Punim kasu eronet budali, ali cim netko ponudi neku malo bolju opciju interneta i tako toga odmah mjenjam operaterarara
Printable View
Punim kasu eronet budali, ali cim netko ponudi neku malo bolju opciju interneta i tako toga odmah mjenjam operaterarara
Vip.smart :)
i vip i simpa. oba bez preplate.
ja koristim cronet (tarifa 60) i vip.me...a kaj ja znam...super mi je ta kombinacija jer potrosim svega 300tinjak kuna...150kn na cronetu i oko 200kn na vipu...kako kad :))
Sad ova anketa više nema nekog smisla. Ili bi se trebao i Tele2 ubaciti, ali pretpostavljam da bi se onda ovi rezultati resetirali.
ne bi se resetirali, ali oni kaj si uzmu tele drugo, neće moći obnoviti svoj glas, pa zaista nema smisla.
e, zato sam ja sad fino zaključio dotičnu anketu, a o kasi operatera ili nastavite u ovoj temi pričati, ili ako vam je stalo imat anketu ponovno (i još jednom), nova tema, nova anketa pa ćemo ovu temu zatvorit pa će opet svi krenut pisat kaj furaju, pa ćemo opet natuć par stranica... kako vam drago
Uzet ću si i vip uskoro, a možda i skroz pređem tamo iako mi ni simpa nije loša.