Ukupni promet za 04/2007: 46.45 GB stim da je danas 16.04
Prvi mjesec flata ;D
Printable View
Ukupni promet za 04/2007: 46.45 GB stim da je danas 16.04
Prvi mjesec flata ;D
Iskoristavam akciju, moj frend skoro nikad nekoristi internet, ali je iskoristio 2 puta onu akciju ˝dovedi novog korisnika i postani korisnik FLATA˝ pa ima 2 mjeseca flata (3. i 4. mjesec) dao mi je lozinku i skidam ko lud, uglavnom skino sam nekih 50-60gb, ali inace ja imam paket od 5 giga, pa toliko i skinem... :headbang: :headbang:
Ja imam paket 5 gb, trosim od 5 pa do 10 mx 12 gb
isto paket od 5gb, prije je bilo ono max 10gb ali sad se pokusavam drzat ogranicenja.
Meni je ogranicenje 1GB ali uvijek prijeđem do 4. A ne da mi se mijenjati ugovor.
Ja ocito jedini na modemu lol, jer kod mene jos nema dsl tu. A valjda bude uskoro, ja se nadam. ;)
Inace, imam oko 200-300kn interneta mjesecno.
Mjesečno skidam oko 3-4gb i to mi je više nego dovoljno...većina toga ode na surfanje, YouTube, te skidanje tu i tamo koje mp3-ice...
Uz paket od 5GB toliko obicno i skuidam, s time da mi je 6 plafon....
ja sljedeca 2 mjeseca flat,vec pravim popis sta cu skinuti:notooth:
Skidam 5 giga, ali mogao bi bez problema još toliko, ako ne i više.
ja živim u studenskom domu i imam besplatan net koji je ultra brz. nekad skinem 5gb nekad 100gb. nema pravila. zezaju nas admini mreže sa blokadom torenta a p2p je praktički neupotrbljiv zbog rutera i firewalla. ali snađem se. uspio sam nekako upogonit torente pa onda na taj način skidam kad mi nešto treba.
od 27.04 15:44:29 do 30.04 15:49:29 15.60 Gb (16746217470 B)
evo od 1.5 imam skinuto 14 gb
Zadnja sva mjeseca skidam po 4.5Gb
Evo ja mjesecno skinem max 2.5gb...
do 5GB max
proslo mjesec je bilo 69gb, sada sam tek na 30gb
meni je prosjek ok 30-40 gb, kako kad! :)
Kada stigne nekakva akcija, i dobijem flat tu se nabere i do 100gb, ali ovako mogu samo 5gb.
evo do sada 26 gb,racunad nekih 150 gb do kraja mjeseca.
skinjem mjesecno minimum 7 gb, filmovi,glazba...
ja bi flat, postoje li ikakve najave za smanjenje cijena?
oko 120gb mjesečno
blago vama kad imate adsl, ja bi ga već uzeo ali s obzirom da živim u pripizdini (oko ivanić-grada), mislim da su mi rekli da mi centrala nije podržana..... nisam računao kolko skidam, ali evo u zadnje vrijeme skoro svaki drugi dan po jednu pjesmu skinem - spajam se preko carneta, a imam i problema sa vezom: vrlo rjetko iznosi 50.6 kbps, u zadnje vrijeme je stalno 33.6 tak da mi jednu prosječnu pjesmu skida nešto više od pola sata......
slao sam debilima u t-comu onu potvrdu s njihove stranice ali nitko ne reagira :zzz: :-X
ma ja sam i sa obicnim skidala puno i imala racun ko pol place.Adsl mi je super,mada i tu sam pretjerala.Imam paket od 6gb,a prosli mjesec sam potrosila 12gb.;D moram se malo skulirat.Isla pogledat stanje 5,99gb...jeeeee dobro je..