Samo ako ti za pola godine postane dostupan ADSL onda ćeš godinu i pol lupati glavom u zid, jer imaš samo 1 GB download. :spin:
Printable View
Samo ako ti za pola godine postane dostupan ADSL onda ćeš godinu i pol lupati glavom u zid, jer imaš samo 1 GB download. :spin:
= Citat =:
Izvorno postao andrija
koristis je u djelu sve dok se na nivou fiksne mreze ne preusmjeri na mobilnu dakle promet ide ovako
sadasnji fiksni broj nazovimo X a vipov y
poziv od pretplatnika na x mrezi ide ka X broju po infrastrukturi opertera X i preusmjeri se na Y broj koji je priodruzen serijskom broju sim kartice
a u obrnutom smjeru zoves neki X broj sa predbrojem u svakom slucaju pa i prema svom susjedu na X mrezi
jasno??
= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
susjeda zoves TI sa 01 a on tebe isto kao do momenta prelaska na homebox
Dva pitanja molim:
1) Jel' se plaća naknada za korištenje radijaske frekvencije od 12,50 kn? Obzirom da je u tom boxu sim kartica, a i pretplata je u igri ...
2) Jel' se podaci mogu sažimati kao kod Carnetovog pristupa putem UMTS-a pa ti 3 GB ispadne cca 1 GB ?
= Citat =:
Izvorno postao hrc777
da to i ja imam u vidu, ali tješim se da će možda i Vip ponuditi neke nove pakete (ne što se tiče brzine, ali što se tiče količine prijenosa podataka), tako da opet ne bi bilo loše
Sumnjam da će u skorije vrijeme dati veće pakete jer to je više namijenjeno povremenim surferima. Ako će i biti povećanja, to će biti nešto sitno.= Citat =:
Izvorno postao SEguy
kolko ja znam kod carnetovog pristupa se podaci nemogu sazimati, sw za sazimanje radi samo kod normalnih broadband paketa na vipu 128mb/100kn 512/200kn 1gb/300kn= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
Aha .... OK= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
1) Ne placa se jer se stvar tretira kao fiksna linija.= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
2) Bojim se da ne sljaka jer vec na 1 GB tarifama to ne radi neko vrijeme
mišta mi nije jasno iz tvog matematičkog objašnjenja :smart:= Citat =:
Izvorno postao mpx-200
Mene zanima da li bi se taj Home box mogao nositi sa sobom posvuda tako da možeš zvati npr sa svakog mjesta gdje imaš priključak za struju?
Rečeno je već više puta u ovoj temi i jasno piše u uvjetima :retard: ... Ne= Citat =:
Izvorno postao andrija
eto probao sam se spojiti ali bezuspjesno. Ne radi :(= Citat =:
Izvorno postao xyz
Ma njesra je to što se ne može premještati. Kao da bi bilo interesenata da nose torbu sa svim tim sa sobom...;D
A o triangulaciji mislim da nema govora, toliko sitničavo mislim da nisu, to mi govori logika, znači u okviru iste BS nema beda.
malo si pomjesao loncice.= Citat =:
Izvorno postao Hamanu
Cemu onda prenosivost broja kada bi bilo tako komplicirano kako ti kazes. Zovu te kao i dosada, ako je netko iz tvoje zupanije zove te bez predbroja, a ako je iz druge zupanije onda te zove sa predbrojem. Znaci kao da se kod tebe nije nista mijenjalo.
znaci ti vec imas homebox?= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
znaci ja sam isto mislio da onaj koji tebe zove mora birati predbroj, ali znaci ne mora... samo ti moras birati...
da je tako kako si mislio onda bi prenosivost broja izgubila svoj smisao.
znači najprije odjeviš fiksni kod t-coma pa onda odeš po homebox da bi njih pitao za stari fiksni ili obrnuto ili kako već . Meni bi se ovo isplatilo , samo nisam siguran koja bi bila brzina veze jer mi umts nije dostupan.
Kao sto smo vec rekli do 80kb/s, ipak brze nego dial-up i non stop si on-line....= Citat =:
Izvorno postao croreiki_
ne trebas odjaviti nista sam kod tcoma. u Vipu potpiseszahtjev saprijenosom broja s tcoma na Vip i to oni odrade u roku do 14 dana. Za to vrijeme imas drugi broj u Hboxu na koristenje.= Citat =:
Izvorno postao croreiki_
A ako zelis ne moras odjavljivati uopce tcomov broj vec samo dobivas od vipa novi broj.
a kad to oni odjave onda više ne plaćaš t-comu pretplatu? znam da pitam glupo pitanje ali želim biti siguran prije nego što se u išta uputim.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
ne placas pretplatu, onda vise nemas nista sa tcomom
još jedno , da li je tih 80 kb/s ili Kbit/s .I ako je Kbit/s da li je tih 80 Kbit/s tj 10 kb/s konstantna brzina lil raste i opada kao sa modemom?= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
pa ne bih bas rekao= Citat =:
Izvorno postao hrc777
brzina prijenosa podataka u mobilnoj mrezi u zadnje se tri godine penjala sa 9.6kbps na 42, pa na 80kbps, pa na 220, pa na 384, pa sad 1.5 Mbit/s.. ADSL se IMHO nije bas tako dizao, a ako pratis trendove mobilni ce prijenos podataka matchati stalnu vezu, pa i prestici, a siguran sam da ce vip pratiti sve trendove i sa svojom opremom.. (nadogradnje softa, zamjena hardvera itd.)
uvjeren sam da ce se u dvije godine puno vise pomaknuti vip prijenos podataka, nego HaTeov ADSL, mozete me drzati za rijec
pitanje: moze li se u box gurnuti drugi SIM?