Deckofi mene samo zanima koliko prometa prolazi za vrijeme updatea...
Sa ostalim sam manje vise upoznat :D
Printable View
Deckofi mene samo zanima koliko prometa prolazi za vrijeme updatea...
Sa ostalim sam manje vise upoznat :D
Možda ravilov- mislim da je on jednom prilikom rekao da je updateo mobitel preko mobitela :)
Moglo bi biti oko 40- ak mb- pošto toliko zauzimaju skinuti main + fs.
Sad, ne znam jel preko update- a se na mob flasha samo main ili oboje.
Probaj pitat szk (iako ne vjerujem da će znat) ili, radije, sony ericsson call centar. Ali mi još nije jasno zašto bi ti, silom, update- ao preko mobitela (umjesto preko kompa)
EDIT: Nađoh link gdje je lik FOTA- om update- ao k550, kaže da je skinuo 1490kb?? Malo premalo. A ne znam, najbolje nazovi SE call centar ili preko neta pitaj (na SE stranici).
Ovih 40 do 60 mb i meni muci jer je su toliko uglavnom teski main + fs,
a da mi to naplate bankrotirao bi ;D
SZK jedva odgovara na pitanja o racunu ... za njih je ovo znanstvena fantastika ;D Sony call centar? Nisam upoznat...imas kakav link/broj?
Preko mobitela jer sam znatizeljan ;D Uvijek sam to radio normalno preko kompa, a sad me zivo zanima kak ovo izgleda i koliko traje, te koliko mb pojede... Ionak je mob cid53, pa ne gubim previse :thumbup:
EDIT:
Sve misterije rijesene ;D
http://www.sonyericsson.com/cws/supp...0i?cc=ph&lc=en
You can get a software update directly to your phone with Remote Update Service.
Requirements to update over the air
Phone that supports in-phone Update Service.
Operator that supports in-phone Update Service.
A fully charged battery (over 50%)
Internet (WAP) settings.
GPRS or 3G strongly recommended due to transmission time.
The cost of updating the software directly to your phone over the air is your operator's fee for transferring the data to your phone. This varies widely between different operators; if you are uncertain you should contact your operator. The size of the download is about 1 to 5 MB. The size of the download is shown in your phone before the download starts.
EDIT2:
lol nakon cijelog filozofiranja dobijem "your phone already have latest sw" :crazy:
Istina, ja sam to davno probao na K800, ali ne sjecam se koliko mi je progutao prometa. 1-5 MB zvuci realno, mislim da ni meni nije vise skinuo.
BTW mogao si slobodno probati napraviti update i prije ovog istrazivanja, da je trebao skidati nesto, lijepo bi te upozorio. :)