točno tako:spin: :spin: :spin: :spin: :spin: :spin: :spin:
Printable View
lol, da su kakvi, nitko ih kod nas nema! bit će fora! a tu su još funkcije da boli glava! lol, mob sa 5 MPX kamerom, za 1000 kuna ganc novi! pa uzimam čim stignem!! Jebeš kvalitetu! da traje godinu dana, kad ionako mjenjam mobitele ko gaće!
ti mobiteli su vecinom dualci,sa losim kamerama. ja imam Vaic t800+,mob ima tv,fm,touch od 3incha,dual sim je,2gb,bateriju od 2800mA koja traje tjedan dana makar gledo tv svaki dan. mobitel je zvjer.
ima sada već dosta dobrih modela koji ima Gps, wifi, 2 ili 3mpx kamera
sa win mobile sustavom... :comp:
ja sam nedavno kupio novi mobitel GO goclover fone 500,male pare ali super,nigdje ga nevidim a nitko o njemu niti nepiše,ima zastupnik za hrvatsku,da li je tko od vas to vidio,dobre su mu specifikacije,ja zadovoljan
Zar nije to navigacija s mogućnošću telefoniranja? Nešto poput MIO P700.
ima ga u Links-u GO goclover fone 500
kažu ljudi koji rade u pojedinim servisima mobitela da po specifikacijama nije loš,ja osobno isto vidim da je mobitel ok,pogotovo za tu lovu,slike su ok,sve ima i sve šljaka besprekorno,danas neznači ako je nešto skupo da je i kvalitetno a što se tiče made in china,hehehehe,a koji to danas proizvod ima a da nema made in china,kupi mercedes i nije proizveden u njemačkoj već pitaj boga gdje
moguce..ali za iste novce mozes kupiti i bolji kao npr. PRESTIGIO 4322 DUO