Nemojte se smijat ali je meni najbolja ngage za poruke
Printable View
Nemojte se smijat ali je meni najbolja ngage za poruke
meni je do sad bio p800 zbog prepoznavanja rukopisa po touchscreen-u, naravno trebalo je puno vremena kaj se stekne praksa, al kaj ju dobis, ide ko od sale..;D
imam v3 i dost mi je komplicirano napisat poruku,recimo ako hocu bez gledanja pisat nemogu jer je svaki stisak feler,a najbolja za pisat mi je bila 3310 .fakat je fantasticna
Ljudi, moram od novijih Nokija pohvaliti 6131 (fakat velike i precizne tipke), a od Symbiana me je jako ugodno iznenadila Nokia N80. Prvi Symbian na kojem mi prsti ne lete po drugim tipkama i kojem su tipke vrlo mekane i ugodne za korištenje.
Naravno :) 3310 i dalje ostaje moj favorit!
definitivno Nokia 6170:turn:
Mislim da tu prednjaci ili HTC-ov model sa tipkovnicom.. :) ali mislim da je najaci moj iPAQ hw6515 ili noviji 6915, legendarno.. :) no ni Nokia 9500 nije na odmet.. :)
meni je trenutno najbolji ovaj koj koristim 6030, jednostavno ko stvoren za slat poruke i zvat (ionako nemore vise od toga :))
a i w810 nije los
Palm Treo 650. ima punu tipkovnicu, jako su prilagođene tipke, a ima i način upisa sličan T9, gdje predlaže riječi i cijele fraze.... Od svih mogućih mobitela isprobanih do sada definitivno je najbolji!!!
Najbolje je za pisat poruke koristit T9. Jel itko to koristi? Malo treba da se navikneš i da prilagodiš T9 vlastiom pisanju (ubaciš neke nove riječi), a kad to obaviš onda je pisanje poruka piz...ja - stvarno - tko nije pokušao, neka to učini.
Meni je SE J300i super otkad sam ga prilagodio na žargonski riječnik, dok Nokia 1112i ima jako loš T9 sustav s malo prostora za nove riječi, a Nokia N70 mi uopće nema hrvatski T9 :(.
6233 mi je mal fus.. ne znam zast makar je tipkovnica ok...
ali 6131 nema ravnog, veeeelike tipke, jos u sredini izbocene tako da znate sta radite... ma suuuuuper....
i naravno moj mali siemens c65, kad se naucite odlican...
Kvaka je u hrvatskom T9, naša šumna slova koja se kodiraju na poseban način, pa tako jedno slovo Č i ode 70 znakova.
Ja imam HR T9 na E70, ali mi je beskoristan upravo zbog toga.
Zato sam u zadnje vrijeme počeo koristiti čitavu tipkovnicu i, mogu kazati da je odlična za razliku od onog lupkanja po brojčanim tipkama.
meni je najbolja 6280 nije komplicirana:respect:
Ja sad ne bi znao koji mi je najbolji, ali na K800i sam se navikao na tvrdu tipkovnicu.
I, T9 ne koristim jer mi je preglupo. Najbolje je to na starinski nacin. :D
Da - to sam zaboravija spomenit, stvarno su problem ta naša slova č,ć,š,đ,ž ali nekim mobitelima se to može isključit, kao npr na mom SE J300i, a ako ne onda se svejedno može prilagodit ubacivajući nove riči.
Nokia 3310
Legendaran mi je mob njoka 6630, od "glupana" definitivno 6280, a n80 kao dostojni nasljednik 6630 je no.1.....
pa vjerojatno su neke nokie s velikim i mekin tipkama..
nokia 6230i!
pa meni su samsunzi najbolji za pisanje sms-a
od svih kojih sam imao ----> Nokia 6233
3310 - nepogresiv i najbrzi, siemensi mi ne pasu jer su tvrde tipke, a neki su i spori