ako za...es vratit ce neki serviser za jedan mali Pan 0.25l
Printable View
ako za...es vratit ce neki serviser za jedan mali Pan 0.25l
Da sam ziher da ima ak dobrih ljudi mozda bi to i napravio ali rizik da ja njemu moram dat 50 kn za vracanje poklopca kamere to nebi iz principa...
idem sad u skolu pa cu tam razmislit (tak i tak nemam kaj pametnije z aradit) p a mozda skinem kad dodem doma...
samo nemoj u skoli skidat da te ne optuze za seksualno uznemiravanje ;D
a sta trtaris, ja cu ti ga vratit, al preporucam ti da NE skidas. jer mob ne izgleda bolje= Citat =:
Izvorno postao Negativac
Savjet: ako te živcira poklopac, spusti ga i fiksiraj otvorenog dvostrano ljepljivom trakom koju ćeš umetnuti ispod poklopca kamere dolje gdje je otvarač baterijskog poklopca. To sam ja radio na svojoj i tad sam bio i najzadovoljniji.
http://www.imagestation.com/picture/...e/ec582bbb.jpg
Hval akaj bi mi ga ti vratio ali ti si u osijeku;D= Citat =:
Izvorno postao khideg
Necu ni pokusavat ak kazes da ne izgleda bolje zalijepio sam ga sa obostranom i tak nek bude neko vrijeme nebum ga skidao...
Hvala:thumbup:
bio sam u t-mobileu i tam sam malo isprobavao njoku n70 al nisam mogao isprobat vrata za kameru jer je ona špagica spojena...
šta tak jako smetaju ta vrata iza i tak lako padaju ??
pa vratio bi ti posklopac nazad ak ga ti ne bi mogo.. al kazem, bolje nemoj pokusavat.= Citat =:
Izvorno postao Negativac
Ta vratasca su jedino sj****o na mobu al nije ni to tak strasno prvo me zivcira kaj mi se otvara stalno kad ga izvadim iz depa al se moze stavit feder bolji a i ja imam neke hlace sa malim depom a jos me zivcira onaj t-mobile znak koji je ugraviran nebi mi ni on tolko smeto da nije rozi:rolleyes: al ipak ja sam vip i nebi bio sugavi t-mobile nikad (pretjerujem znam ali to su ti razlozi:) )a i htio sam vidjet kako bi zgledo bez poklopca jer mi se ciniolo da bi bio lijepsi al evo khideg kaze da je probao i da je sugavo tak da...= Citat =:
Izvorno postao marq
aha, ti jos imas logo na poklopcu... e to je stvarno bed... al opet ti nije bolje bez poklopca.= Citat =:
Izvorno postao Negativac
ljudi jel N70 čita pdf,word i te gluposti??
Nisam ziher z apdf (najvjerojatnije ima ) ali ti word ima 100%...
Al neznam kom to treba osim za to da mozes rec da to imas...
ja sam to zbrisao prvi dan...:comp:
Cita i pdf i word, a bogme i te gluposti ;)
Pa postoje aplikacije za OFFICE dokumente i pdf-ove...
E sad koliko to kome koristi, to je pitanje...
Meni to ponekad znad doro doć i koristim ga...
Pogotovo kad imam neke rupe na faxu, pa onda napišem nekakva e-mail u wordu, pa kad dođem kući samo pošaljem kao attcahement... :spin:
ja mob koristim umjesto usb sticka - sve što skinem na faksu sa glavnog kompa usput mogu pregledat na mobu - ,inače, kad bih našao nešto što otvara autocad crteže bilo bi geeenijalno...ali nisam vidio ništa slično.Ima neki građevinac ili strojar koji zna?
dal se prednja kamera na N70 može koristit kao i ona glavna ili je ta samo za 3G??:rolleyes:
normalno da može= Citat =:
Izvorno postao marq
Da, može se koristit, ali jedino ako ti je zadnja kamera "zatvorena", tj ako je poklopac kamere zatvoren...
Ako je otvoren onda ne... :spin:
Moze se koristiti i kada je poklopac otvoren...samo odes na opcije--> koristi sekundarnu kameru ;)
Da mozes ju koristiti kad god hoces i cak na njoj imas i video snimanje;D
e ovak jel mi moze kaj bit bateriji ak ju punim prek cijele noci odnosno oko 10h
sad sam ju oko 2 stavio i sad pogledam ono mob zbrejkan na 04:19 i nemrem ga zgasit ni nis vec sam bateriju morao izvaditi:-/
Ne moze nista biti bateriji ako je punis cijelu noc.= Citat =:
Izvorno postao Negativac
Ovak kao sto se neki sjecaju da sam prico kako bi htio snimat film u kinu i to evo napokon sam otisao u kino i snimio malo borata i stvarno kvaliteta je super jos da mi se ruka nije tresla bilo bi grejt...treba sam skrpat neki stalak jer izmdu stolica mob moze past posto se ljudi micu i treba skuzit kak zgasit blic dok snimas jer si lako uocljiv a i smeta nekim picajzlama...
Odlucio sam uploadat video (ima 12mb) ali oni koji planiraju kupit n70 nek si pogledaju ak hoce il jednostavno oni koji nisu snimali sa n70 u tom mraku nek pogledaju...a u najgorem slucaju pomoci ce vam u odluci dal da idete gledat borata;D
http://rapidshare.com/files/1808102/borat.mp4.html
Film je genijalan:thumbup:
za jedno sat vremena idem po n70. znači da neću pogriješit ako uzmem njoku?:-/
Koliko vidim sada koristiš SE K700... to će ti biti jedan pomak naprijed...
Osim što je razlika u softu, razlika je i udimenzijama, kameri...
Nećeš pogriješiti, jedino što će ti možda trebat nešto vremena da se malo privikneš na soft...
Dobar izbor! :thumbup:
definitivno ne:thumbup: