nemoj opela, ja sam vozio vectru i stalno problemi... iako naravno ne mora biti pravilo. Ja bi audia ili mazdu od gore navedenog. Audi je komforniji, a mazda je poznata po kvaliteti, ono, 300000 km bez servisa ;)
Printable View
nemoj opela, ja sam vozio vectru i stalno problemi... iako naravno ne mora biti pravilo. Ja bi audia ili mazdu od gore navedenog. Audi je komforniji, a mazda je poznata po kvaliteti, ono, 300000 km bez servisa ;)
Šta misliš da se tada nisu praskali prije braka?= Citat =:
Poslao: andrea
coma nismo u kamenom dobu
tako je miskec
audia zemi. po mogučnosti A4 stari. takvog je frend kupio dizela
Za koliko rapa se on moze naci?= Citat =:
Poslao: flOorKilla
audia zemi. po mogučnosti A4 stari. takvog je frend kupio dizela
ja bi uzeo mazdu, mislim da ce te audi previse kostati kada krenu popravci...
btw, ima jos jedna ljepsa 323-jka, ne znam tocno koja godina nazalost...
btw, ja bi jednu hondicu accord coupe typeR, covjece koliko oznaka ima ovaj auto i sve sam ih zapamtio :)
Bas mi se svidjaju mazde i honde, ali ja sam ti totalni laik za automobile, tako da ne znam nista koji je koji :D I ja se bojim za Audija da ce skupo kostati, ali mazda je odlicna.....= Citat =:
Poslao: gog
ja bi uzeo mazdu, mislim da ce te audi previse kostati kada krenu popravci...
btw, ima jos jedna ljepsa 323-jka, ne znam tocno koja godina nazalost...
btw, ja bi jednu hondicu accord coupe typeR, covjece koliko oznaka ima ovaj auto i sve sam ih zapamtio :)
audi se svari ništa više nego mazda, pa čak i manje. ovaj dođe oko 8eura
je al kad i ako se audi pokvari to košta puno više nego mazda, a mazda i općenito japanci su poznati po pouzdanosti i kvaliteti... ste vidli novi auto-klub? Imaju corolu na hard-testu i jedina stvar koja im je do sad krepala je njemački proizvod - boshova pumpa ;D
pa desilo se tu i tam ali u principu ne. :confused:= Citat =:
Poslao: miško
Šta misliš da se tada nisu praskali prije braka?
ja svima koji kupuju auto preporučujem da uzmu diesela jer ja sam se preporodila kaj se benge tiče otkad imam svoj 206. troši ljeti 3-4 litre, a po zimi do 5....tak možda 6....i to je super.
koji je to feeling bio kada smo frendice i ja otišle u Novalju s punim rezervarom, ostale tamo 10 dana, i vratile se sa crticom ispod pola rezervara. e mrak.
jel vam ljepši 206 sa 3 ili 5 vrata?
neka on malo troši, ali za mene ništa bez benzina. auto jednostavno mora bit na benzin
moj puno troši, tj. ja puno trošim... :)
206 sa 3 vrata ...!mrakic je mrak mrak
ljepo samo treba znati izabrat boju
Baš i nije istina;do 60000 km krepalo je:= Citat =:
Poslao: whiteboy
je al kad i ako se audi pokvari to košta puno više nego mazda, a mazda i općenito japanci su poznati po pouzdanosti i kvaliteti... ste vidli novi auto-klub? Imaju corolu na hard-testu i jedina stvar koja im je do sad krepala je njemački proizvod - boshova pumpa ;D
-pregorjelo je 8 žarulja
-zamijenjene oba 2 lambda sonde
-Boschova elektronika (trebalo ju je resetirati)
moj je crni...kaj kažeš floor? kladim se da buš opet nekaj njalke:D= Citat =:
ljepo samo treba znati izabrat boju
ali autek mi stvarno dobro ide! svatko koga sam provozala nije mogao vjerovat, diesel a šiba ko lud!= Citat =:
neka on malo troši, ali za mene ništa bez benzina. auto jednostavno mora bit na benzin
crna boja rula!
ajde aleluja da se barem u nečem slažeš samnom
ja ti ne vjerujem da ti auto shiba ko lud, hocu test drive! :)
nema frke. kad se napokon svi nađemo, ili ako ja slučajno ipak na kraju izađem s tobom i wb-om provozat ću te. a možeš se i sam. ak znaš vozit.:D
joj tak sam sretna kaj smo se floor i ja složili u barem jednoj sitnici. :p
pa mi se uvjek slažemo :)
wooow, dala bi mi auto? To se cijeni, iako ne bih uzeo tudi auot samo tako... a ovo pitanje u vezi voznje cu zanemariti, posto nisi mogla znati da sam ja trebao biti novi schumacher, samo da sam se rodio u nekoj drugoj zemlji s malo ludim i bogatijim starcima... :)
ma tenkić je zakon!