Nije loša samo ima i boljih!= Citat =:
Poslao: vjeko
vec ti je to cura od 16,5 godina..nije li 'dobra' za te godine?!!
Printable View
Nije loša samo ima i boljih!= Citat =:
Poslao: vjeko
vec ti je to cura od 16,5 godina..nije li 'dobra' za te godine?!!
ma andreja ti si glupa :D!!! zakej nebi imao takvu curu? kaj si ti da mozes drugima presudivati?!!..umisljena..
e vjeko sad si pretjerao. nadobudni si klinac, i još ti mlijeko iz usta curi! nemam se ja kaj takvom djetetu poput tebe opravdavat. forumaši koji su i mlađi od tebe pametniji su i ozbiljnjiji! možda izgledaš starije ali u glavi si kre---->ten!!!
s tobom sam sad završila. i boli me kura_ šta ćeš dalje pisat ...
obriši si tastaturu....mlijeko kad se osuši postaje ljepljivo!!!:fried: :fried: :fried: :fried: :retard: :tomato: :closed:
sorry nisam znala da toliko voliš vjeku da si postao njegov glasnogovornik. ali ok, nema frke. samo ti daj.= Citat =:
Poslao: dilurekba
Cekaj malo, zakaj to enbi bila njegova bivsa/sadasnja/buduca:D treba?
Pa ja imam trebu koja je jos bolja od te sa slike i kaj to odma znaci da serem or what?
Ako decko ima sprehu (odnosi se na vjekeca) nije nista cudno ako ima takvu curu ali ****** sad... nisu svi ko ja! :D
andreja ti si glupa i tek se sad slazem s player4everom..
e kako da stavim na ignore listu a da mi se ne prikazje post s linikom-kojim saznam sta je naposao/la ta osoba..?
Nisam ja njegov glasnogovornik nego samo kazem da zasto lik nebi imao takvu curu :/= Citat =:
Poslao: andrea
sorry nisam znala da toliko voliš vjeku da si postao njegov glasnogovornik. ali ok, nema frke. samo ti daj.
moderatori, red alert, red alert... :) toliko prostota iz tako zgodne djevojke... :)
a di je taj zappan da brise postove?? .. :lol: :lol: :lol: ..
...u pilić vilidžu... ;D
gle on se nezna razgovarat, ja nisam uopće bila bezobrazna, da bi on meni na to napisao da sam glupa?! čekaj malo, budi objektivan, samo mi se skupljalo od njega, i jučer sam pukla. prebahat je i definitivno umišljen. samo mi je žao što mu to sve ne mogu strest u facu. i neću više o tome. priznat ću kad sam kriva, kao što i jesam prije, ali sada nema šanse. razumiješ?= Citat =:
Poslao: gog
moderatori, red alert, red alert... :) toliko prostota iz tako zgodne djevojke... :)
kapiši gog? Nemoj sad da ti andreu i kumove nahuškam na tebe... poljubac u usta i ćao lepi!
a kumovi su wb i dmi......hehe
ma ne bi se ja stel mesati tko je u pravu, a tko u krivu, samo cu primjetiti da je vjekina poruka imala jedan smajlic u sebi na strateskom mjesti...
i obadvoje sto offtopic, a sada i ja i wb :)
e sad je gotovo. umiješan si. molim te baci pogled na njegov post gdje piše da sam glupa i umišljena. vidiš li ti negdje smajlića?= Citat =:
Poslao: gog
ma ne bi se ja stel mesati tko je u pravu, a tko u krivu, samo cu primjetiti da je vjekina poruka imala jedan smajlic u sebi na strateskom mjesti...
i obadvoje sto offtopic, a sada i ja i wb :)
mislim pa o čemu mi pričamo?
znam da sam offtopic i srce me boli zbog toga ali neke stvari se moraju reći. tj. ja moram i oprostite svi moderatori zbog toga.:rolleyes:
vidim, drugi post po redu na ovoj stranici...
ne se zivcirati, nije dobro za zdravlje :)
znači ja tebi napišem gog glup si pa stavim smajlića :D i još ti kažem kaj ti meni imaš sudit, umišljeni
i ti se nećeš naljutit? sorry ali meni to nije ok.
pa sudila si mu i umisljena si, to je sve tocno, s tim da ovo drugo nije nuzno i negativna stvar :)
a iskreno, mislim da se ne bi naljutio, da me forum zivcira ne bi dolazio vise ovdje, meni je ovo mjesto za relaksaciju, mjesto gdje me nitko ne moze izbaciti iz takta, za razliku od pravog zivota gdje sam pravi zivac... :)
na forumu se sve uvijek moze okrenuti na zajebanciju.... :)
nisam umišljena. nemam razloga biti. nemam preduvjete, a kamoli uvjete za umišljenost. jasno? ok, drago mi je da si razumio.:D
:ban: :five: :closed: lets start :headbang: :headbang: :headbang:
savjetovali su mi da te ignoriram vijeko, ali ovo moram napisat.
ovaj avatar je oličenje tvoje osobnosti u stvarnom životu! pljunuti viiiiiiiijeko!
kaj je dea zivcana??????ili ljubomorna????
ma nije niko jubomoran..vec sam 'ja' zakuho situaciju:fried: :o :)
opet si bio zlocko??hehe,
a mOOram malo biti hehe:) ... nego nisi mi rekla kad ces u zabeg??:confused: :beer: :five:
kaj ti briješ? pojaviš se svakih sto godina i tu bacaš neke gluposti nevezane s ničim....= Citat =:
Poslao: mala
kaj je dea zivcana??????ili ljubomorna????
na koga da sam ljubomorna? i živčana? malo smo s marsa pali....?
kaj nisi došla na sastanak forumaša????? tooooooo bad.....;) :mad: :mad: