I? koja je cifra? Kad se skidaš džomba?
Printable View
I? koja je cifra? Kad se skidaš džomba?
...27.2. je razduživanje, a 14. bi trebao ići kući...
nu zvrcni svog nick imenjaka pa da to on sredi s .40 glockom
nego šalu na stranu neću te pitat jesi dobro jer nisi nego samo ću ti zaželit brz oporavak i puno lovuše od te seljačine
...da, hvala...ma nije meni toliko do love koliko do toga da vidi da mi ne može samo tak banut u sobu i udarat me na spavanju...
Dobro da je samo udarao....:jump:......
Pa nije vrijeme za zajeb***iju :) Čovjek je mogao imati teške traume iz tog iskustva...
A kvragu,kolko sam ja batina pobrao al i dao;D,pa sam još kolko tolko normalan..Bolje ti njega negdje nađi nasamo EMINEM i razvali ga ,sam pazi da te nitko ne vidi...imaćeš bolju satisfakciju od bilo kakve tužbe:)
Možda ti i netko od forumaša pomogne:),nije da se nudim ali...;D
Pozdrav, e ja sam išao u vojsku u Samobor, 45 klasa, al ja sam jebao ježa, vod 1.1.2. narednik Bujdo!! Jel on još radi u vojsci??
E neda mi se sad listati postove unatrag, netko je komentirao kako nikakve koristi od vojske, da je to gubljenje vremena il tak nešto!!
E nebi se složio, istina da je moguće da u nekim vojarnama je totalni raspašo i u takvim je stvarno gubljenje vremena, e al recimo u Samoboru baš i nije neki raspašo(bar u moje vrijeme dok sam bio u vojsci)!!
Ono što dobivaš u vojsci i što nikada nećeš dobiti u životu je vojno iskustvo!! Ako nisi probao ti ne možeš osjetiti niti si zamisliti, ma iz bilo kojih filmova, niti priča niti ne znam od čega, kako je to biti recimo na postrojavanju, stupati u zboru od recimo 100 ljudi, biti na gađanju, puzati kojih 200m s punom ratnom spremom na 0 stupnjeva s stotinu ljudi oko sebe, 2 tjedna na taboru odsječen od stvarnog svijeta i civilnih ljudi... ima još puno puno toga da nenabrajam sad! Istina nema neke velike koristi koje češ imati u neznam nekom budućem poslu, obrazovanju ili sl., ali ćeš imati nešto za svoju dušu!!
U 2. satniji veliš? Da mi je znati zašto??:spin:
Svaki dan 200 sklekova, 5 km trćanja, preko 100 trbušnjaka i bog zna što sve već... nije imao milosti niti najmanje
E ali zato od vojske danas idem dva puta tjedno trčati, u kući imam nekoliko sprava s utezima, svaku noć 150 trbušnjaka prije spavanja i sl... fakat mi nije žao
...vojska je GOTOVA pa se ova tema može :closed: ...
...hvala svima na podršci :beer: ...
napij se sad u to ime..
...ne... budem ja to proslavio s curom...
Dakle dotični može, ako hoće otvoriti temu Došao ja iz vojske , a koliko je bio prisutan kao da nije ni odlazio ;D a ovo ćemo :closed: