A 6600 koje je imo prije nekih mjesec dana? Uostalom pošalji mu pm i pitaj ga. Ovo o SAR-u mi je full glupo, uostalom nije ni tema.Trebo bi moderator pobrisat ove SAR gluposti
Printable View
A 6600 koje je imo prije nekih mjesec dana? Uostalom pošalji mu pm i pitaj ga. Ovo o SAR-u mi je full glupo, uostalom nije ni tema.Trebo bi moderator pobrisat ove SAR gluposti
6600 kod nas (slovenija) ti je 529 eura a na amazon.de ga dobijes za 459 eura! evo ti i link http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B0000C2HUE/qid=1078512946/sr=2-2/ref=sr_aps_prod_2_1/302-1625124-2021658
da, moram mu poslati PM da mi javi kada dobije N6230, telefon je cisti mrak, imao sam priliku se malo poigrat s njim u ljubljani na telerayu (imaju ga kao za pokazat). kroz godinu dana bacam z600 u smece i kupujem 6230, cekam da mu cjena padne, jer ce sigurno bit zasoljena u bozju mater. ali ovi temu cu preselit na nokiin dio foruma :D
mislim glupost 6230 ce kostati 4000 kn to je previse
ja bi dao te pare,mada je previše prema dr. mobovima...sx1 npr.
pa zato kazem da cu pricekat tamo negdje do januara, februara, onda se na amazonu dobije za nekih 12-150 eura jeftinije a isto mi je ako kupim kod nas ili u njemackoj jer mi ionako vazo evropska garancija! bar nesto pozitivno glede evrope!
ali ako oces da ti garancija svugdje vrijedi onda moras platiti carinu kada ga uvozis
kak je to kupovati preko amazona i e-baya,kaj vas nije trta zbog broja kreditne,ja sam htio šuze kupiti,al me trta bilo...
e stvarno ste otišli of topik pa ja temu fino zatvaram... ako vam je do spike o Z600 (a vidim da nije), otvorite si novu temu...