Jel ima kakvih novosti.
Na forum.hr sam citao nešto, da su neki dobili poruku da pošalju sms na neki broj za unlimited do 1.2.2007.
Zna netko nešto o tome?
Printable View
Jel ima kakvih novosti.
Na forum.hr sam citao nešto, da su neki dobili poruku da pošalju sms na neki broj za unlimited do 1.2.2007.
Zna netko nešto o tome?
bio sam u ht-u u požegi jučer, pitao djelatnu osobu, i rekao je da ništa ne zna, d ai oni dobiju samo obavijest kad to službeno izađe. naznake nema, a i on "misli" da se neće produžit. iako mu se u očima vidi da nekak mulja.....
Meni sestra dobila tu poruku prije neki dan.. Izbrisala ju je, ali kaže da je trebala poslati 'simpa' na 1122 :-/ i skinu 25kn...= Citat =:
Izvorno postao konan1
to se momo braticu desilo ja nisam dobio nikakvu poruku
S obzirom da sam odma na početku aktivirao unlimited danas mi je došla ona standardna mjesečna porukadakle taman sutra, znači siječanj unlimited za mene :rolleyes:= Citat =:
Postovani, u sljedecih 24 sata istice 30 dana opcije Simpa Unlimited. Nakon toga ce se ponovno aktivirati i naplatiti 25 kuna.
Ti si pretpistavljam na Simpi. Kaj je sa nama pretplatnicima? Kaj ćemo samo mi plaćati 100 kuna? U tom slučaju sve šaljem k vragu...= Citat =:
Izvorno postao jay
opcija UNLIMITED se UKIDA!!!!
zvao sam službu za korisnike i dobio sam informaciju da se poslije 31.12. 2006. opcija UNLIMITED ukida i neće je više biti.
tako da simpa kartica ide u smeće..... ******. služila je otplatila je samu sebe i sada mi više ne treba jer nema više unlimited opcije.
sad br prebaci na vip pa ćeš dobit besplatne puruke godinu dana
a bas su u t-comu pametni....eto nema unlimiteda...i ja svoju karticu necu nadoplatiti i ide na dno kutije ...kad se ponovo vrati unlimited...onda opet ja vadim i nadoplacujem bon...ovako bye bye t-com..
Nije mi jasna poanta toga.. Daju nakja kaj je fenomenalno, ne naplacuju puno i onda ne dignu cijenu nego ukinu?
Mislim da ce puno izgubiti s time...
sad cu opet tele2 koristit
Eh kasno je za prebacivanje sad, rok je do sutra za besplatne poruke..= Citat =:
Izvorno postao libom
Ja sam to aktivirao 3.10. (u prvim danima kad su opet objavili akciju nakon ljeta) i čisto sumnjam da će mi 2.1.2007 doći obavijest o produljenju.= Citat =:
Izvorno postao jay
Ti si možda aktivirao to krajem mjeseca (npr 30.10.) i sad ti dolazi info za produljenje unlimiteda za 12.mj....
Koliko se sijećam ja sam aktivirao 2.10. (prvi dan akcije) i onda je taman sutra 90 dana :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Znači 2.12. ti se produžio unlimited za 12.mj.= Citat =:
Izvorno postao jay
Kako si sad opet dobio poruku da se produžuje za 24h kad je danas 30.12.? Po nekoj logici bi je trebao dobiti 1.1. (što se neće dogoditi jer istječe rok). Čudno nešto, javi ako ti pozivi stvarno budu 'unlimited' u 1. mj. :thumbup:
Krivo si zbrojio dane 1.12. mi se zadnji put produžio unlimited :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
točno ja sam sve več odbacio bilo je lijepo kad je preplatnicima bilo 25kn kao i simpa korisnicima a sad nama na 100kn a njima ukidaju unlimeted.Najgluplji potez u novoj 2007 godini.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Moja draga je na pretplati pa još kada se prebaci na tarifu 60 + ovih 100kuna i ne izgleda skupo.= Citat =:
Izvorno postao Hoc
ALI ovo za Simpa korisnike su stvarno zasrali motku do kraja.:angry::angry::angry:
Bude im došlo iz guzice u glavu
kada budu preračunavali zaradu u prvome kvartalu 2007.
ček budete vidli!!!:evil::evil::evil:
Najbolje da nije skupo. Mjesečno sigurno potrošim više od tih 60 kuna, zapravo između 100 i 150 kn i kad bih još tome pribrojio tih 100 kn, dobijem cifru koju ne želim davati... Jedino da stvarno svakodnevno trkeljam na mob satima...
dunno :-/= Citat =:
Izvorno postao jay
Meni se trećeg u mjesecu produživao unlimited, znači točno 30 dana od dana aktivacije. Tako da sam u 12. mj. ako ga ukinu 31.12. izgubio 3 dana koja prelaze u 1. mj. i koje sam platio :rolleyes:
Anyway, Simpa se hladi, sada mi je Vip draži :evil:
Lik u službi mi je rekao da ne gubiš ta tri dana, dakle ako si dao 25kn da vrijedi 30 dana= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
to je točno to sam ja provjerio. a jučer sam ukinuo i aktivirao ociju unlimited i vrijedi mi di 27.1.2007.:licklips: :thumbup:
Kolko sam ja čul, unlimited se ne ukida, nek raste s 25 na 100kn....
To bi bila totalna glupost.....
To je već poznato neko vrijeme, a ovdje se raspravlja o unlimited opciji na simpi koja se očito ukida.= Citat =:
Izvorno postao geniusboy
kada sam zvao službu za korisnike nisam pitao dal se radi od PRETPLATNICIMA ili SIMPA korisnicima, nego sam samo pitao šta će biti sa opcijom UNLIMITED poslije 31.12.2006..... a oni su mi rekli da se UKIDA....
ajde nak netko još nazove 0981520 i pita.....da vidimo šta će reći... dal će biti ili ne opcije unlimited.
Meni su rekli da je NEĆE više biti
= Citat =:
Izvorno postao jay
Upravo stiglo :rolleyes:= Citat =:
Postovani, opcija Simpa Unlimited vam je ponovno aktivirana na 30 dana te vam je naplaceno 25 kn.