jel moram na k800 cekat da se baterija skroz isprazni pa punit il se moze bilo kad bez gubljenja kapaciteta?
Printable View
jel moram na k800 cekat da se baterija skroz isprazni pa punit il se moze bilo kad bez gubljenja kapaciteta?
He, u početku to možeš paziti i tako to, al kasnije ;D, baš me zanima da li se sada brineš tako za svoj stari T610 (primjer) kao što si se brinuo kad si ga tek kupio... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Nasty Pillow
U praksi ne bi trebalo biti većih gubitaka (moguće je malo odstupanje al sitno... :-/ )
kak se otvara ovaj utor za memorijsku karticu?:-/
aha, skuzio sam, treba malo grubo to, bojao sam se da ne strgam:spin:
ovako iz prve ruke odličan phone
Ne znam da li se kome od vas mob zna ugasiti pa ponovo upaliti sam od sebe, sto je cesto slucaj na sony ericssonovim telefonima...:-/
Ja imam k800 negdje 3 mjeseca i jednom mi se samo resetirao... :thumbup:
Meni isto jednom, ako se dobro sjecam slao sam file BT-om sa kompa na mob, i file je uspjesno stigao, samo sto umjesto da me pita ono "Use now?" mob se restartao. :-/
No buduci da se dogodilo samo jednom, zanemario sam to kao "glitch in the matrix". ;)
meni se resetirao nekoliko puta,ali to je normalno za SE.
meni do sad negdje 4 x,ali za 3 sekunde se vrati na staro...tak da nema frke;D
o čemu vi pričate? meni se niti jedan se nije resetirao sam od sebe!
jedino su znali zablokirat ili ugasit kad su bile one zime s temperaturama -20...
meni se ovaj jos nije zblokirao, ali K750 je dosta puta. nadam se da ovaj ni nece :thumbup:
ASR sustav, automatik sistem rikaveri ;D
Meni se W800 tako resetirao dosta puta, amo reć jednom tjedno... :-/ , a K800 do sada jedino kad ga spojim na komp prek kabela, pa stisnem za transver a on se ugasi bezveze... :-/
Ako odaberes File transfer mode, normalno je da se restarta, jer onda gasi sve radio funkcije (dakle odspaja se sa GSM, BT i ostalih mreza) i prelazi u "usb disk drive" nacin rada.= Citat =:
Izvorno postao mbusic
bas to "tjedoh" reci ;D ;D al si brzi bio= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Ah, i meni se desi. :D
Problem sa kompom...
Naime sve je bilo u redu do prije par dana ali kad mob spojim na komp preko kabela i na kraju ga izvadim komp se zbrejka i na ekranu monitora pise da je sistem pretrpio veliku stetu i da se mora resetirati...:evil:
Vjerovatno se radi o driverima ali opet... :-/
(Pisem ovdje jer je originalna tema otvorena samo za overview.)
Imao sam EROM R3A011. Napravih update preko SEUS-a prema ovim uputama, medjutim i dalje imam isti EROM. :-/
WTF? Jel ima veze sto sam i prije toga imao ovaj najnoviji firmware R1ED001, pa ga SEUS nije htio pregaziti?
Anyone?
imao sam i ja taj zadnji ED, ali mi ga je pregazio. Kad sam pokrenuo SEUS i jucer i danas mi je skidao neki update.= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Meni je uspjesno zavrsio update, onda sam mu rekao da proba ponovo, pa mi je rekao da nema novijeg i zelim li ipak nastaviti, ali to mi je rekao i prvi put. :-/ Ali drugi put mi se nije dalo cekati pa sam rekao da necu. Sad cu probati opet, treca sreca. :)
evo mozes nastaviti ovdje: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=455491&postcount=8 od sad je ta tema za overview firmwarea i za pitanja o K800 firmwareu i nadogradnji :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Imam par pitanja;
1.Jel netko probao gledati konvertirane filmove na k800? Jel stekaju? Pitam to jer npr. na n6131 stekaju oni filmovi koji na n6630 sa symbianom normalno rade.
2.Hoce li biti dostupna ona srebrna izvedba k800 na hrvatskom trzistu?
3.Koji je materijal kucista? Nisam imao priliku vidjeti k800 uzivo, ali prema slikama koje sam vidio srebrni k800 je od nehrđajuceg celika.
Ja imam konventirane filmove...neki su mi stekali..al vecina ne. Samo trebas nac dobar conventer.
1. Probao sam, ako staviš da je jednaka kvaliteta (ne rezolucija i bitrate već sam kvaliteta slike) onda ti kasni zvuk, to je jedini način kada ti video nije kao izvorni, u svim ostalim situacijama video odlično radi (naravno, nećeš valda stavit bitrate na 5000 kao na DVD-ima ;D)= Citat =:
Izvorno postao SEGA
2. Srebrna izvedba će biti jako rijetka, ako se sjećate bijele izvedbe T630, nije baš bila česta... :-/
3. E to stvarno ne bi znao, ali mislim da je isti kao i na crnom K800 ;D
Ili mozda bruseni aluminij, kao na straznjem poklopcu na K700. U svakom slucaju metal, nije plastika.= Citat =:
Izvorno postao mbusic
Pozdrav.
I ja sam kupio K800. Mob je strava i sve 5, i sad da ne dužim previše sa pohvalama jer bi nabrajao do sutra, nabrojit ću ajmo reć par mana:
1. bljeskalicu koliko sam do sad skužio nemožeš koristiti kao svjetlo ko na k750. To mi je kod k750 bilo baš dobro.
2. One tipke za internet su mi baš nezgodne, začas se spaja na net ako nije zaključana tipkovnica
3. Meni mi se čini dosta brz, ali ipak nekad neobjašnjivo se uspori, evo malo prije kad sam brisao listu poziva, već sam mislio da je zablokirao mob
4. Memory card moraš posebno kupiti, dok sa k750 dolazi serijski
5. Isto kao i na k750 brojeve u tel imeniku moraš slati jedan po jedan preko blueotha, nije mi onda jasna ona funkcija "označiti nekoliko".
Eto to bi bilo to.