čovijek koji je ljut vjerojatno sam na sebe i onda ispoljava svoju ljutitost kroz razno razne avatare zločeste vizualne percepcije, a isto mu je tako i sa nickom. Kad izađe iz puberteta biti će vjerojatno Tratinčica ili tako nešto. :)
Printable View
čovijek koji je ljut vjerojatno sam na sebe i onda ispoljava svoju ljutitost kroz razno razne avatare zločeste vizualne percepcije, a isto mu je tako i sa nickom. Kad izađe iz puberteta biti će vjerojatno Tratinčica ili tako nešto. :)
...ima provala,mada me ponekad plaši !Simpatičan;D
Na prvi pogled samo ime kaže... nered... znači prljav, nekupa se, evo upravo se digo iz blata (rus na avataru...)
no ako ga promatrate nekoliko dana shvatite:
Osoba, sretno zaposlen, sretno neoženjen, 1 vanbračno dijete... živi sa roditeljima..
karakter: pijanac, propao intelekt... itd.
Izgled: Smeđa kosa umjerene dužine, visok 180 težak 90...
lol, bubam, sam da vidim kako će netko mene opisati...
...ponekad dama, ponekad...godine nepoznate, puna duha...netko sa foruma koga bi se isplatilo upoznati, barem se takav dojam stekao...humoristicna...mislim lili
...nered...hmm...tip enigma, bradat (ne vidja zileta cesto) spava svugdje, pusta nokat na malom prstu...zaliske brije nejednako...nezdravo se hrani...pije (vecinom alkohol)...brijem bez veze...takav dojam imam
= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Ja mislim da njegov nick znaci kakav nered ovde na forumu,i da je ona taj pedantni i uredni decak koji ce da zavede malo reda u ovaj nas haos... valjda.tako ga ja dozivljavam!!!
ovaj iznad mene ima fuv... big nose i svugdje ga zabada......ima dobre mobove i sve ostalo znamo o njemu ....recimo...
pinocio...grijesi u procjeni NeReDa ;D...miran decko...vecinom odmjeren...osim kada se o sportu radi (pa cak i onda nekada)...samozatajan na poslu...cita mail 100 - njak puta dnevno...ovisnik o forumu...otvara gro tema...pogotovo u zadnje vrijeme...sve to sa tajnim motivom...spama po mailboxovima:nono: ;D;D
Ako kazem da nista nije promasio,onda sam o Bimbi sve rekao!!!= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Bravo :king: !!!
moram se obranit u ovoje temi
nisam otvorio nekoliko tema u zadnjih par dana, majke mi.
a što su mailboxovi to neznam, to vam je netko drugi pokvario.
što se tiće posla i maila PIH.
ispričavam se nakomentaru u ovoj temi,
Hvala
fura se na mrak,ozbiljnost,fanatik kaj se tiče mobača(a i šire),ali ponekad se i on zaigra(doduše jako,jako rijetko)Kod njega je sve u mjeri i na mjestu(valjda)Tajanstven.Voli marcipan štangice!!!:licklips:
Ovaj je i trece pivo popio :jump:= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Stvarno NeReDa nam je cuga skroz uzela! NeReD legendo, post od kojega se branis bio je opis pinochia!!! Ne brini sve je OK, sutra ce stvari biti puuuno jasnije, ili bistrije, da kazem! ;D= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
..Bimbi je simpatičan ,frik za fotiće(a i širje)voli pomoći,sve 5!!!;D
...pozitivno utjece na ljude-daje pozitivne reputacije...
...dobro jel ti učiš za ispit ili ...kaj??!!!!(držim fige=):thumbup:
@Bimbi
ma znam kad ste vi malo zabrijali i niste pratili naslov, pa sam mislo da je za mene jer se moj nick spominje. evo sad sam našao pepel i idem se posipat.
ja samo znam o njemu da ima PTSP:)))
Jedna vrlo zgodna, pametna, zabavna, neisforsirana, prirodna cura.
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
:blush:
jedan vrlo zgodanpametanzabavanneisforsiranprirodan decko:)))
ma nasmijava me do suza;D :kiss:
sigrno zgodna pametna dobroćudna
ovaj iznad mene je metalac, ali živi iznad standarda prosječnih metalaca (vidi se po odabiru mobitela.... ) jesam blizu?
..došao kad i ja.Nemre se dogovorit,gdje će živjet .Simpatičan!!!!:spin:
meniiii je lili jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii s onim svojim slikicama:)))pogotovo s tortama i sve:)))))
voli si dizati ego na forumu.....simpa