koji se nisu mogli predvidjeti niti izbjeći ili ukloniti (viša sila). Vipnet također neće biti odgovoran za eventualnu štetu koja nastane tijekom održavanja javne telekomunikacijske mreže Vipneta, a koja bi mogla imati utjecaj na kakvoću Usluga kao i za neznatnu štetu ili izmaklu dobit Pretplatnika nastalu zbog smetnji tijekom korištenja Usluga, osim ako prisilnim propisima Republike Hrvatske nije određeno drukčije.
Tako je i kod svih ostalih operatera. Nazalost nitko nemoze jamciti uslugu 24/7.Jel vam kad palo na pamet tuzit elektru kad ste bili par sati bez struje?! ili vodovod kad je pukla cijev ?!? ili pak rvacke ceste kad je neka ulica bila zatvorena zbog preuredjenja ?!?
Malo su previse ljudi razmazeni. Drama nizasto
slazem se s tobom... razumijem neke sto imaju firme, pa su malo osjetljivi, ali mladji ljudi koji u odredjeni tren nisu mogli poslat sms ili javit prijatelju da idu na cugu, smiješno.
Ovako..dobio sam sms od VIP-a u kojem pise da od 7.6 od 17 h do 8.6 do 17 h imam besplatne pozive unutar Hrvatske..i lijepo nazovem poslje 17 h i skinu mi s racuna...nazovem vip sluzbu i kazu mi da imaju poteskoca sa serverom i da bolje da se ne zove jer se moze nabiti racun...uglavnom cista prevara i pljacka od VIP-a...
Haha,koji kraljevi... Prvo su oprali ekipu na onoj sramotnoj nagradnoj igri,a sad još i ovo... Sramota... Dajte ljudi bježite s vipa jer je to čisto gubljenje novaca ;)
Danas sam ih u jednom postu pohvalio, mislim na VIP, a sada sramota, lopovi na 2
ako tako bude ja cu ih tužiti treba cuvati onu poruku koju ti pošalju...
Dakle dobio sam previsok račun na vipu!Nije jako strašno ali...
Naplatili su mi 150 kn više i tih 150 kn nisu poruke ni pozivi nego gprs prijenos podataka!
Stvar je u tome da ja,ne da nisam surfao,nego se uopće nisam spajao!!!
A po ispisu računa sam se spajao negdje oko 2 ujutro!?!
Zovem szk i kaže mi treba da mi se možda spaja kad ja slučajno nešto pretisnem pa ni ne znam!!!Okeeeeej!
Pita koji mob,kažem SE,kaže vodi ga na servis možda je nešto s njim u banani pa da to kao isprave???
Pa kaže ona,iskopčajte si gprs jer vam se možda sam od sebe spaja da provjeri mail?!? WTF?!?
I šta sad napravit pitam ja vas.
Naravno da sam ga iskopčao ali zašto bi im dao mojih 150 kuna?!
A je li moguće nešto od toga što je rekla? Da li se kužiš u to da li si u nekom trenutku spojen na internet preko moba? Laici ne bi ni znali.
dobro je i rekla.iskljuci GPRS i spajanje je nemoguce,a tih 150kn duga ces morati platiti.
Po meni VIPnet ima par meni zanimljivih prednosti naspram ostalih operatera a to je da račun možete primati preko maila, i online pregled svih izdanihih računa postavka i sl. te naplata trajnim nalogom (direktno sklapanje ugovora kod njih, nije potreban odlazak u banku te samim time nema naknda za trajni nalog).
Dok s druge strane imaju preskupe razgovore za ono što nude, a to je recimo pokivenost koja je sada slabija od Tele2 (odnosi se na područja van grada Zagreba)
Zato sada kad je Tele2 na T-Mobile mreži, sam podnio zahtjev za prijenos broja jer samim time jeftiniji su razgovori a pokrivenost bolja u odnosu na VIP.