Blago tebi ako skidaš filmove, ja sam se malo prije spojil prek njih i nemrem niti google otvorit . ok-morem al za 3 minute
Printable View
Blago tebi ako skidaš filmove, ja sam se malo prije spojil prek njih i nemrem niti google otvorit . ok-morem al za 3 minute
Kako neki vole ćitati između redova. Napominjem po 382. put da brzina je predaleko od one koju navode, te da ako takva situacija bude duže vrijeme, da onda sigurno neću potpisivati ugovor na 12 mjeseci, jer mi treba brzina... Jer u tom slučaju neka napišu da brzine trenutno nisu kakve bi trebale biti dok ne potvaraju dovoljan broj linkova, jer ovako većina ljudi pojma nemaju, samo vide cijenu, a za brzinu će skužiti prekasno... Ne velim ja da su ili bezobrazni ili da nas navlače za noseve, već samo to da nakon što se oni srede i kada brzine budu stabilne i bar približno onima koje nude, onda možemo razgovarati o prelasku... A to što je besplatno ovih par dana, big deal...= Citat =:
Izvorno postao niten
2 frish: niten ti je dobro napisao. vjerujem da je flat pusten samo radi toga da testiraju koliko bw trebaju prema van i da im se optereti sustav. sada kad je besplatno niko im to nece uzeti za zlo. uostalom zasto im ne mailas brzinu ili vrijeme kad ti nije radilo pa vidi sto ce ti odgovoriti.
btw kakva amerika ip je samo rezerviran od strane vm-a.
inetnum: 77.104.128.0 - 77.104.159.255
netname: VM-ADSL-DYNAMIC-POOL
descr: ADSL dynamic address pool
country: HR
Misliš da nisam? I to kaj je niter rekao stoji, ali stoji kaj i ja velim, ali se ne mislim više ponavljat... Kad prošire kapacitete, možemo razgovarati... Uostalom, provjereno je da vrlo brzo neće biti jedini koji će nuditi flat za tako male novce...
http://www.poslovni.hr/29969.aspx
evo na jednom mjestu sve....srucno,novinarski objasnjeno...
pregled svih ISP-ova
iz toga bi se moglo zakljuciti da svabe nece smanjiti cijene,jer u njihovoj maticnoj zemlji su jos vece...jedino bi mogli povecati brzinu,mozda dodati flat telefon...ali cijene ostaju iste.
u njemackos,kao i kod nas na trzistu su upravo oni najskuplji,nije ni cudno sto korisnici odlaze...
a VM,naravno za sada ostaje 2. po cijeni...
jer vecina nas kod zbrajanja i oduzimanja,smo ispustali iz vida i pretplatu za telefon koju amis nudi(naravno samo uskom dijelu korisnika u ZG) sve u jednom za 50-ak kuna manje.
sto je zanimljivo koliko forumasa je spominjalo da su nam cijene najvise,a ne ispada bas tako...jer i u sloveniji je DUO usluga slicne cijene kao kod iskona,a dsl je dalje cak i skuplji. naravno,ne uzuimajuci u obzir BDP,koji je takav je kakav je...
jedino sto oni imaju i ponudjene vece brzine (10Mb) po nesto vecoj cijeni,cijeni koju mi placamo T-comu
Česta pitanja i odgovori.
= Citat =:
Kapaciteti su prošireni za 3 puta i to je zasad maximalno što se može dobiti od našeg dragog nacionalnog providera,tako da korisnici koji su navikli na ogromne brzine preko raznih p2p protokola nažalost zaguše linkove i onda normalni korisnici koji žele imati povoljan flat i ne razmišljati o dodatnim troškovima ostaju uskraćeni za brzinu.
Nažalost ovo nećemo moći otkloniti za one korisnike koji su navikli bjesomučno downloadati i koji sigurno neće postati naši korisnici,a na apele korisnika koji žele normalan(cijenom i brzinom) internet zamolili bi ih da se vrate našoj dragoj konkurenciji jer tako čine i njima i nama uslugu.
Do sada se dobivalo korisničko ime i ugovor,ali kako to razdoblje traje do 01.01.2007. godine od sada će se dobivati ugovor pa kad se potpiše i vrati ugovor poštom dobićete korisničke podatke za spajanje.
Svi koji se spoje 01.01.2007. smatraće se da su potpisali i pristali na ugovornu obavezu i kao takvi će dobiti računa za 01.mjesec 2007. a ukoliko niste zadovoljni bilo kojim vidom usluge molimo Vas da se ne spajate preko nas da ne stvarate ni sebi ni nama neugodnosti,ugovor niste potpisali,ovo razdoblje je bilo GRATIS isteklo je i dalje očekujemo samo prave korisnike s potpisanim ugovorom.
Za sve ostale korisnike koji ne žele razmišljati o velikim troškovima i normalno surfati ovdje su odogvori na najčešće postavljana pitanja korisnika.
Dokaz da t-com neće samo tako prepustiti korisnike drugim davateljima usluge. Ima vas već dovoljno koji nisu zadovoljni brzinom.
Torrenti ne prolaze nikako ali zaro rapid ide sada konstantno 110kB što mi je dovoljno :) i surfanje radi bez problema.
Ako vam radi bilo koji p2p surfati nećete moći barem ja ne mogu ali čim ugasim p2p sve leti čak i CARNet Bandwidth Metar
evo dokaza
http://img226.imageshack.us/img226/6...zinagb3.th.jpg
http://www.speedtest.net/result/69720620.png
http://www.speedtest.net/result/69721013.png
http://img301.imageshack.us/img301/2...ina2yo4.th.jpg
Oni testovi od prije bili su sa p2p u pozadini sa brzinom downloada od 5kB, a sada dok ih nema sve je normalno
Ponovo povećana brzina linka.
Nakon dugih pregovora uspjeli smo isposlovati dodatno proširenje našeg linka prema T-comu.
Mreža sada ponovo radi s normalnim brzinama,te su time ispravljeni problemi sa brzinama.
Trenutno smo u slanju prigovora na adrese Telekom agencije i Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja da bi se izborili za mogućnost pružanja bolje i povoljnije usluge za Internet korisnike ADSL usluge.
Nakon rješavanja ovih problema moći ćemo ponuditi još bolju i povoljniju uslugu Vama našim sadašnjim i budućim korisnicima.
Čak su im i stranice hakirali. Da mi je znati tko i zašto... :rolleyes:
= Citat =:
Ovim putem se ispričavamo za sve nesitinite podatke koje ste možda mogli pročitati na našim stranicama.
Stranice su sada zaštićene i na njih su vraćene ispravne informacije.
Još jednom primite našu ispriku ako ste doživjeli bilo kakve neugodnosti zbog ovog nemilog događaja.
Očito su ovo dopisali :comp:
jer toga više nema :-/= Citat =:
Kapaciteti su prošireni za 3 puta i to je zasad maximalno što se može dobiti od našeg dragog nacionalnog providera,tako da korisnici koji su navikli na ogromne brzine preko raznih p2p protokola nažalost zaguše linkove i onda normalni korisnici koji žele imati povoljan flat i ne razmišljati o dodatnim troškovima ostaju uskraćeni za brzinu.
Nažalost ovo nećemo moći otkloniti za one korisnike koji su navikli bjesomučno downloadati i koji sigurno neće postati naši korisnici,a na apele korisnika koji žele normalan(cijenom i brzinom) internet zamolili bi ih da se vrate našoj dragoj konkurenciji jer tako čine i njima i nama uslugu.
Taj T-Com se stvarno služi svim mogućim prljavim trikovima.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Joj kad bi samo ljudi prestali biti ovce... ali to je nemoguće u Hrvatskoj, zemlji čobana. Tako je tipično za nas da svi kukaju i kukaju i žale se kako im je skupo i loše, a onda kada dobiju priliku da nešto promijene svi se nešto boje, pa svi nešto čekaju, pa bude susjed testirao pa ću onda ja ić' na ziher.
Tako je bilo i s Tele2 tako će biti i s bilo kojim ADSL providerom. Jer malo je onih koji su informirani i svjesni onoga što se dešava oko njih. Kod nas većina želi biti šminka i ne želi koristiti jeftino i jeftinije jer onda ispada da su jadni siromašni. Koliko puta sam čuo: "Tele2..., a to su oni jeftini". To je ona filozofija: Imam BMW-a al' ne jedem da ga mogu točiti. Teško će se tu išta desiti uz naš Balkanski mentalitet.
Ma figu su oni povećali link, a niti su im stranice bile hackane. Prije bih rekao da su zabranili p2p promet na svojoj mreži pa su se brzine ustabilile. Probajte nešto skinut s torrenta preko vm-a pa ćete vidit o čemu pričam.= Citat =:
Izvorno postao josipa04
Meni se čini da nisu "zabranili" nego su samo limitirali po korisniku. Od prvog dana mi ne prelazi tih 5kB.
Prije je išlo sigurno više od toga, znam provjereno, ali od danas koma.= Citat =:
Izvorno postao josipa04
Meni je stalno tih 5 kB dok mi je na rapidu bilo 110KB danas mi je prvi put bilo 10kB, a to je stvarno neprofesionalno od njih ako limitiraju brzine :thumbdown
Prvi, veliki minus...
da brzine su fakat koma danas mi ide 13 kb/s samo jednom mi je islo oko 100 kb/s
ako se ovako nastavi vracam se na t-lopove
Zvuči kao DCM ;D
Evo ja skidam sa rapidshare i brzina mi ne ide ispod 100 kb/sec
( nemam još potpisan ugovor )
Radije probaj sa nekog P2P programa ili torrenta...= Citat =:
Izvorno postao pepelepe
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
na Aresu mi je bila brzina filma oko 80 kb/sec,a sa torrenta baš ne volim skidati jer mi se previše puta desilo da je zastao na 90% i nikud nije više išlo
a na rapidshare preko 100 kb /sec
jeee sad mi je brzina iznad 50 kb/s :jump:
Preko p2p programa, ili http download?
evo sa rapidsharea sam skinuo oko 80 kb/s a brzina na torrentima ovisi o seedovima= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Znači nije više limitirano na 5 kB/s?